Како гледати ББЦ иПлаиер у иностранству са ВПН-ом

Да ли вам недостају омиљени ТВ програми зато што је ББЦ иПлаиер гео-блокиран? Ево како да користите ББЦ иПлаиер ВПН ВПН за приступ омиљеним програмима са било којег места на свету.


Ако не’овде желим прочитати цео чланак’с наша листа најбољих ВПН-ова за гледање ББЦ иПлаиера:

 1. ЕкпрессВПН Изврстан за брзину, врхунску сигурност, велику мрежу сервера и чува вашу анонимност и приватност.
 2. НордВПН Има двоструку ВПН, шест истовремених веза, изнадпросечне функције приватности.
 3. Сурфсхарк Велика мрежа сервера, Без ограничења података или опсега, Неограничене истовремене везе уређаја.
 4. Цибергхост Огромна количина сервера, брзе брзине везе и конкурентне цене.
 5. ЗенМате Стотине брзих сервера на преко 30 локација широм света.
 6. ПротонВПН ПротонВПН има више од 500 сервера у 42 земље.

У овом чланку

Коришћење ББЦ иПлаиер-а у иностранству

Због нечега што се назива гео-ограничења, ББЦ је по закону обавезан да ограничи свој садржај свима изван Велике Британије због споразума о правима и прописа о лиценцирању..

Будући да само грађани Уједињеног Краљевства плаћају порез који покрива обавезну накнаду за лиценцирање, само грађани Уједињеног Краљевства с правом имају приступ овој забави.

Проблем је у томе што се већи део тог садржаја може преносити само на уређајима са УК адресом у Великој Британији. Ограничења лиценцирања за садржај блокирају одређене видео записе на основу ваше локације. Дакле, ако се налазите било где изван Велике Британије, можете да се радујете таквој поруци: „ББЦ иПлаиер ради само у Великој Британији. Извини’због проблема са правима. "

Срећом, постоји једноставно решење за заобилажење ових гео-ограничења. Уз помоћ ВПН-а, можете приступити свим вашим иПлаиер емисијама и каналима без обзира где се налазите.

Најбољи ВПН-ови за ББЦ иПлаиер (тај посао)

Бр. 1 ЕкпрессВПН - ПОСЕБНА УГОВОР (3 месеца бесплатно са годишњом претплатом)

ЕкпрессВПН је најбољи ВПН за ББЦ иПлаиер јер има шест сервера смештених у Великој Британији, изузетно велике брзине, а посебно је познат по брзој подешавању и покретању нових сервера, у случају да ББЦ црни списак има.

Зашто то?’врућ избор:

 • Шест кластера сервера у Великој Британији
 • Брзине водеће у индустрији

Почните од само 6,67 УСД месечно + 30 дана гаранције поврата новца

Доведите ЕкпрессВПН овде.

Да бисте прочитали целу ЕкпрессВПН рецензију, кликните овде

# 2 НордВПН

Овај провајдер без дневника је основни фаворит за свест о приватности. НордВПН има само један сервер у Великој Британији, али то’поуздано име са заштитом од метака која је добар избор за приступ ББЦ иПлаиеру у иностранству ако сте веома забринути за чување података.

Зашто то?’врућ избор:

 • Његова политика без дневника значи да су везе потпуно анонимне
 • Двострука енкрипција додатно је појачање сигурности.

Почиње од само 2,99 УСД месечно + 30 дана гаранције поврата новца

Пријавите се код НордВПН овде

Да бисте прочитали целу НордВПН рецензију, кликните овде

# 3 Сурфсхарк

Сурфсхарк нас непрестано препоручује јер смо открили да је то врло способан и поуздан ВПН провајдер који нуди читав низ функција које га чине ефикасним за коришћење. Што се тиче гледања иПлаиера у иностранству, он је савршен, јер има неколико сервера у Великој Британији, што значи да можете бити сигурни да ћете бити у могућности да добијете британску ИП адресу омогућавајући вам приступ услузи без икаквих проблема..

Зашто то?’врућ избор:

 • Сурфсхарк не намеће ограничења у коришћењу података
 • Неограничена количина уређаја може бити повезана било када

Почевши од само 1,99 долара

Пријавите се преко Сурфсхарка овде

Да бисте прочитали целокупну Сурфсхарк рецензију, кликните овде

# 4 Цибергхост

Цибергхост је одлична ВПН мрежа за све. Има много сервера на различитим локацијама, укључујући Велику Британију (сјајно за ББЦ иПлаиер), супер велике брзине и политику записивања без евиденције која чува ваше податке безбедним.

Зашто то?’врућ избор:

 • Има велики број сервера смештених унутар Европе (укључујући УК)
 • Има супер једноставан поступак подешавања, чак ни почетници не могу погрешити

Почиње од само 2,75 УСД месечно + 45 дана гаранције поврата новца

Пријавите се помоћу Цибергхоста овде

Да бисте прочитали целу рецензију Цибергхоста, кликните овде

# 5 ЗенМате

ЗенМате корисницима нуди стотине брзих сервера на преко 30 локација широм света, укључујући оптимизоване сервере за платформе попут Нетфлик, Хулу, ББЦ иПлаиер, ХБО ГО и Амазон Приме Видео. Иако је надлежан у Немачкој, постоји строга смерница о записи, а радне површине и мобилне апликације нуде заштиту војног степена како би се осигурало да ваши подаци не падну у погрешне руке.

