Kako gledati stranije stvari besplatno s VPN-om

Stranger Things popularna je američka TV serija na Netflixu koja je opisana kao sci-fi horor i postavljena je u izmišljeni grad Hawkins u Indiani tijekom 1980-ih. Serija se fokusira na grupu prijatelja koji doživljavaju nadnaravne pojave oko nestalog dječaka.


Preporučujemo ExpressVPN je najbolji u kvaliteti streaminga za deblokiranje i gledanje Stranger Things Online.

Kako gledati stranije stvari na Internetu besplatno

Gledanje Stranger Things besplatno možda nije tako lako kao što zvuči ako nemate Netflix račun, a čak i tada možete naići na probleme ako je sadržaj geoblokiran. Čitajte dalje kako biste saznali kako gledati Stranger Things bilo gdje.

Najbolji način za gledanje Stranger Things online je gledanje američkog Netflixa ili navođenje nekog drugog koji će vas dodati na svoj račun. Problem s tim je što samo određene zemlje dijele iste Netflix TV emisije. Druge zemlje možda nemaju pristup istom sadržaju Netflixa kao američki Netflix, a također mogu blokirati sadržaj zbog vladinih ograničenja, ovisno o tome gdje se nalazite u svijetu.

Alternativa Netflixu je streaming. Postoji mnogo web mjesta za streaming koje možete koristiti za gledanje emisija poput Stranger Things, ali problem je u tome što su one često ilegalne, a također su i uzgajalište hakera, kradljivaca podataka i virusa. Što možeš učiniti??

Ako tražite stream Stranger Things i već imate Netflix račun, tada je rješenje jednostavno - Stranger Things možete gledati s VPN-om..

Ako niste upoznati s VPN-ovima ili virtualnim privatnim mrežama, onda ih možete smisliti kao način privatne veze koji vam može dodati sigurnost i privatnost.’ponovno na mreži. Ono što se događa kada koristite VPN jest da je vaša mrežna aktivnost šifrirana - ili ‘skriven’ i nečitljivi - tako da kradljivci podataka ne mogu pristupiti vašim podacima, a čak i da su to mogli, ne bi htjeli’biti u stanju razumjeti. IP adresa korisnika zamijenjena je IP adresom od pružatelja VPN-a i korisnik može birati iz više gradova pristupnika; tako da možete odabrati SAD čak i ako vi’sa sjedištem u Francuskoj.

Zašto vam treba VPN da biste gledali čudnije stvari

To’Važno je koristiti VPN za struju Stranger Things iz nekoliko različitih razloga. Prvo, sigurnost i anonimnost. Ako struji Stranger Things ili je preuzimate iz nepoznatog izvora, tada ćete se htjeti zaštititi od hakera i anonimnih korisnika. VPN će vam dati obje te stvari i omogućiti vam strujanje putem alternativne IP adrese.

Drugo, čak i ako imate Netflix račun možda nećete moći pristupiti stranim stvarima na mreži. Stranger Things dostupan je samo na američkom Netflixu. Postoje i druge web stranice Netflix koje imaju pristup kao što je UK Netflix, ali nemaju’Ne mogu dobiti seriju kad su prvi put objavljeni. Ako želite pristupiti novoj sezoni Stranger Things čim bude objavljena, morat ćete zaobići geoblokiranje. Geoblokiranje se događa kada web stranice poput Netflixa dopuštaju prikazivanje samo određenih emisija poput Stranger Things u određenim zemljama i to zbog zakona o licenciranju. Ako koristite VPN, tada možete upotrijebiti američku IP adresu za usporedbu Netflix knjižnica, a zatim jednostavno dodajte podatke svog računa i vi’dobro je ići!

Kako koristiti VPN za gledanje neznanih stvari

Korištenje virtualne privatne mreže za sigurno strujanje omiljenih TV emisija jednostavno je. Ako pokušavate gledati Stranger Things, tada ćete trebati odabrati američku IP adresu, tako da mreži zapravo poručujete da se nalazite u Americi, bez obzira gdje se nalazili u svijetu.

