Kako deblokirati spotifikaciju u zemljama s ograničenjima, u školi ili na poslu

Spotify je usluga za streaming glazbe koja se mijenja u igrama i koristi se milijunima, a dostupna je putem mjesečne pretplate ili putem besplatne verzije koja podržava oglas. Iako je popis zemalja opsežan, bit ćete blokirani na mjestima gdje usluga nije podržana i potreban vam je VPN da biste zaobišli ove blokove.


Pregledali smo koji vam VPN za Spotify donosi najjednostavniji, najbrži i najsigurniji Spotify glazbeni doživljaj, bez obzira na to’slušate Spotify na odmoru u inozemstvu ili živite u regiji u kojoj Spotify nema’t podrška. Performanse ExpressVPN-a čine nam vrhunskim VPN-om za deblokiranje mjesta Spotify bilo gdje.

Zašto je Spotify blokiran?

Spotify je usluga streaminga i dijeljenja glazbe koja korisnicima omogućuje preslušavanje milijuna pjesama različitih žanrova i vrsta. Spotificirani korisnici mogu strujati glazbu, stvarati i dijeliti popise pjesama i bez napora dijeliti preuzimanja glazbe koristeći svoju besplatnu ili plaćenu uslugu. To’s glazbenim snom se ostvaruju - ali samo za korisnike u jednoj od podržanih zemalja:

  • Velika Britanija
  • SAD
  • Kanada
  • Australija
  • Japan
  • Francuska
  • Njemačka

Za popis svih 58 podržanih zemalja u kojima je Spotify podržan, kliknite ovdje.

Spotify’Ugovori s vlasnicima glazbenih autorskih prava pokrivaju samo određene dijelove svijeta. Kao dio sporazuma, Spotify je zakonski obvezan geoblokirati slušatelje koji koriste Spotify u inozemstvu u zemljama u kojima to nije’ne posjedujem autorska prava za glazbu. No baš kao i deblokiranje Netflixa, postoji rješenje.

Deblokirajte Spotify pomoću VPN-a

Budući korisnici Spotifyja još uvijek mogu uživati ​​u Spotifyju’s 20 milijuna pjesama pomoću VPN-a za Spotify. VPN kriptira vaš web promet, a zatim ga preusmjerava preko jednog od svojih poslužitelja bilo gdje u svijetu, uključujući jednu od mnogih Spotify zemalja u kojima je usluga dostupna. Na ovaj način VPN skriva vašu stvarnu IP adresu kako bi Spotify mogao’prepoznati svoju lokaciju u zemlji koja nije zaslužena i zabraniti vam pristup njenoj usluzi.

Možda želite koristiti Spotify VPN, čak i ako ste vi’ponovno koristite Spotify na odmoru. Spotify vam omogućuje promjenu profila zemlje pomoću Spotify Change Country kako biste mogli nastaviti uživati ​​u istoj glazbi dok putujete. Ali, Spotify možete koristiti u inozemstvu samo 14 dana. Nakon toga morat ćete pronaći nešto drugo za preslušavanje ili obraćanje VPN-u za Spotify.

S jednim od dolje pregledanih VPN-ova možete uživati ​​u deblokiranom Spotifyju bez ograničenja ili prepreka, bilo da ste’koristite Spotify na odmoru u inozemstvu ili živite izvan spotify zemalja.

Kako dobiti Spotify deblokiran

1. Odaberite konstantno brz VPN sa poslužiteljima širom svijeta. Naš izbor broj jedan je ExpressVPN.

2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju.

Kako deblokirati spotifikaciju u zemljama s ograničenjima, u školi ili na posluKako deblokirati spotifikaciju u zemljama s ograničenjima, u školi ili na poslu3. Otvorite VPN i odaberite poslužitelj na mjestu gdje Spotify radi.

Kako deblokirati spotifikaciju u zemljama s ograničenjima, u školi ili na posluKako deblokirati spotifikaciju u zemljama s ograničenjima, u školi ili na poslu

4. Otvorite Spotify i prijavite se ili se prijavite.

Spotify Unblocked u školi

Nažalost, većina škola, pa čak i sveučilišta, često ograničavaju velik dio interneta, a to je unutar mostarskih baza. Često je to zato što ne žele da im studenti pristupe ilegalnom sadržaju koji bi im mogli zadati probleme. Iako su njihove namjere dobre, to može biti vrlo frustrirajuće za studente koji pokušavaju pristupiti mrežama svojih društvenih medija ili slušati glazbu putem interneta dok studiraju..

