Kako gledati Netflix uz dodatak Kodi

U ovom članku

Najbolje stvari u životu su besplatne, a jedna od tih stvari je Kodi, open-source multimedijski zabavni sustav koji nema’koštati cent - još bolja vijest je da je i to potpuno legalno.


Kodi je dovoljno svestran da može funkcionirati na gotovo svim operativnim sustavima, ali ne’ne dolazi s bibliotekama sadržaja zbog čega ga mnogi koriste u suradnji s Netflixom ili pomoću Kodi Netflix addon-a.

Nekada je bila zgodna veza do bitnog Alelecinog spremišta koje je korisnicima davalo pristup Netflixu’s velikom knjižnicom, ali nakon što je to prestalo s radom prošle godine, Kodi korisnici su pokušali pronaći zaobilazno rješenje.

Uz beta izdanje Kodija’Najnovija verzija, Kodi 18 Leia, dolazi na sveti gral i Kodi korisnici još jednom mogu uživati ​​u gotovo neograničenom sadržaju Netflixa… sve dok oni’ponovno u SAD-u ili imate pouzdan VPN, odnosno.

Kako gledati Kodi Netflix s Kodi Netflix Addon

Prvi korak za pristup najnovijim TV serijama, dokumentarnim filmovima i filmovima je preuzimanje najnovije verzije Kodija i potrebne zip datoteke koja će vam omogućiti pristup Alelecinom spremištu koje drži ključ Netflix knjižnice. Sam Kodi se iznenađujuće brzo instalira, usprkos veličini, i kompatibilan je s većinom glavnih operativnih sustava, uključujući Windows i Mac, Android i iOS, kao i Linux i Raspberry Pi.

U ovoj fazi, uporaba VPN-a br’Kritično je, ali značit će veću zaštitu od niza potencijalnih cyber prijetnji i čak može povećati vašu brzinu interneta. Bilo kako bilo, jednom kad’imam kotače koji se okreću’vrijeme je da skrenete vašu pažnju na skladište Alelec.

Da biste instalirali Netflix na Kodi, slijedite ove jednostavne korake:

  1. Preuzmite zip datoteku za Kodi Netflix *
  2. U Kodi otvorite izbornik Postavke pomoću ikone zupčanika u gornjem lijevom kutu
  3. Sustavi otvorenog sustava
  4. Na izborniku odaberite Dodaci i dopustite dodatke iz nepoznatih izvora
  5. Vratite se na glavni izbornik i odaberite Dodaci
  6. Otvorite preglednik dodataka
  7. Klikni na “instalirati iz zip datoteke” opcija
  8. Odaberite dodatak Netflix iz mape za preuzimanje i kliknite U redu
  9. Vratite se na glavni izbornik i odaberite Netflix iz svojih dodataka

Zašto vam treba VPN da biste gledali Netflix na Kodi

Nakon što je ovaj postupak dovršen, možete se prijaviti na Netflix izravno iz Kodija i uživati ​​u plodovima svog rada. Naravno, koliko je to korisno, ovisi o vašoj IP adresi jer je veći dio sadržaja na Netflixu ograničen samo na američke gledatelje, tako da će oni koji pokušavaju pristupiti iz inozemstva biti razočarani, osim ako mogu uvjeriti web mjesto da su u SAD-u..

Dobar VPN to može učiniti tako što će stvoriti lažnu IP adresu u vašoj zemlji, ali s obzirom na to da je Netflix toliko poznat po svojim geografskim ograničenjima i najmodernijim blokadama sadržaja, potreban je prilično moćan VPN mač da bi se probio kroz te barijere i dobio ti u Pandoru’kutija užitaka koja je Netflix’s US knjižnica.

VPN može jamčiti da ćete besplatno vladati Netflixom’s opsežnom američkom bibliotekom bez obzira na vaš zemljopisni položaj, ali samo najbolji su dovoljno agilni da biste mogli obilaziti blokove, a samo vrlo brzo može vam pružiti neprekidno strujanje visoke rezolucije, tako da pravi izbor može značiti razliku između pikseliranih poremećaja i čisti užitak gledanja.

Najbolji VPN-ovi za Kodi, jer mogu pregovarati o geografskim ograničenjima, također će vam pružiti pristup dodatnim dodacima, sakriti aktivnost od vašeg davatelja internetskih usluga kako bi se spriječilo prosipanje propusne širine i spriječilo izlaganje na mreži pružajući vrhunsku zaštitu od propuštanja DNS-a.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Netflixa na Kodi-ju

# 1. ExpressVPN - Koolest Kat za Kodi

ExpressVPN, jedan od najstarijih VPS-a, još uvijek kruži oko svojih konkurenata, u pogledu sigurnosti, zaštite, pristupa i brzine. Malo je VPN-a uspjelo jamčiti dosljedan pristup Netflixu, ali ExpressVPN je uvijek bio jedan od njih. I ne samo to, već ExpressVPN ima i aplikacije koje ga čine kompatibilnim sa svime, od Windows računala do Amazon Firestick-a.

