Kako emitirati američke televizijske emisije dok putuju u inozemstvo

U današnje doba, nemogućnost strujanja i gledanja omiljenih serija kad god poželite izgleda kao daleka uspomena.


Ali ako putujete u inozemstvo, možete naići na upravo to problem u obliku: “‘nažalost, ovaj sadržaj nije dostupan u vašoj zemlji.”

Srećom, postoji način da se to zaobiđe korištenjem američkog VPN-a - male aplikacije koja je čest putnik’najbolji prijatelj.

Najbolji način za emitiranje američkih televizijskih emisija u inozemstvu je "prevariti" usluge strujanja u razmišljanju vaših u Sjedinjenim Državama. VPN će vam omogućiti da "lažirate" svoju lokaciju promjenom IP adrese i tuneliranjem datuma preko njihovih poslužitelja.

VPN-ovi mogu deblokirati sadržaj koji davatelji sadržaja na drugi način ograničavaju. To se događa zbog pružatelja VPN-a koji korisnicima pružaju pojavu IP adrese u zemlji u kojoj taj blokirani sadržaj nije ograničen. Davatelji sadržaja stoga nisu svjesni da korisnici pristupaju sadržaju odnekud gdje ne bi trebali biti.

Na primjer, ako američki korisnik Netflixa pokušava emitirati američke televizijske emisije u inozemstvu, to je moguće uspostaviti VPN koji se povezuje na poslužitelj u Sjedinjenim Državama. To znači da korisnik i njegova VPN pružaju Netflixu dojam da se zapravo nalaze u SAD-u gdje je sadržaj pružatelja usluga dostupan.

Zašto vam treba VPN?

Nekoliko je razloga zbog kojih je potreban VPN za gledanje američke televizije u inozemstvu.

Geo-Ograničenja - Neke usluge streaminga ograničavaju se tamo gdje se mogu pogledati neke emisije u njihovom katalogu. To može biti iz pravnih razloga ili zbog licencnih ugovora koje ova usluga ima s drugim radio i produkcijskim kućama. Oni imaju ugovore koji precizno određuju gdje se sadržaj može vidjeti

Ugovori o cijenama - Novac je još jedan razlog za streaming usluga kako bi se smanjili tamo gdje se njihove emisije mogu vidjeti. Tvrtke poput Netflixa naplaćuju različite iznose u različitim zemljama

Vladina cenzura - U zemljama s strogim medijskim politikama i zakonima o cenzuri, stanovnici čine ilegalno djelo gledajući emisije koje bi bile zabranjene u toj zemlji’s cenzorskom politikom. To je pitanje u zemljama poput Rusije ili Kine

Nezakoniti sadržaj - Slično je, ali onaj koji se više razumije u cijelom svijetu je blok zlonamjernog ili ilegalnog sadržaja. To bi moglo biti zbog neprimjerenog sadržaja, ali i zbog toga što može sadržavati skrivene viruse koji pustoše na osobnim računalima i njihovim daljnjim širim mrežama.

Imati VPN znači da se možete kretati oko ovih ograničenja, a pritom ostati bezbjedni na mreži.

Što je dobro VPN?

Prilikom pregleda pružatelja VPN-a razmatrali smo niz čimbenika.

Brzina veze - Gledanje vaših omiljenih američkih TV serija u komadima od 5 minuta kako bi se emisija mogla ponovno učitati i spremiti, možda je jedan od najvećih problema na svijetu. Da biste spriječili da se ovo događa, brzo je potrebno VPN

Broj poslužitelja - Što više poslužitelja nudi davatelj VPN-a, to ćete ih lakše povezati tako da možete brže početi emitirati TV emisije

Lokacija poslužitelja - Nije dobro prijaviti se na VPN davatelja koji nema poslužitelj u SAD-u jer će to gledati američku TV u inozemstvu nemoguće. Isto je ako želite gledati TV emisije u Velikoj Britaniji na mreži - vašem VPN davatelju bit će potreban britanski poslužitelj

Privatnost - Boravak anonimno tijekom interneta važan je većini ljudi ovih dana, pa smo ispitali pravila evidentiranja, šifriranje i povjerljivost pružatelja usluga prilikom odmjeravanja najboljih načina za gledanje televizije iz drugih zemalja na mreži

Cijena - S obzirom na to da trošak dolazi u bilo koju internetsku kupnju, posebno na uslugu koju ćete više puta platiti ako je usluga dovoljno dobra. Naravno, možete dobiti VPN davatelje koji nude svoje usluge besplatno, ali to često dolazi po cijeni brzine, kao i vaša anonimnost i sigurnost VPN-i ne moraju puno koštati - gledanje američke televizije u Europi putem interneta vrlo realna mogućnost.