Slijedite ove jednostavne korake:

  1. Povežite se s američkom VPN uslugom kako biste dobili američku IP adresu
  2. Ispraznite predmemoriju na računalu’s preglednikom
  3. Prijavite se na američki Netflix da biste gledali Stranger Things, bez obzira na vašu lokaciju.

Top VPN-ovi

Pronalaženje savršenog VPN-a je škakljiv dio. Srećom, sastavili smo najbolje VPN davatelje i pregledali njihove usluge kako bismo vam olakšali posao. Ovdje su naši favoriti:

# 1. ExpressVPN

Najbolji VPN za strujanje na mreži i gledanje emisija poput Stranger Things definitivno je ExpressVPN. Ovaj dobavljač VPN-a navodi mnogo impresivnih značajki kompatibilnih s mrežnim streamingom. Prvo, ako želite sigurnu vezu, a da ne brinete o tome da će ljudi hakirati vaš sustav dok struji, tada ExpressVPN ima leđa. Koristeći najnoviju 256-bitnu AES enkripciju, ovaj davatelj osigurava da vaši podaci budu sigurni i da nikada neće pasti u pogrešne ruke. ExpressVPN zadržava vaše internetske aktivnosti potpuno anonimno, što znači da možete sigurno zaobići bilo koji zemljopisni blok za pristup najnovijoj sezoni Stranger Things. Uključuju čak i prekidač kill koji nije’t gotovo koliko zastrašujuće zvuči - ova će značajka jednostavno prekinuti vezu ako VPN iz bilo kojeg razloga prekine vezu, čuvajući vas u svakom trenutku.

Streaming Stranger Things pomoću ExpressVPN-a je savršen jer nudi super velike brzine veze s preko 1500 poslužitelja u 100 zemalja. To znači da ne bi trebao’nikad ne osjetite probleme s međuspremnikom ili sporim brzinama preuzimanja. Ovaj dobavljač nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da sigurno možete prvo testirati proizvod prije nego što se potpuno predate. Najbolja ponuda je 15-mjesečni plan koji nudi najbolju vrijednost za novac, ali postoji niz ponuda koje odgovaraju vašem proračunu. Ako imate problema s streamingom sadržaja ili postavljanjem usluge, na raspolaganju vam je tim posvećen korisničkom timu za rješavanje problema. Možete razgovarati s timom na mreži ili im poslati e-poštu na svoj upit.

Cijeli pregled pogledajte ovdje.

# 2. SurfShark

Kada struji ili preuzimate sadržaj na mreži, željet ćete se osjećati sigurno i zaštićeno u svakom trenutku. Ono što nam se svidjelo kod SurfSharka bilo je to što on vodi strogu politiku zapisivanja bez dnevnika što znači da nikada neće pohraniti nikakve podatke o vama. Imajte na umu da su vaši podaci previše šifrirani, pa čak i ako je njihov sustav bio hakiran, vaše informacije neće’ionako ne može biti čitljiv. Jedna od najfascinantnijih stvari u vezi s streamingom sadržaja na mreži je kada je brzina veze spora i dobijete užasan kotač smrti. Ako ste dovoljno sretni da to niste doživjeli, onda to’Nevjerojatno je što je većina nas doživjela frustraciju sporog pufanja Netflix epizode! SurfShark omogućuje brzu vezu s preko 500 poslužitelja u 50 zemalja, omogućujući vam odabir vlastite IP adrese za pristup Stranger Things. VPN možete koristiti na neograničenim uređajima tako da možete gledati svoj Netflix sadržaj na svom pametnom telefonu, prijenosnom računalu i računalu.

Ovaj pružatelj virtualnih privatnih mreža ima lijep izbor paketa koji su povoljnih cijena.

Cijeli pregled pogledajte ovdje.

