Kako gledati Grand National 2018 uživo uživo izvan Velike Britanije

Sažetak: Ako se pitate kako gledati Grand National uživo, VPN će vam omogućiti pristup najvećoj utrci u godini. Mi’d preporučujem ExpressVPN za live streaming 2018 Grand National, ali prvo mi’vodit ću vas kroz sve što trebate znati kada prvi put započnete. Ovdje’Vodič za besplatni VPN s najpoznatijom besplatnom kupovinom na svijetu.


U ovom članku

Grand National uživo prijenos uživo

Šeširi i konji. Grand National održao je mnoge tradicije od uvodne utrke 1839. godine u Liverpoolu u Engleskoj. Utrka je jedan od najuzbudljivijih spektakla u sportu i to’i dalje je popularan u 2018. Pobjednik Grand National-a za 2017. bio je One For Arthur, kojeg je vozio džokej Derek Fox.

Klađenje je također glavni dio događaja, s novcem koji treba zaraditi, (i izgubiti) pokušavajući pogoditi koji će konj pobjeći kao pobjednik.

Kada i gdje je Grand National 2018

Sljedeći Grand National započinje 12. travnja 2018. godine i traje tri dana. Održava se na trkalištu Aintree. Ekstravaganca konja traje samo jednom godišnje, ali to’vrijedi čekati.

Možete pogledati i donji raspored za dodatne informacije.

Gdje možete gledati Grand National 2018

Gledatelji u Velikoj Britaniji imat će puni pristup Grand National 2018. i na televiziji i na mreži.

Kanal 4 emitirao je događaj dok nije izgubio ITV 2016. To je dosad bio gladak prijelaz, živahna utrka 2017. koju je pobijedio dugom 33-1.

ITV imaju namjensku aplikaciju, dostupan na gotovo svakoj zamislivoj platformi. Preko ITV centra moći ćete gledati prijenos s bilo kojeg od dolje navedenog:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • ortak
 • Amazon Fire TV
 • Amazon Firestick
 • Apple TV
 • Sad TV
 • Samsung Smart TV
 • Roku

Kako gledati Grand National uživo uživo s ITV-a

Evo koraka za prijavu i gledanje Grand National uživo uživo. Vas’Trebat ćete napraviti račun kod pružatelja VPN-a koji imaju brze servere koji se nalaze u Velikoj Britaniji. (Mi’u nastavku smo naveli četiri najbolje.)

Za radnu površinu:

 1. Prijaviti se na svoje VPN na PC-u ili Mac-u.
 2. Odaberite server smješten u Velikoj Britaniji. (Vas’Sad ćete imati IP koji se može koristiti za pristup britanskoj TV.)
 3. Idite na https://www.itv.com/
 4. Klik Televizija uživo.
 5. Provjerite nalazi li se kartica na vrhu kanala s nazivom ITV.
 6. Kliknite gumb igra ikonu na sredini ekrana.
 7. Vas’Od vas će se zatražiti da se prijavite /prijavite se.
 8. Pogoditi prijavite se, i unesite svoje podatke, uključujući valjanu adresu e-pošte i britanski poštanski broj. (Ne znaš’Ne treba vam kompletna kućna adresa u Velikoj Britaniji da biste se prijavili.)
 9. Klik Počnite gledati, i kliknite gumb igra gumb još jednom.

Za mobilne uređaje:

Mi’pretpostavit ću da ti’za ovaj udžbenik koristite iPhone / iPad. Međutim, to’na Androidu je vrlo slično.

 1. Prijaviti se na svoje VPN na tabletnom računalu ili mobilnom telefonu.
 2. Izaberite server koji se nalazi u Velika Britanija. (Vas’Sada ćete imati IP koji se može koristiti za pristup Velikoj Britaniji App Store / Play Store.
 3. Otvorite trgovinu i potražite Čvorište ITV app.
 4. Dodirnite instalirati ga i otvorite kad ga’s dovršeno.
 5. Na upit, dopusti aplikaciji pristup svojoj lokaciji. (Uostalom, ti’Biti ću u Velikoj Britaniji prema vašem VPN-u.)
 6. Unesite an Engleski poštanski broj, i pričekajte da se učita.
 7. Dodirnite izbornik opcija u gornjem desnom kutu i dodirnite Prijavite se ili postavite račun.
 8. Vas’Od vas će se zatražiti da se prijavite /Prijavi se sad.
 9. Pogoditi Prijavi se sad, i unesite svoje podatke, uključujući valjanu adresu e-pošte i britanski poštanski broj. (Ne znaš’Ne treba vam kompletna kućna adresa u Velikoj Britaniji da biste se prijavili.)
 10. Vas’Sada ćete moći pristupiti svim ITV kanalima uživo, kao i moći ćete uživo gledati Grand National uživo.

