Kako gledati Disney + iz inozemstva

* Jučer, 12. studenog 2019. godine, Disney + je imao službeno izdanje za javnost. Usluga streaminga bila je još popularnija nego što je kompanija Walt Disney očekivala, a na kraju je prekinula internet. Prvo, korisnici nisu uspjeli pronaći aplikaciju u App Storeu, pa je gledajući to na svojim mobilnim uređajima ne dolazilo u obzir. Svi koji su se mogli prijaviti susreli su se s porukom o pogrešci koja glasi: "Čini se da postoji problem u vezi s Disney + uslugom."


Kupci će morati pričekati nekoliko dana da se Disney + spoji, a potom će se usluga streaminga nesmetano odvijati odatle..

Disneyjevi planovi za stvaranje vlastitog servisa za streaming imati će Netflixove obožavatelje u cijelom svijetu na poteškoće. Hoće li se odlučiti ukrcati na čarobni tepih i istražiti Kuću miša ili će je ukloniti ostajući vjeran Netflixu u nadi da će Mišina kuća pasti?

Prije dvije godine Disney je objavio namjeru stvaranja vlastitog svijeta internetskih filmova i zabave, ali sada je preostalo samo nekoliko mjeseci do očekivanoga datuma izdavanja Disneyeve streaming usluge. pustiti’pogledajte samo što će ponuditi Disneyjevi kanali koji će biti u ponudi, kako ga možete gledati pomoću VPN-a i hoće li imati i nous, kao i miša, da se suprotstave strujanju divovskog Netflixa.

Što je Disney+?

Jedno od najvećih perja u Disneyju+’ nova kapa je Star Wars. Kao da uistinu postoje u nekoj dalekoj galaksiji, filmove Star Wars teško je naći na mreži, a na Netflixu su dostupna samo dva. Neizbježno, kako Disney + ustaje i pokreće se kasnije ove godine, navijači Star Wars-a bit će prisiljeni prijeći na tamnu stranu, jer će Netflix vidjeti Lukea Skywalker-a, a njegovi prijatelji odlaze kao i svi ostali LucasFilms i Disney-ovi pratioci.

Uz Star Wars, Disney + prikazat će i najnovije Marvel filmove, kao i animaciju s Pixara, proteklih 30 sezona Simpsona i originalni sadržaj poput Mandaloriana koji obećava da će obožavatelje Star Wars odvesti još dublje u svemir.

Tijekom svoje prve godine usluge Disney + planira streaming 10 originalnih filmova, kao i 500 drugih filmova, 25 originalnih TV serija i 7.500 epizoda prošlih i sadašnjih TV emisija.

Gdje će biti dostupan Disney +?

Da bi se natjecao s Netflixovim sličnim, Disney + mora biti kompatibilan sa širokim spektrom uređaja. Disney + potvrdio je kompatibilnost svojih aplikacija s PlayStationom i Rokuom, ali možemo očekivati ​​da ćemo vidjeti kako će pokrenuti aplikacije za sve tablete i pametne telefone, pametne televizore, Nintendo Switch i Xbox One. Aplikacija ima korisničko sučelje koje se uspostavlja s istim linijama kao i ostale streaming usluge pa će izgledati poznato svima koji su koristili Amazon, Hulu ili Netflix.

Kao i kod ostalih usluga za streaming, Disney + će biti podložan autorskim ograničenjima i trenutno je njegov raspored samo za SAD. To znači da, ako ti’izvan SAD-a, pobijedio si’biti u mogućnosti pristupiti bilo kojem od Disney + sadržaja. Ili hoćeš? Nastavite čitati i saznajte.

Kada je datum izdavanja usluge Disney Streaming

Disney + bit će dostupan u SAD-u od 12. studenog ove godine. Prema Disneyjevim planovima, plan je globalno uvesti uslugu od početka 2020. godine.

Koliko će koštati Disney +?

Usluga Disneyeve struje koštat će 6,99 dolara mjesečno, što je čini malo skupljim od Hulu, ali nekoliko dolara jeftinijim od Netflixa’osnovni paket koji korisnicima vraća 8,99 USD mjesečno. Disney cijene svoju uslugu u pravom smjeru, a istovremeno je dovoljno konkurentan da privuče gledatelje daleko od ustaljenih usluga.

Kako gledati Disney + iz inozemstva?

Iako je Disney najavio da će sljedeću godinu predstaviti Disney + na globalnom planu, prije nego što to učini, morat će povratiti potrebna prava distribucije. Iako Netflix ima pristup mijenjanju svog sadržaja u skladu s pravima distribucije u svakoj zemlji, čini se da Disney nije’nije toliko zainteresiran za ovu metodu i planira uvesti svoju uslugu streaminga tek nakon što se osiguraju puna distribucijska prava. To znači da bi moglo potrajati neko vrijeme prije nego što gledatelji u Europi ili Africi vide najnovije Disneyjeve ponude.

Naravno, postoji način da se zaobiđu takva ograničenja i to’S time što Disney + vjeruje da ste u SAD-u, čak i kad ste zapravo na drugom kraju svijeta. Svaki put kad se povežete s internetom, vaša IP adresa identificira vaš uređaj i vaš zemljopisni položaj. To utječe na nekoliko različitih aspekata vašeg pregledavanja, uključujući ograničen pristup određenom sadržaju. VPN može vam dati lažnu adresu u bilo kojoj zemlji u kojoj ima poslužitelj, tako da gledati Disney + iz inozemstva, sve što trebate je povezati se s poslužiteljem u SAD-u i otići dalje..

Nadalje, šifriranjem vašeg prometa, VPN onemogućava vašem davatelju internetskih usluga točno znati što vi’radiš na mreži, pa može’Ne ugušite širinu pojasa samo zato što vas vidi kako struji.

