Kako gledati inozemni PGA turnir

Sažetak: S PGA turnirom počinje uskoro’vrijeme je da shvatim kako ti’idete gledati, ovisno o tome gdje ste’Ako se nalazite, možda je teže nego što mislite.


Ako ne’Ne biste dobili pristup kanalima koji emitiraju događaj, a vaša IP adresa mogla bi vas spriječiti da čak i online streaming turnira.

Ako koristite VPN, možete prevariti servere da vas misle’ponovo si negdje’Ne, i gledajte veliki događaj bez obzira gdje se nalazite.

VPN blokira vašu IP adresu i usmjerava vašu vezu na udaljeni poslužitelj, otvarajući pristup blokiranom ili geografski ograničenom sadržaju.

Za najbrži streaming PGA turnira, uzmite Express VPN odmah.

U ovom članku

Zašto je moj pristup ograničen?

PGA turnir 2015 počinje uskoro, s početkom rundi počevši od 10. kolovoza u Kohleru u Wisconsinu.

Dok se prvaci spremaju za svijet da gleda jedan od najvećih golf događaja ove godine, obožavatelji svijeta su tražite načine za strujanje događaja putem interneta.

Kanal Golf i CBS Sports prenosit će događaj uživo, ali ako ne’Ne nabavite te kanale u svom kabelskom ili satelitskom paketu, uvijek ih možete prenositi putem interneta, točno?

Nije nužno. Kada pristupite mrežnom sadržaju, poslužitelji uzimaju vašu IP adresu i pomoću tih podataka određuju vašu geografsku lokaciju.

Ako ti’ponovno u zemlji bez pristupa tim mrežama, čak je i njihov mrežni stream pobijedio’ne radim za tebe.

Ako ti’ponovno na ograničenoj mreži ili na mjestu koje kanali nemaju’nemate ugovore o emitiranju u, vas’Za strujanje turnira trebat ćete koristiti VPN.

Što je VPN?

Ako je izraz za vas nov, don’ne brinite, to’nije ništa previše ludo tehničko. VPN je kratica za virtualnu privatnu mrežu i to’s usluga pretplate koja se korisnicima nudi uz mjesečnu naknadu.

VPN-ovi koriste se za zaštitu vaših podataka, zaštitu vaše veze i omogućavanje pristupa blokiranom sadržaju. Ovdje’s kako to radi:

  • Prijavljujete se za uslužni plan, preuzimate i instalirate softver.
  • Odaberite lokaciju poslužitelja i pritisnite ‘Spojiti’.
  • Vaši se podaci preusmjeravaju kroz šifrirani tunel na taj sigurni poslužitelj.
  • Vaša IP adresa je blokirana, i ti’dobili ste onaj od poslužitelja koji ste’odabran.

Sve to djeluje ne samo na gpružam vam privatnost i sigurnost, ali doista anonimnu vezu i pristup bilo kojem sadržaju koji bi vam bio na raspolaganju ako ste bili na tom poslužitelju’s zemlja.

Top 3 VPN-a za gledanje PGA turnira

Sada postoji puno opcija za VPN-e, a može biti vrlo teško razvrstati po dudu i znati koje će zapravo biti dovoljno dobre za streaming..

Evo nekoliko najpopularnijih na internetu i kako ih usporediti.

# 1 izbor: Express VPN - 9/10 - Najbrža veza, najbolja za streaming

Express VPN jedan je od mojih omiljenih VPN-a, nema sumnje. Imaju najbržu, najpouzdaniju vezu I’ikada korišteni, što ih čini savršenim za streaming događaja uživo.

Što’Zaista je sjajno što uključuju neograničenu propusnost sa svim svojim planovima za uslugu, tako da se nikad ne morate brinuti hoće li pogoditi mjesečni limit.

Izrazite VPN’s softverom omogućuju vam do dvije istodobne veze, što znači da možete koristiti njihov VPN na kućnom i mobilnom uređaju pod jednim računom, bez potrebe za dodatnim plaćanjem.

Osim toga, njihov je softver kompatibilan sa svim operativnim sustavima, tako da ih možete koristiti na bilo čemu, od iPhonea do Windows prijenosnog računala.

Ako ti’nikad prije nisam koristio VPN i aren’sigurno ako’Za vas je Express VPN dobro započeti s njima, jer je njihov softver vrlo jednostavan za upotrebu.

Postoje mogućnosti za optimizaciju veze, ali ne preveliki iznos, pa je njegovo korištenje vrlo jednostavno.

