Како гледати Премиер лигу из иностранства

Не ухватити важну фудбалску утакмицу док сте у иностранству може бити много више од фрустрирајућег. Ипак, то је врло стваран проблем за фудбалске навијаче Премиер лиге који су путовали у иностранство или су имигрирали.


Са само неколико одабраних канала широм света који емитују игре Премиер лиге, како можете бити сигурни да више никада нећете пропустити игру?

Одговор лежи у ВПН-у.

Овде гледамо најбоље ВПН-ове за гледање Премијер лиге у иностранству и зашто вам је потребан на првом месту.

То’лако је започети ЕкпрессВПН и друге услуге, наставите читати да бисте сазнали како.

ЕкпрессВПН има специјална понуда - 3 месеца бесплатно са 49% уштеде уз њихов годишњи план!

У овом чланку

Па зашто вам треба ВПН?

Постоји неколико разлога зашто вам је потребан ВПН да бисте гледали Премијер лигу на мрежи.

Географска ограничења - Ова ограничења се постављају тамо где се може гледати Премијер лига, због лиценцних споразума између саме Премиер лиге и радиодифузних компанија. Постоје уговори који одређују где се тај садржај може видети - било где изван тих подручја је забрањено.

Планови претплате - Купци купују претплату код радиодифузних компанија. Купци компаније Ски били би у неповољности када би игре Премиер лиге биле доступне на другом месту, јер они плаћају да играју утакмице у удобности свог дома.

Коришћење ВПН-а помаже у заобилажењу гео-ограничења и помаже навијачима Премиер лиге да приступе садржају разних емитера који пружају ЕПЛ ливе стреаминг широм света.

Најбољи ВПН-ови за гледање Премијер лиге уживо

# 1 ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН остаје наш избор број један да гледамо ББЦ иПлаиер Матцх оф тхе Даи или било које друго средство ЕПЛ ливе стреаминга.

ЕкпрессВПН је наш најбољи избор из следећих разлога:

 • Локације сервера у САД-у, Великој Британији и Аустралији - То значи приступ Фок Спортс, Ски Спортс, Нов ТВ, БТ Спортс и НБЦ Спортс Ливе Ектра - што значи да је огромна количина утакмица одиграних у ЕПЛ-у доступна за кориснике ЕкпрессВПН-а за гледање.
 • Строга политика приватности - Купци могу гледати своје омиљене тимове Премиер лиге на сигурном, уз сазнање да нису’Неће бити шпијуниране радозналим очима
 • Велике брзине везе - ЕкпрессВПН’Импресивне брзине везе значе да купци ретко морају да се носе са било којом врстом пуферисања или пикселације
 • 30 дана гаранције поврата новца - Ако не’мислим да ЕкпрессВПН одговара овом прегледу, новац можете добити након 30 дана коришћења

Цена: Само 6,67 УСД месечно, дванаест месеци плус три месеца бесплатно

Више информација можете пронаћи у нашој ЕкпрессВПН преглед.

# 2 НордВПН

НордВПН је високо поуздан ВПН провајдер који омогућава корисницима да брзо и лако гледају своје омиљене утакмице Премијер лиге.

Карактеристике које то омогућавају су:

 • Сервери широм света - Ово је пресудно за приступ садржају који струји широм света од различитих емитера
 • Велике брзине - НордВПН има невероватно велике брзине везе, тако да је повезивање на интернет како бисте гледали Матцх оф тхе Даи на иПлаиеру брзо, а затим оно што гледате такође је високог квалитета
 • Непропусно шифровање - Ово задржава НордВПН’Кориснички подаци сигурни и сигурни када иду на мрежу и приступају гео-блокираном садржају
 • Нема политике евиденције - НордВПН наставља своју строгу политику приватности не водијући никакве евиденције о својим купцима’ подаци или мрежна активност
 • 30 дана гаранција поврата новца

Цена: Само 2,99 долара месечно

Више информација можете пронаћи у нашој НордВПН преглед.

# 3 ПриватеВПН

ПриватеВПН је врло способан ВПН провајдер. Иако није тако гладак као други ВПН провајдери на тржишту, он то добро ради, а купци могу да гледају Дан утакмице на иПлаиеру где год да се налазе у свету..

Његове најзначајније карактеристике су:

 • 50 сервера широм света - Са 50 сервера широм света, велики део онога што су приказали сви емитери ЕПЛ доступан је приватним клијентима ПриватеВПН-а. Међутим, са само два у Великој Британији, веза с иПлаиер-ом можда није увек могућа
 • Брзи сервери - Широко распрострањени сервери су такође невероватно брзи и нису’нисам преоптерећен чинећи да гледајући ЕПЛ уживо ветри
 • Безбедан за употребу - Приватност је дословно назив игре за ПриватеВПН. Корисници су сигурни од хакера и инвазивних техника од стране власти
 • Конкурентне цене - Његов план за претплату од 13 месеци има невероватно повољне цене, посебно због услуге коју пружа

Цена: Само 3,60 долара месечно

Нађите више информација у нашој ПриватеВПН преглед.