Iako VPN ima mnogo prednosti (o nekim od njih možete pročitati ovdje), nisu svi sposobni osigurati dovoljno brzu ili pouzdanu vezu koja će vam omogućiti na primjer streaming filma. Da’zašto mi’proveli smo neko vrijeme istražujući matice i vijke raznih dostupnih VPN usluga i osmislili smo četiri za koje vjerujemo da će biti najbolji VPN-ovi za streaming Disneya+.

Četiri VPN-a za streaming Disneya+

# 1: ExpressVPN - Blockbuster

Svestran i brz uz duboko poštovanje privatnosti korisnika, ExpressVPN je notorno teško pobijediti. Kada je u pitanju streaming filmova, posebno visoke razlučivosti, brzina je ključna i ExpressVPN’Kapacitet dosljedne proizvodnje brzih veza s više svjetskih lokacija čini ga jednim od najboljih VPN-ova za dostupno strujanje.

Jedan od razloga što je ExpressVPN tako brz je taj što ima toliko mnogo poslužitelja. Ako razmišljate o poslužitelju poput naplatne kućice, a sav promet mora proći kroz njega, možete shvatiti da bi ograničen broj poslužitelja mogao negativno utjecati na brzinu veze. S više od 30 poslužitelja samo u SAD-u, ExpressVPN korisnici će uvijek moći pronaći onu s laganim opterećenjem i velikom brzinom.

Čak i ako samo stvarno želite VPN za streaming, dodatne prednosti njegove mrežne sigurnosti su nesporne, posebno ako je usluga usmjerena na privatnost kao ExpressVPN. Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN ne’Ne čuvajte nikakve zapise vaših mrežnih aktivnosti, IP adresa koje ste obratili’upotrebljavate, odredište prometa ili svoje DNS upite.

ExpressVPN nadilazi dužnost svoje obveze prema privatnosti na mreži, podržavajući neprofitne organizacije poput Lige internetske obrane i udruživanje s Centrom za demokratiju i tehnologiju radi poboljšanja transparentnosti i pouzdanosti VPN-a.

ExpressVPN je pouzdan i pristupačan, nudi tri mjeseca’ pretplata je besplatna ako se prijavite za godinu dana. Uz korisničko sučelje i izvanrednu korisničku podršku, ExpressVPN je poput Marvelovog lika - jak sa skrivenim dubinama i posebnim moćima. Saznaj više ovdje.

# 2: Surfshark VPN - kritičar’s Izbor

Dok je ExpressVPN bio oko otkako je Luke Skywalker bio u pelenama, Surfshark VPN novi je korisnik na sceni, lansiran je 2017. Do sada je tako dobro, međutim, Surfshark VPN pokazao se brzim i učinkovitim kada je u pitanju streaming. usluge poput Netflixa. Kao i Disney +, Surfshark je zadržao cijene vrlo konkurentnim, dok gradi solidnu korisničku bazu, tako da za one koji traže proračunski VPN za strujanje Disney +, Surfshark bi mogao biti odgovor..

Jedini pravi nedostatak Surfshark VPN-a je taj što ima manje od trećine broja poslužitelja kojima se ExpressVPN može pohvaliti, a samo 12 u SAD-u. Iako je Surfshark do sada stvarao impresivne brzine, strah je da će što više pretplatnika dobivati, pa će njegovi poslužitelji postati preopterećeni i uzrokovati usporavanje brzine.

Podržavanje underdoga sigurno nije’t loša opcija i Surfshark ima sve što bismo očekivali od jednog od najboljih VPN-ova, uključujući šifriranje vojne klase, strogu politiku zapisivanja bez dnevnika, sjedište izvan saveza za razmjenu obavještajnih podataka i niz naprednih sigurnosnih značajki.

Jednostavno korisničko sučelje možda nije nadahnjujuće, ali djeluje učinkovito, što korisnicima olakšava odabir određene lokacije s koje će se povezati, promijeniti sigurnosni protokol ili primijeniti značajku čišćenja web weba. Jedna od najvećih prednosti Surfshark VPN-a je ta što omogućava neograničene istovremene veze koje u usporedbi s ExpressVPN-om’granica od tri, izuzetno je izdašna i idealna za velika kućanstva s više naprava.

Ako ti’Ponovno se nadajući da će uhvatiti novi podzemni dokumentarni film Dolphin Reef na Disneyu + kasnije ove godine, Surfshark će biti sjajan način zaroniti u njega i uživati ​​u njemu gdje god se dogodili. Više možete saznati ovdje.

Dno crta u vezi s uslugom Disney Streaming

Disney + sigurno ima puno toga za privući gledatelje, ali oni izvan Sjedinjenih Država možda će morati pričekati neko vrijeme prije nego što najnoviji Marvelovi filmovi i ponude Ratova zvijezda postanu dostupni u njihovim regijama. U međuvremenu je VPN najbolji način gledanja Disney + iz inozemstva, pogotovo ako se odlučite za robustan, brz i svestran kao ExpressVPN.

S obzirom da je Disney uložio milijarde dolara u svoju novu streaming uslugu, čini se da će Disney + ponuditi i kvalitetu i raznolikost sadržaja koji su Netflixovi korisnici očekivali. Hoće li moći proizvesti dovoljno atraktivan izvorni sadržaj kako bi namamio pretplatnike od svojih konkurenata, ostaje za vidjeti. Sama Mouse House ostaje uvjerena da će Disneyjeva streaming usluga do 2024. godine privući negdje između 60 i 90 milijuna gledatelja. Uvjerite se’ponovo jedan od njih i nabavite sebi VPN koji će vam omogućiti gledanje Disney + iz inozemstva.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me