Srećom, VPN može pomoći i u deblokiranju Spotify-a dok ste u školi. Moći ćete „napustiti“ osnove svoje škole (ili će barem vaša IP adresa) i pristupiti vašoj glazbi bez napuštanja biblioteke.

Pronađite najbolji VPN za Spotify

Uz sve VPN kandidate dostupne na tržištu, i mi’pregledali smo koji će VPN-ovi zapravo deblokirati Spotify bez obzira na vašu lokaciju i pružiti vam besprijekoran doživljaj slušanja širom svijeta.

Br. 1 ExpressVPN - najbolji spotify VPN

Nismo’ne bih znala tako brzo dati igru, ali jednostavno možemo’ne mogu ti pomoći. ExpressVPN je naš glas za najbolji VPN za Spotify. Sa 145 poslužitelja u 94 zemlje sigurno ćete pronaći onaj koji vam je blizu. Jednostavno postavljanje olakšava deblokiranje Spotifyja, a podrška tokom cijelog sata rješava sve probleme koji se pojave bez obzira na vremensku zonu’ponovno u. Njegova visoka razina enkripcije i zaštita vaše lozinke, osobnih podataka i podataka o kreditnoj kartici štiti i od znatiželjnih očiju. ExpressVPN radi velikim brzinama, tako da je vaše glazbeno iskustvo pobijedilo’ne smiju se zabranjivati ​​pauze, odgode ili vremena punjenja.

Kao i razumnu strukturu cijena, ExpressVPN nudi sljedeće: 30-dnevno besplatno probno razdoblje.

Mjesečna cijena:
1 mjesec: 12,95 USD
6 mjeseci: 9,99 USD
15 mjeseci: 6,67 dolara

Pogledajte našu ExpressVPN recenziju i Ovdje se prijavite ExpressVPN.

# 2 NordVPN

Još jedan sjajan Spotify VPN, NordVPN’Super brzi streaming i brzine prijenosa omogućuju vam uživanje u Spotifyju bez dosadnih pauza u glazbi. Preko 1.000 poslužitelja u 60 zemalja širom svijeta i neograničeno strujanje i preuzimanje znači da vi’Uvijek ćete moći deblokirati Spotify i uživati ​​u brzoj, sigurnoj glazbi i bez pauze.

NordVPN’cijene su vrlo konkurentne i prate ih besplatno probno razdoblje od 30 dana.

Mjesečna cijena:
1 mjesec: 11,95 USD
6 mjeseci: 9,00 USD
12 mjeseci: 6,99 dolara
24 mjeseca: 3,99 dolara

Pogledajte našu NordVPN recenziju i Ovdje se prijavite sa NordVPN.

# 3 Surfshark

Surfshark je pogodan za upotrebu od strane onih koji žele siguran i siguran način pristupa Spotifyju na mreži iz svih razloga. Jedna od značajki koje ga čine idealnim za strujanje glazbe je velika mreža poslužitelja. Ima preko 800 poslužitelja u više od 50 zemalja, što znači da možete pristupiti Spotifyju’s sadržajem gdje god se nalazili, kad god želite. To također znači da možete deblokirati bilo koji sadržaj koji bi mogao biti ograničen na vas, ovisno o vašoj lokaciji. Osim toga, na raspolaganju su brojne sigurnosne mjere koje zadržavaju korisnika’identitet identitet.

Značajke poput prekidača za uklanjanje, vrhunskih metoda šifriranja raspona i stroge politike zabrane zapisa, sve rade u tandemu međusobno kako bi se osiguralo korisnika’Nastavak privatnosti.

Cijena:
počevši od samo 1,99 USD mjesečno

Pogledajte našu Surfshark recenziju i Ovdje se prijavite na Surfshark.

# 4 Cyberghost

Cyberghost jedan je od najboljih VPN pružatelja usluga na tržištu. S više od 5.900 poslužitelja s kojih možete birati između različitih lokacija širom svijeta, imat ćete pristup svim vrstama mrežnog sadržaja. Oni imaju pravilo nulte evidencije, tako da se nikad ne morate brinuti o njima pomoću ili prodajom podataka. Čak imaju i prekidač za zaustavljanje, samo u slučaju da vam se usluga isključi, možete biti sigurni da ste pokriveni.