Sada kada razumijete kako gledati američku TV izvan SAD-a, pogledajte naše najbolje odabranike za one prijeko potrebne VPN-ove.

Najbolji VPN-ovi koji emitiraju američku TV u inozemstvu

Br. 1 ExpressVPN - Posebna ponuda (ušteda od 49% na godišnjoj pretplati)

Izraziti VPN logotipIzraziti VPN logotipExpressVPN često na vrhu ljestvice pružatelja VPN pruža, i to s dobrim razlogom. Omogućuje strujanje blokiranog sadržaja s mnogih lokacija u gotovo bilo koju zemlju u kojoj se nalazite. Na snazi ​​je snažna sigurnosna politika što znači da možete biti sigurni da je vaša privatnost u sigurnim rukama tijekom korištenja aplikacije.

Ono što je posebno važno, ima poslužitelje u golemim 94 zemlje širom svijeta. Broj stvarnih servera koje posjeduje je preko 2000, što znači da je iznimno brz i da nudi neograničenu propusnost bez apsolutno nikakvog uključenja..

Uz to, nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, što ga čini teško pobediti.

Cijena

 • 12,95 USD mjesečno za mjesec dana
 • 9,99 USD mjesečno šest mjeseci
 • 6,67 USD mjesečno za dvanaest mjeseci plus tri mjeseca besplatno!

Ovdje se prijavite ExpressVPN.

# 2 NordVPN

NordVPN LogoNordVPN LogoNordVPN’s duljim pretplatama ponuda je vrlo dobra vrijednost kada pružatelj usluge’s uzima se u obzir brzina. To može biti samo rivalski ExpressVPN u pogledu kvalitete s obzirom na to da ima gotovo 4000 poslužitelja točkastih širom svijeta.

Osim vrlo ugledne brzine, njegova je usluga jedna od najsigurnijih, kao i garancija povrata novca ako niste sretni nakon mjesec dana korištenja. Ovo je sjajna opcija za sve one koji žele gledati američku TV u inozemstvu.

Cijena

 • 11,95 USD mjesečno za mjesec dana
 • 6,99 USD mjesečno u trajanju od 12 mjeseci
 • 3,99 USD mjesečno tijekom dvije godine

Ovdje se prijavite sa NordVPN.

# 3 ProtonVPN

ProtonVPNProtonVPNPutovanje u inozemstvo mnogo je jednostavnije bez obzira gdje se nalazite’ponovno naprijed kad se možete osloniti na ProtonVPN. S više od 620 poslužitelja u 44 zemlje, u bilo kojem trenutku možete se povezati s bilo kojeg mjesta. Ovaj VPN sa sjedištem u Švicarskoj posvećuje veliku pozornost detaljima, posebno kada je riječ o tome koliko se podataka prikuplja. Dok druge VPN tvrtke tvrde da vode ništicu, ovo je jedna od rijetkih.

“ProtonVPN poštuje svoje korisnike’ privatnost i provodi politiku No Logs. To znači da vaše VPN veze ostaju privatne i ne pohranjujemo podatke o vašim vezama ili web lokacijama koje posjetite.

U svrhu osiguranja vašeg računa i osiguravanja toga’S vama koji prijavljujete, spremamo jednu vremensku oznaku najnovije prijave vašeg računa. Opet, ne pohranjujemo nikakve podatke o tome odakle ste prijavljeni ili koliko dugo ste prijavljeni.”

Iako nema usluge 24-satnog razgovora uživo, kad vi’Ako putujete, još uvijek možete poslati e-poštu korisničkom timu ili predati kartu, a odgovor trebate dobiti u roku od 24 sata. Većina problema može se riješiti samo ako se preselite na web stranicu ProtonVPN i provjerite često postavljana pitanja ili odjeljke za rješavanje problema.

Ako želite gledati američke emisije u inozemstvu, ProtonVPN je dobra opcija.

Cijena:

 • Besplatno
 • Osnovni plan: 4 USD
 • Plus plan: 8 USD
 • Vizionarski plan: 24 dolara

Ovdje se prijavite s ProtonVPN.