Ako naiđete na probleme, Express VPN brine se o svojim kupcima, uz:

  • 24/7/365 korisnička podrška
  • live chat i pomoć putem e-pošte
  • prosječno vrijeme odziva putem e-pošte manje od 20 minuta
  • 30-dnevna garancija povrata novca

ExpressVPN čak ima program preporuke koji vama i prijatelju nudi mjesec dana besplatne usluge kada ih navedete da se prijave - značajka potpuno jedinstvena za ovu tvrtku.

Samo mogu’reći dovoljno dobrih stvari o njima - ako vam treba VPN za bilo što, ali posebno za struji PGA turnir, ExpressVPN je nepobjediv.

Za pouzdan streaming PGA turnira sa svim pristupom, nabavite Express VPN već danas.

# 2: IPVanish - 7/10 - Brza veza, ali pobijeđena’Ne radite na iPhoneu ili iPadu

U redu, da bi se upravo tamo naslov mogao zaustaviti nekoliko njih - VPN koji je pobijedio’ne radite na mobilnim Apple uređajima?

Da, nažalost, IPVanish’s softverom isn’t univerzalno kompatibilan poput ExpressVPN-a’s - raditi će samo na Windows, Mac, Android i Linux uređajima, a ne na iOS-u.

Međutim, ako vi’ako ne koristite iOS uređaj, veza im je stvarno brza, tako da’s još jedan dobar za streaming i download.

Njihovi servisni planovi, poput Express VPN-a, također dolaze s neograničenom propusnošću i dvije istodobne veze, tako da su’i velika vrijednost.

Njihova korisnička podrška ipak je malo kratka. Iako je njihovo osoblje 24/7, ne postoje načini uživo s njima, pa ako naiđete na probleme,’prilično si sam.

E-mailovima obično treba nekoliko sati da biste dobili odgovor, tako da je podrška daleko od trenutne. Osim toga, IPVanish’garancija povrata novca duga je samo tjedan dana, a oni ne’nemam referalni program.

Dakle, postoje neki nedostaci u korištenju IPVanish-a, u to nema sumnje.

Međutim, ako smatrate da njihova ograničena podrška nije’Neće biti problem za tebe, a ti ne’ne treba vam VPN za mobilni Appleov uređaj, pokušajte da isprobate IPVanish.

IPVanish možete pronaći na ovoj web stranici, a detalje o IPVanishu možete pročitati ovdje.

# 3: HideMyAss– 5/10 - Sporo, točkasti spoj, nije idealan za strujanje

Iako je HideMyAss prilično popularan VPN, to’nije onaj za kojim bih mogao preporučiti ludost.

Ima neke iste značajke kao Express VPN, poput neograničene propusnosti i više veza, ali kvaliteta njihove povezanosti i korisničke podrške ne približava se uspoređivanju..

Bilo kada’ikad koristio HideMyAss, veza je uvijek bila grozno spora - strujanje Netflixa, preuzimanje glazbe, sve je bilo samo zamorno i umorno.

Osim toga, tek kad nešto pokrenete, veza odluči pasti na vas i na vas’natrag u četvorni. To’apsolutno je jezivo.

Izgleda da bi HideMyAss imao zadivljujuću korisničku podršku.

Oni zapravo imaju podršku putem telefona, kao i za chat i e-poštu. Međutim, vrijeme čekanja na podršku e-pošte znatno je duže nego kod Express VPN-a - najmanje 12 sati.

Čak ih i njihove opcije uživo ili čekaju ili čekaju ‘sljedeći raspoloživi predstavnik’ cijelo vrijeme - to’je daleko od trenutne pomoći.

Iskreno, osim ako jednostavno ne možete’Ne bih se povezao ni sa čim boljim, ne bih’Ne smetaju mi ​​ni HideMyAss.

Express VPN nudi sve iste značajke, uz puno bolju povezanost i korisničku podršku.

HideMyAss je ovdje, a čitav HideMyAss pregled možete pročitati ovdje.

Zaključak: Koristite Express VPN za brz i neograničen pristup

PGA turnir uskoro počinje: hoćeš li ga moći gledati?

Čak i ako ti’ste u zemlji koja ima pristup mrežnom streamingu, budite iskreni, možete li je gledati ispod svog stola kako radite s postojećim mrežnim ograničenjima? Vjerojatno ne.

Express VPN će vam omogućiti anonimno gledanje turnira i osigurati vašu vezu od strane neovlaštenih trećih strana usput.

Dobit ćete neograničenu širinu pojasa, višestruke veze, šifriranje vojnog stupnja, brzu i pouzdanu vezu, a sve potpomognuto 30-dnevnom garancijom povrata novca.

Za najbolje od svega, jednostavno možete’neću pogriješiti s ExpressVPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me