Da biste točno saznali zašto tako visoko ocjenjujemo ExpressVPN, pogledajte našu cjelovitu recenziju ili iskoristite tri slobodna mjeseca prijavom već danas.

# 2. NordVPN - najsigurniji VPN za Kodi

Dok većina VPN-ova štiti uređaj na kojem je Kodi instaliran, NordVPN nudi specifičnu aplikaciju samo za Kodi korisnike. Instaliranje slijedi iste korake kao i instalacija Netflixa na Kodi-ju, tako da bi trebala biti razumljiva onima koji su postigli taj cilj.

Svestran i učinkovit, NordVPN je izvrstan za strujanje američke televizije iz inozemstva jer su njegovi serveri tako široko distribuirani. Također ima odlično korisničko sučelje koje omogućuje putovanje svijetom gotovo jednako zabavno kao i fizički rad.

Ako tražite snažnu VPN zaštitu tijekom putovanja, zašto ne dati NordVPN vrtlog ili saznati više o njegovim prednostima i impresivnoj korisničkoj podršci u našem cjelovitom pregledu.

# 3. Surfshark - najbolji proračunski VPN za Kodi

Surfshark VPN može biti relativno nov na sceni, ali njegove mogućnosti vjeruju. njegov nedostatak iskustva. Malo stručnjaka za kibernetičku sigurnost postavilo je bilo koju trgovinu ovim VPN-om kad je prvi put izašla iz mračnih voda svojih programera’ umovi. S manje od 1000 poslužitelja, izgledalo je kao vrlo mala riba u vrlo velikom ribnjaku, ali to’s dokazao je da ima i brzinu i spretnost svog imenjaka morskog psa i nastavlja da napreduje iz snage u snagu.

Uz nešto slično uvodnoj posebnoj ponudi, Surfshark je trenutno jedan od najpristupačnijih VPN-a za upotrebu s Kodi i Netflixom, mada se to može promijeniti kako se njegova popularnost povećava, pa zašto onda ne prijaviti se danas i dobiti ozbiljnu zaštitu po cijenama s monopolskim novcem.?

# 4. CyberGhost - najprikladnija VPN za Kodi

CyberGhost VPN prijateljski je duh kibernetičke sigurnosti, koji skriva svoje korisnike u pažljivo šifriranom VPN tunelu kako bi mogli bez ograničenja putovati digitalnim svijetom. CyberGhost ima jednu od najopsežnijih serverskih mreža bilo kojeg VPN-a, s preko 4500 poslužitelja širom svijeta i nevjerojatnih 1.029 servera samo u SAD-u. Uz toliko dostupnih IP adresa, šanse da Netflix blokira CyberGhost su u najmanju ruku ograničene.

Iako većina VPN-ova nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, CyberGhost ide korak dalje s 45-dnevnim grejs periodom i 24-satnim besplatnim probnim vremenom. Pogledajte našu recenziju iz više razloga da se danas prijavite na CyberGhost.

Zaključak instaliranja Kodija na Netflix

Mnogo je prednosti upotrebe VPN-a s Kodi-om, od kojih je najmanje potrebna mogućnost instaliranja Netflix-a na Kodi i pristup svim sadržajima bez obzira na vašu fizičku lokaciju. Dok je’Potpuno je legalno koristiti Kodi za gledanje Netflixa, a zemljopisna ograničenja znače da će korisnici izvan Sjedinjenih Država imati na raspolaganju ograničeni sadržaj. Najbolji VPN-ovi za Kodi rješavaju ovaj problem sakrivanjem svoje stvarne IP adrese iza lažne.

Iako je Kodi sama legalna aplikacija, nisu svi njeni dodaci, pogotovo oni koji korisnicima pružaju pristup sadržaju zaštićenim autorskim pravima bez plaćanja. Tu dolazi rizik i gdje vam VPN može pomoći zaštititi se i skrivati ​​od znatiželjnih očiju i potencijalnih opasnosti P2P prometa. Iako nikada ne preporučujemo upotrebu Kodi ili VPN-a za pristup ilegalnom sadržaju, imate VPN’Bit ću puno sigurniji ako slučajno zalutate.

Ne samo da VPN može osigurati da gledate što god želite pomoću dodatka Kodi Netflix, ali također može povećati brzinu strujanja sakrivanjem aktivnosti od vašeg davatelja internetskih usluga i zaobilazeći dosadnu praksu propuštanja propusnosti. VPN nudi i neke mjere zaštite protiv potencijalnih opasnosti i zlonamjernog softvera koji često progone manje ugledna web mjesta za streaming.

Iako su neki od ovdje navedenih VPN-a sposobni pružiti vam i slobodu i sigurnost dok gledate Netflix na Kodi-u, preporučujemo ExpressVPN kao najbolju vrijednost za novac, ali na kraju dana, izbor je vaš.

* SecureThoughts ne preuzima nikakvu odgovornost za štetu nastalu s gore navedene veze.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me