Gledajte Grand National uživo uživo izvan Velike Britanije

Nažalost, ti’Nećete moći gledati ITV bez upotrebe VPN-a ako ste’se ne nalaze u Velikoj Britaniji. Možete pokušati sada, ali vi’Primit ću sljedeću poruku o pogrešci:

Mi’žao mi je. ITV Hub dostupan je samo gledateljima u Velikoj Britaniji.”

VPN će vam omogućiti da zaobiđete ta ograničenja povezivanjem na poslužiteljsku mrežu u drugoj zemlji. To će promijeniti vašu IP adresu i istovremeno šifrirati vaše podatke. Tada možete odabrati poslužitelj smješten u Velikoj Britaniji za pristup ITV-u, koji će vam omogućiti gledanje Grand National uživo.

(Naravno, ti’I dalje ćete biti u stanju uhvatiti se ukoštac s ostatkom njihovog programa’zanima vas što ITV može ponuditi.) Vaši će se osobni podaci također šifrirati i štititi dok su na mreži, pa i vi’Biti ćete u mogućnosti surfati Internetom i strujati sadržaje bez brige.

Mi’smanjili ste pretraživanje na nekolicini najpopularnijih i najpouzdanijih VPN-ova za gledanje Grand National Live Online, uključujući prednosti i nedostatke svakog od njih.

# 1 ExpressVPN - Najbolji VPN za gledanje Grand National 2018 izvan Velike Britanije

Pronađene velike brzine sa ExpressVPN odlični su za strujanje bez ikakvih problema. Oni imaju šest različitih lokacija poslužitelja širom Engleske, uključujući London i Maidenhead. Ako želite brzu i pouzdanu VPN uslugu, vi’Bit će vam teško pritisnuti da radim bolje od ExpressVPN-a.

Čak i ako je relativno skupo, dobit ćete svoj novac s obzirom na brzinu i pouzdanost.

Ovdje se prijavite ExpressVPN.

Više informacija o ovom davatelju možete pronaći na ExpressVPN pregledu.

# 2 NordVPN

Sigurnost i sigurnost naziv su igre sa NordVPN. Kako je kockanje zabranjeno u raznim županijama, NordVPN je odlična folija ako i vi’zabrinuti ste zbog problema sa zakonom, a oni’Svakako ne čuvajte zapise podataka poslanih na i s vašeg računala.

Oni imaju više od 100 servera u Velikoj Britaniji koji imaju izbor, s pristojnim ukupnim brzinama veze. Iako nije brz kao ExpressVPN, može’je dobar izbor, a njihova trenutačno popularna ponuda snižava cijenu na 3,99 USD / mjesečno za dvogodišnju pretplatu. Možete se pretplatiti i gledati Grand National 2018, a ako niste voljni nastaviti nakon njihovog 30-dnevnog suđenja, dobivate 100% svog novca nazad.

Ovdje se prijavite sa NordVPN.

Više informacija o ovom davatelju možete pronaći na NordVPN pregledu.

# 3 PrivateVPN

Za mješavinu gore navedenih dva, PrivateVPN nudi sigurnost i brzinu u jednom paketu. Iako je’Nisu usporedivi ni u pogledu brzine i ukupne sigurnosti, oni’veliki je pružatelj VPN-a s poslužiteljima u Velikoj Britaniji koji se nalaze u Londonu i Manchesteru, tako da možete dobiti nesmetano strujanje Grand National 2018. Njihova 30-dnevna probna garancija povrata novca također vam ostavlja mogućnost odlučivanja želite li angažirati ugovor na duži rok nakon što ste ih isprobali..

Ovdje se prijavite s PrivateVPN.

Više informacija o ovom pružatelju možete pronaći na PrivateVPN pregledu.

Gledajte Grand National Online uživo besplatno bilo gdje u svijetu

Grand National je britanska ustanova, ali u njoj bi trebao uživati ​​svatko tko je želi uhvatiti uživo. Tamo’nije zabavno gledati već trčanu utrku, tako je’vrijedi provjeriti hoće li VPN usluga biti prava za vas. Sa svojom lakoćom postavljanja, brojem poslužitelja i pouzdanošću toplo preporučujemo ExpressVPN za streaming Grand National 2018.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me