Kako gledati BoxNation izvan Velike Britanije

BoxNation je vaša usluga "one-stop" za sve bokseve, uključujući live streamove svih velikih borbi. Usluga je ograničena na UK & Samo stanovnici ROI-ja, ali svatko može dobiti pristup pomoću VPN-a. Preporučujemo ExpressVPN kao najbolji način gledanja BoxNation-a izvan Velike Britanije.


BoxNation nudi neprekidan 24-satni pristup svim najvećim boksačkim utakmicama u sezoni. Uz uslugu uživo na zahtjev, korisnici mogu plaćati po gledanju za gledanje legendarnih okršaja iz cijelog svijeta.

Međutim, pristup rasporedu BoxNation-a znatno je ograničen. Samo se stanovnici Velike Britanije i Irske mogu prijaviti, a čim odlaze u inozemstvo, usluga se obustavlja.

Razlog za to je taj što se sadržaj suočava s ograničenjima licenciranja, koja tvrde da ga ne može pregledavati izvan Velike Britanije. Gledatelji iz inozemstva dočekuju samo poruku o pogrešci prilikom posjete službenoj web stranici.

Ako ti’ponovno obožavatelj boksa iz drugih krajeva svijeta, ne očajavaj. Postoje jednostavni načini za zaobići ta ograničenja. Pomoću dodatnog softvera BoxNation možete lako deblokirati izvan Velike Britanije.

Prenesite BoxNation Live Stream s VPN-om

Virtual Private Network je popularan softverski paket koji se koristi globalno za zaobilaženje ove vrste geo-bloka. Kao i mnogi mediji, BoxNation live stream dizajniran je tako da sadržaj otpusti samo na veze s IP adresa u Velikoj Britaniji.

Vaša IP adresa je podatkovna oznaka koju vam je dodijelio poslužitelj prilikom pristupa internetu. Pomoću njih se kupci mogu odrediti u određenim zemljama i gradovima. Pomoću VPN-a svoju lokaciju možete prekriti prihvatanjem novog IP koda.

Softver djeluje preusmjeravanjem prometa putem alternativnog poslužitelja u drugoj zemlji. Jednom kada se povežete, čini se da vaši podaci dolaze s drugog mjesta poslužitelja. Početni tunel je također šifriran, što znači da ste i sigurni i anonimni na mreži.

Ako želite gledati BoxNation izvan Velike Britanije, sve što trebate je pronaći VPN davatelja koji nudi servere sa sjedištem u Britaniji.

Deblokirajte BoxNation izvan Velike Britanije s VPN-om

Za prave ljubitelje boksa preskočni dodaci i stalno punjenje nisu prihvatljivi! S obzirom na to, ključno je napraviti domaći zadatak i pronaći VPN vrhunske kvalitete.

Da biste pronašli najbolju uslugu, morate provjeriti tri ključna čimbenika:

  • Ubrzati
  • Pouzdanost
  • Korisnička podrška

Kako su boksački mečevi popularna događanja, to’također je važno da ne’t iskustvo zaglavljenja poslužitelja. Pronalazak dobavljača VPN-a s velikom mrežom poslužitelja sa sjedištem u Velikoj Britaniji osigurava vam pobjedu’ne završim u frustrirajućim redovima u noći borbe.

Testirali smo neke od najboljih VPN-ova na tržištu kako bismo pronašli opciju najviše ocjene koja će vam garantirati pristup streamu BoxNation - bez obzira gdje se nalazite!

# 1 ExpressVPN

ExpressVPN je dugo držao poziciju najviše ocijenjene dostupne usluge. Poznati po nevjerojatno velikim brzinama, vidjet ćete gotovo nikakav utjecaj na performanse sustava. Ogromna poslužiteljska mreža obuhvaća 94 zemlje - iako nas zanimaju samo njihove lokacije u Velikoj Britaniji. ExpressVPN je više nego opremljen za pružanje dovoljno veza za sve gledatelje u inozemstvu u noćnoj borbi.