# 3. CyberGhost

Bili smo super impresionirani otkrićem da CyberGhost ima otprilike 3 073 poslužitelja širom svijeta, omogućujući vam da odaberete najbolju IP adresu koja će vam omogućiti pristup sadržajima kao što su Stranger Things. Opet smo otkrili da su cjenovni planovi ovog VPN pružatelja prilično razumni i otkrili smo da dulje pretplate definitivno nude najbolju vrijednost za novac. Možete se osjećati sigurno znajući da su vaši internetski podaci 100% sigurni jer ova tvrtka pruža i strogu politiku zapisivanja bez evidentiranja i nikada neće zadržati vaše podatke na njihovim poslužiteljima. Streaming Stranger Things će biti jednostavan tijekom korištenja ove VPN, a ako naiđete na bilo kakve probleme, onda je njihov tim za korisničku službu na raspolaganju kako bi vam pomogao u rješavanju bilo kakvih problema s kojima se susrećete. E-poštom pošaljite svoj problem ili ih pronađite putem interneta pomoću namjenskog servisa za chat. Možete testirati uslugu kako biste provjerili radi li za vas i jeste li za vas’onda nisam zadovoljan tim’To nije problem jer tvrtka nudi 60-dnevno jamstvo povrata novca.

Kompletnu recenziju možete pročitati ovdje.

# 4. NordVPN

Još jedan VPN davatelj koji se vrlo preporučuje je NordVPN. Ovi momci također čine odličan izbor ako koristite uslugu za pristup geografski blokiranom sadržaju, poput američkog Netflixa. Kada smo istraživali najbolje pružatelje VPN-a, uzeli smo u obzir niz različitih čimbenika, kao što su sigurnost i brzina veze, a NordVPN se pokazao dobro za oba. Sigurnost koju nudi ovaj pružatelj VPN-a nenadmašna je jer oni zapravo koriste vojne razredne metode koje čuvaju vaše podatke potpuno sigurnim u svakom trenutku. Svojim omiljenim web lokacijama za preuzimanje i streaming možete pristupiti pomoću ove VPN, sigurni u spoznaju da su vaši podaci u potpunosti šifrirani pomoću više slojeva sigurnosti. NordVPN također koristi politiku zapisivanja bez evidentiranja i neće pohraniti nijednu vašu mrežnu aktivnost ili podatke na njihove poslužitelje. Ovaj pružatelj virtualnih mreža također nudi prekidač kill koji će vas čuvati u svakom trenutku. Zašto ne testirate proizvod prije nego što ga počnete? Tamo’s 30-dnevno jamstvo povrata novca ako se u bilo kojem trenutku predomislite.

Kompletnu recenziju možete pročitati ovdje.

Zaključak

Tamo’doslovno nema ništa frustriranije od gledanja TV serija na Netflixu samo otkriti da nije’nije dostupan na mreži kada napustite zemlju. Pretplatnici na Netflixu u SAD-u mogli su to doživjeti dok odlaze na odmor i uzimajući svoja prijenosna računala sa sobom - njihov je sadržaj geografski blokiran i nedostupan. Čak i ako imate zakonit Netflix račun, ako jeste’niste sa sjedištem u SAD-u, a vidjeli ste najnoviju seriju Stranger Things objavljenu na mreži, ali ne možete joj pristupiti, a to je također frustrirajuće i može vas dovesti do posjeta ilegalnih web lokacija za preuzimanje koje su apsolutno žarište virusa i hakera. Najjednostavnije rješenje je korištenje VPN-a i pronalaženje pristojnog davatelja koji također nudi velike brzine veze.

Nema upotrebe VPN-a ako ga nema’t mnogi poslužitelji i brzine veze su spora. Jedino gore od toga što je ne moći gledati najnoviju sezonu Stranger Things je pristupiti tome, ali zaostajanje i prepucavanje čine ga nedostižnim. Budite sigurni s VPN-om. Tada možete zaobići bilo koji geografski ograničen sadržaj bilo gdje u svijetu, siguran pod uvjetom da su vaši podaci šifrirani. Ne bi se moglo’Ne bi bilo jednostavnije, samo odaberite svoju IP adresu, prijavite se u Netflix u SAD-u i uživajte u gledanju Stranger Things!

Dobijte ExpressVPN sada kako biste deblokirali i gledali Stranger Things Online.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me