Cyberghost je VPN s povoljnim cijenama i ima a 45-dnevna garancija povrata novca, što je 15 dana više od tipičnog davatelja VPN-a.

Mjesečna cijena:
1 mjesec: 11,99 USD mjesečno
3 mjeseca: 9,99 USD mjesečno
1 godina: 2,75 USD mjesečno

Pogledajte našu recenziju i Ovdje se prijavite uz Cyberghost.

# 5 ZenMate

S obzirom da je Spotify frustrirajuće nedostupan u mnogim dijelovima svijeta, uvijek se možete pouzdati u ZenMate kako bi se zaobišao geo-ograničenja koja postavljaju usluge digitalnog streaminga glazbe. ZenMate ima stotine poslužitelja pažljivo smještenih na više od trideset lokacija širom svijeta, kao i optimizirane servere posebno izdvojene za streaming. Postoji i besplatna verzija ove VPN usluge koju možete provjeriti, no s ograničenjem podataka od 2 MB pobijedili ste’biti u mogućnosti tok vrlo dugo. Uz strogu politiku nulte evidencije, kao i vojnu zaštitu za klijente za radne površine i mobilne uređaje, možete isprobati ZenMate jer nudi kupcima besplatno sedmodnevno probno razdoblje jednog od njegovih plaćenih planova.

S dvogodišnjim planom koji košta 2,05 USD mjesečno, ZenMate nudi jedan od najkonkurentnijih plaćenih planova na tržištu kao i 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve plaćene planove.

Mjesečna cijena:
Besplatno
1 mjesec: 9,99 USD
12 mjeseci: 3,99 dolara
24 mjeseca: 2,05 dolara

Pogledajte našu ZenMate recenziju i prijavite se sa ZenMate ovdje.

# 6 ProtonVPN

Slušanje omiljenih melodija na Spotifyju više neće biti problem, uz pomoć ProtonVPN-a. Postoji više od 620 poslužitelja u 44 zemlje koje možete izabrati, a najbolji dio je što ProtonVPN posjeduje sve svoje poslužitelje što znači da se na Internet povežete putem ProtonVPN’s mreža. Sigurnosni protokoli uključuju vojno-šifriranje, kao i IKEv2 / IPSec i OpenVPN, a nijedan od ProtonVPN poslužitelja ne koristi manje siguran PPTP ili IPSec.

Tvrtka sa sjedištem u Švicarskoj ima strogu uslugu bez zapisnika, bilježi samo vašu posljednju uspješnu vremensku oznaku, uključujući vrijeme i datum, ali ne i vašu lokaciju ili vašu IP adresu. Postoje različiti planovi za biranje ovisno o tome koliko vam treba simultano povezivanje, kao i o jednoj od najboljih Freemium opcija koje su na raspolaganju. Ovo će jednom vašem uređaju omogućiti povezivanje s poslužiteljem u Japanu, Sjedinjenim Državama ili Nizozemskoj.

Mjesečna cijena:

Besplatno
Osnovno: 4 USD mjesečno
Plus: 8 USD mjesečno
Vizionarski: 24 dolara mjesečno

Pogledajte naš ProtonVPN pregled i prijavite se sa ProtonVPN ovdje.

Završne misli o tome kako deblokirati Spotify

Uživanje u Spotify otključanoj isn’t jedina je korist od korištenja Spotifyja s VPN-om. VPN donosi mnoštvo sigurnosnih značajki koje uključuju visoku razinu enkripcije podataka i napredne firewall. To čuva vašu lozinku, osobne podatke i podatke o kreditnoj kartici od hakera koji bi mogli pokušati ukrasti vaše podatke putem javnih Wi-Fi veza i zaštititi vaše odabire glazbe od špijunskih očiju.

najbolji VPN može vam donijeti brži streaming zaobilazeći lokalne brzine prigušivanja, tako da neće biti pauze između jedne pjesme i sljedeće. Čak je vrijedno koristiti VPN za Spotify kada ste vi’ponovno ste u zemlji u kojoj je Spotify dostupan direktno. Pogledajte samo naše komentare i počnite koristiti Spotify gdje god bili.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me