# 4 ЦиберГхост ВПН

ЦиберГхостВПН се поноси тиме што је ан ‘све у једној апликацији за приватност’, али то’прилично је способан да усрећи одушевљене и навијаче Матцх оф тхе Даи-а. То’је добра опција за ВПН провајдера јер:

 • Огромна количина сервера - Међутим, они немају толико широк спектар локација као и многи његови конкуренти. Уз то, са 100 сервера само у Великој Британији и огромних 200 у Америци, корисници увек могу бити сигурни да ће надокнадити утакмицу дана или било који ЕПЛ уживо на НБЦ-у.
 • Конкурентне цене за купце из САД - ЦиберГхост, међутим, нема најјефтиније тарифе, па ако сте изван САД-а, то је на повољнијој цени
 • Велике брзине везе - ЦиберГхост има више него поуздану брзину за своју интернетску везу тако да његов корисник никада неће гледати ЕПЛ са проблемима у међуспремницима.
 • Вођа шифрирања - Приватност је све на ЦиберГхосту. Посебно су његове технике шифрирања иновативне и водеће на тржишту тако да су његови купци’ приватност се увек одржава

Цена: Само 2,75 долара месечно

Више информација можете пронаћи у нашој Цибергхост ВПН преглед.

Како да изаберете прави ВПН за стреаминг фудбалских игара Премиер Леагуе?

Велика серверска мрежа - ВПН провајдери са великом мрежом сервера могу скоро да гарантују непосредан приступ било којим веб локацијама у свету које преносе ЕПЛ Ливе. Тако, на пример, на ББЦ-у можете гледати утакмицу дана у Аустралији или Премиер лигу.

Велике брзине - ВПН провајдер није ништа без велике брзине везе - посебно када покушавате да гледате Премиер лигу на мрежи. Без велике брзине везе, ваше уживање прекинуће пуферисањем и пикселацијом.

Нема ограничења пропусне ширине - Неки ВПН провајдери умањују своју услугу као начин да покушају навести купце да повећају претплату на више премиум услуга. Најбољи не користе ову тактику и пружају вам приступ њиховим серверима без ограничења пропусне ширине. Ово је императив, тако да корисници који гледају Матцх оф тхе Даи, одједном, не открију да им је веза пала.

Нема правила евиденције - Неки добављачи ВПН-а дали су податке о клијентима властима када су то тражили у прошлости. Најбољи даваоци услуга су они који не држе дневнике у првом реду тако да немају шта да предају ако их питају.

Снажна енкрипција - Потребан је јак софтвер за енкрипцију како би корисници могли’ идентитета

Али шта је ВПН?

ВПН је виртуелна приватна мрежа. Они помажу корисницима да користе јавну мрежу у слању и пријему података као да користе приватну мрежу. Они су велика мера сигурности коју многе компаније и корпорације сада користе како би запослени могли приступити подацима и апликацијама осетљивим на податке.

Што се тиче емитирања ТВ емисија или гледања Премијер лиге на иПлаиер-у или другим видео библиотекама, ВПН-ови омогућавају корисницима да изгледају као да је њихов сервер повезан на сервер у другој земљи, где је садржај дозвољен. Тако се у случају Премијер лиге на иПлаиеру корисници повезују на сервер у Великој Британији.

Тачније, ВПН пружа корисницима нову ИП адресу. ИП адреса је адреса коју већина сервиса за стриминг чита за закључак да ли је корисницима дозвољен приступ њиховом садржају или не.

Шта емитери показују Премијер лига Фудбал?

Следеће земље емитују Премијер лигу из сопствених мрежа:

 • УСА: НБЦ Спортс Ливе Ектра
 • УК: Ски Спортс, Нов ТВ, БТ Спортс
 • Аустралија: Фок Спортс
 • Јужна Африка: Супер Спорт
 • Канада: Спортснет Нов
 • Данска: ТВ3 Спорт
 • Индија: Звездани спортови
 • Блиски Исток: БЕИН Спортс
 • Нови Зеланд: Премијер лига Пролаз

Доња граница

ЕкпрессВПН остаје наш најбољи избор за оне који желе гледати Премијер лигу из иностранства.

ти’Готово ће бити загарантована савршена услуга за стриминг, тако да можете гледати своје омиљене игре без прекида.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me