Pri testiranju njihove korisničke usluge također su se istakli. Vidjeli smo vrijeme odziva svega 26 sekundi, s maksimalnim vremenom čekanja od 17 minuta. Ova je značajka ključna za pristup BoxNation-u, jer znači da nikada nećete propustiti svađu zbog tehničkih kvarova.

Proširenje preglednika ExpressVPN Chrome VPN olakšava povezivanje s uslugom i pruža dodatnu prednost zaštite ISP-a i DNS-a..

Nabavite ExpressVPN za 12,95 USD mjesečno. Ili uštedite 49% uz godišnju pretplatu za samo 6,67 USD mjesečno - plus, dobit ćete dodatna tri mjeseca besplatno! Isprobajte ExpressVPN za 30 dana će biti zajamčena povrat novca.

Za naš puni pregled ExpessVPN kliknite ovdje.

# 2 NordVPN

NordVPN je još jedna usluga najbolje ocijenjene cijene. Iako se njegove brzine ne podudaraju s ExpressVPN-om, i dalje pokazuje minimalno začepljenje sustava i pružit će stream bez problema. Tvrtka se može pohvaliti širokom mrežom poslužitelja u Velikoj Britaniji - više nego dovoljno da jamči pristup BoxNation-u. Oni čak nude optimizirane poslužitelje za sve mrežne aktivnosti, što obećava brzi streaming.

Radi zaštite privatnosti, NordVPN nudi najopsežniji raspon dodatnih sigurnosnih značajki. DoubleVPN and kill sklopka osigurava da se nikad ne povežete bez zaštite. Njihovo sjedište u Panami obećava nepisivanje podataka jer za njih ne važe zakoni o čuvanju podataka.

Nabavite NordVPN za 11,95 USD mjesečno. Ili uštedite 52% uz godišnju pretplatu za samo 6,99 USD mjesečno. Isprobajte bilo koji NordVPN paket za 30 dana uz punu garanciju povrata novca.

Ovdje pročitajte cijelu NordVPN recenziju.

# 3 PrivateVPN

PrivateVPN je još jedna popularna usluga koja pruža dovoljno veliku mrežu u Velikoj Britaniji da jamči pristup BoxNation. To je san tehno geek-a, jer je VPN vrlo prilagodljiv za najbržu moguću vezu.

Tvrtka nudi nevjerojatno širok spektar VPN protokola, uključujući IKEv2, PPTP i još mnogo toga, uz standardni OpenVPN. Za brzu uslugu bez ikakvog namještanja, daljinska instalacija omogućava profesionalcu da preuzme vaše računalo i učini težak posao za vas.!

Nabavite PrivateVPN odmah i uštedite 25% na svim cjenovnim planovima! Mjesečna naknada trenutno iznosi 8,21 USD, a godišnja pretplata smanjena je na 4,15 USD - plus što ćete dobiti dodatni mjesec besplatno. Isprobajte PrivateVPN za 30 dana će jamčiti povrat novca.

Ovdje pročitajte cijelu našu privatnu recenziju PrivateVPN.

# 4 IPVanish

IPVanish je idealna sigurnosna kopija ako ostali davatelji usluga ne rade. Iako je postavljanje čisto i jednostavno te je kompatibilno s brojnim platformama, proizvod je pokazao zaostatak od pada od 30 posto kada je spojen. S obzirom na to, usluga možda nije najbolja za strujanje na BoxNation-u, ali će uspješno zaobići geo-blokove kako bi se osigurao pristup.

Kupite IPVanish sada, uštedite 17% na mjesečnoj naknadi i plaćajte 10,00 USD mjesečno. Ili uštedite 46% uz godišnju pretplatu za 6,46 USD. Možete isprobati bilo koju uslugu za sedam dana s punom garancijom povrata novca.

Pogledajte Secure Thoughts IPVanish VPN pregled.

Gledajte Boxnation izvan Velike Britanije i Don’t Propustiti jednu borbu

Da biste uživali u trenutačnom neograničenom pristupu najvećim borbama, upotrijebite VPN da biste deblokirali BoxNation izvan Velike Britanije. Pretplatite se i jamčite dugoročni pristup ili odaberite besplatnu probnu inačicu za jednokratnu vezu kako biste besplatno gledali BoxNation stream.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me