Зашто то?’врућ избор:

 • Постоји бесплатна верзија која омогућава 2МБ података и има четири локације на које се можете повезати
 • Ово је једна од најбољих опција за почетнике, јер је интерфејс невероватно једноставан за коришћење

Већ од 2,05 УСД

Пријавите се код свог ЗенМате-а овде

Да бисте прочитали целу рецензију ЗенМате-а, кликните овде

# 6 ПротонВПН

Ову ВПН вам доносе људи који су свет упознали са ПротонМаил, највећом шифрованом услугом за слање е-поште на свету. ако ти’Што се тиче сигурности, ово је ВПН за вас.

Зашто то?’врућ избор:

 • ПротонВПН има више од 620 сервера у 44 земље
 • Сједиште компаније је у Швицарској, што значи да мора бити у складу са неким од најстрожих закона о приватности корисника на свијету.

Почевши од само 4,00 УСД

Имајте на уму да се сви плаћени планови наплаћују годишње.

Пријавите се преко ПротонВПН овде.

Да бисте прочитали целу рецензију ПротонВПН-а, кликните овде

Одабир најбољег ВПН-а за ББЦ иПлаиер

На располагању је тона ВПН опција, али нису све створене једнаке. У ствари, неки од њих, попут ИПВанисх-а, уопште не раде са ББЦ иПлаиером, зато је важно да направите своје истраживање. Ово су најважнији фактори који иду у избор најбољег ВПН-а за деблокирање ББЦ иПлаиера:

 • Заобилажење Гео-ограничења - Можда најважнија карактеристика, јер не можете гледати, јер је ББЦ иПлаиер вашу локацију блокирао. Испробајте ЕкпрессВПН, који лако заобилази све гео-блокове ББЦ иПлаиера.
 • Брзина - Вероватно ћете преносити свој садржај са ББЦ иПлаиера, тако да ће вам требати најбржа могућа веза да не бисте искусили време заостајања и пуњења.
 • Број сервера / ИП адреса - Што више послужитеља и / или ИП адреса ВПН има, лакше је остати анониман.
 • Локација сервера - Можете да имате стотине сервера, али ако немате барем неколико смештених у Великој Британији, остаћете гео блокирани. Срећом, већина квалитетних ВПН-а имају сервере широм света, посебно у Великој Британији. Више УК сервера је још боље.
 • Правила о приватности - Треним речима, пребацивање садржаја са места које покушава да га блокира, је илегално. Морате бити сигурни да је ваш идентитет сигурно сакривен и да ВПН услуга коју користите исн’не чување података.

НордВПН је са седиштем у Панами, тако да нема проблема у вези са владом и уопште се не води евиденција, више информација о надлежности ВПН-а.

Моја ВПН бр’• Рад са ББЦ иПлаиер-ом

ББЦ је главна корпорација која је свесна чињенице да људи покушавају да харају систем и пређу своје гео-ограничења. Због тога ББЦ увек ажурира своју безбедност и хвата „лажне“ ИП адресе.

Када пронађе лажни ИП адреса, ББЦ га ставља на црне листе и више не ради на деблокирању њиховог садржаја Ако ваш ВПН није’не ради, вероватно је ББЦ иПлаиер блокирао одређену ИП адресу коју користите. Одавде имате две могућности:

Опција бр. 1: Изаберите други ВПН сервер (сваки ВПН има више сервера / ИП адреса)

Имати ВПН са више сервера и ИП адреса је важно јер када неко престане са радом, можете једноставно прећи на други и наставити са стримингом.

Опција бр. 2: Набавите ИПН наменски ИП

Намјенски ИП ВПН закључава једну ИП адресу коју користите сваки пут када желите да сурфате Интернетом са анонимне локације. Имати наменски ИП ВПН значајно смањује све сумње које компаније могу имати када виде да се пријављујете са више ИП адреса. Најважније је да су наменски ИП адресе теже на црној листи јер су дељени ИП-ови обично они на ББЦ-у’с радаром за покушај и искључивање.

Наравно, коришћење само једне ИП адресе олакшава закључавање, међутим ваши подаци су и даље шифровани, а ваша права локација је још увек потпуно скривена. НордВПН нуди одличну наменску ВПН опцију.

Грешка прокија

Донедавно, ако желите да приступите гео-ограниченом садржају као што је ББЦ иПлаиер, једноставно бисте поставили проки сервер и Воила!

Данас ББЦ има проки блокер, тако да је победио ваш традиционални проки сервер’не радим више. Као што је већ поменуто, ББЦ се стварно крши због кршења закона, тако’не чуди што ова поједностављена верзија више не функционише.

Деблокирање ББЦ иПлаиер радија

ББЦ иПлаиер Радио садржи популарне ток емисије, вести, забаву, музику и нуди радио врхунског квалитета за све у Великој Британији. Иста подручна ограничења важе за овај подскуп ББЦ иПлаиера, а иста решења (тј. Ваш поуздан ВПН) помажу вам да непрекидно приступате омиљеним радио станицама..

Закључак

ББЦ иПлаиер има неке од најбољих програмских програма данас доступних, тако да, наравно, људи из целог света желе да му приступе. Ако сте уморни од тога “ББЦ иПлаиер ради само у Великој Британији” поруке, онда треба да делујете. Само јак и поуздан ВПН проћи ће вас поред ББЦ-ових гео-блокова и до ваших омиљених емисија, зато се повежите са најбржим и наја анонимнијим ВПН-ом данас. Најбољи ВПН 2020 за ББЦ иПлаиер је ЕкпрессВПН.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me