# 4 Surfshark

Kako emitirati američke televizijske emisije dok putuju u inozemstvoKako emitirati američke televizijske emisije dok putuju u inozemstvoSurfshark je fantastičan pružatelj VPN-a za čitav niz razloga i svrha. Ništa više od toga kada putujete izvan SAD-a i želite biti u tijeku s omiljenim TV emisijama koje podliježu geo ograničenjima na emiteru.’s web mjesto i usluga struje. Razlog zbog kojeg nam se Surfshark toliko sviđa je velika količina američkih poslužitelja koji pretplatnicima mogu pružiti američku IP adresu svaki put kada se prijave na svoj račun.

Ona također ima strog i strog pristup sigurnosti svojih korisnika korištenjem politike bez zapisnika, kao i OpenVPN protokola, Kill Switch i drugih sigurnosnih značajki. Uz to, jedan je od rijetkih sposobnih pružatelja VPN-a koji korisnicima nudi mogućnost povezivanja neograničene količine uređaja istovremeno. Ovo je sjajna vijest za obitelji u kojima su članovi često u inozemstvu, ali imaju i niz različitih uređaja koje vole koristiti tijekom putovanja.

Napokon, njegova 30-dnevna garancija povrata novca, što znači da u potpunosti vraćaju pretplatnike bez postavljenih pitanja, još je jedan dokaz da imaju povjerenja u ponudu proizvoda.

Cijena

 • Počevši od samo 1,99 dolara

Ovdje se prijavite na Surfshark.

# 5 Cyberghost

CyberGhost logoCyberGhost logoCyberghost je poprilično blizak ExpressVPN-u u usluzi koju pruža i ako se prijavite na 12 mjeseci, sigurno je atraktivna ponuda u iznosu od samo 2,75 dolara mjesečno. U usporedbi s ExpressVPN-om, on ima samo neznatno manji broj lokacija poslužitelja širom svijeta, i nešto sporije brzine za strujanje TV emisija.

Međutim, to je još uvijek prilično fastand je također vrlo siguran i siguran, tako da’s pouzdanom opcijom za one koji emitiraju TV u Meksiku ili bilo gdje drugdje. Za one koji su zainteresirani za tehnologiju, CyberGhost ima nevjerojatnu 256-bitnu AES enkripciju, prekidač za ubijanje i stroge DNS i IP politike, tako da je prijava na NetFlix bilo gdje u svijetu moguća.

Također nudi 45-dnevno jamstvo povrata novca, što vam daje vremena da vidite je li +5.900 poslužitelja u 90 zemalja dovoljno za vaše internetske potrebe za streamingom interneta. Oni također nude 7-dnevno besplatno probno razdoblje bez ograničenja kako biste vidjeli radi li za vas s neograničenom opsegom i opcijom dijeljenja datoteka P2P.

Cijena

 • 12,99 USD mjesečno za mjesec dana.
 • 7,99 USD mjesečno tijekom 3 mjeseca.
 • 3,50 USD mjesečno 12 mjeseci.

Ovdje se prijavite uz Cyberghost.

Kako gledati SlingTV iz inozemstva

Ako ne želite kupiti pretplatu za kablovsku TV, možete nabaviti Sling TV. Pristupiti njemu izvan Sjedinjenih Država dovoljno je jednostavno pomoću VPN-a.

VPN će moći kriptirati sav vaš internetski promet i preusmjeriti ga na drugo mjesto po vašem izboru. Ako želite, primjerice, želite pristupiti Sling TV-u, jednostavno se morate povezati s poslužiteljem u SAD-u i sva će vam se vrata širom otvoriti. Doista je lako kao to.

Za gledanje SlingTV-a jednostavno je korištenje VPN-a. Jednostavno odaberite svoj VPN po izboru, prijavite se s njima, instalirajte, prijavite se i pogodite “Spojiti” dugme.

Odatle ćete imati potpuni pristup i web stranici Sling TV i svim kanalima koje oni nude.

Je li to vrijedno??

VPN nije samo vrijedan, već je potreban i neprocjenjiv ako želite emitirati američke televizijske emisije ili filmove iz inozemstva. Kao sporedna korist, ona vas može zaštititi od hakera, lopova i neželjenih znatiželjnih šifriranja vašeg prometa tako da ga nitko ne može vidjeti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me