ИПВанисх вс ПриватеВПН – Упоређивање перформанси, брзине, цена

Кориштење ВПН-а приликом претраживања интернета је одлука коју многи стручњаци подржавају као основну за сигурност ваших личних података. У нашем поређењу са ВПН-ом разбијамо два јака кандидата. Ко ће узети круну?


Данас је претња од крађе идентитета на мрежи већа него икад раније. Хакери непрекидно проналазе начине око чак и најјаче сигурности, а потрошачи играју сустизање. Међутим, корисници могу безбједно да претражују интернет виртуелним приватним мрежама или ВПН-овима, који маскирају њихову везу и нуде анонимне мрежне активности. Међутим, на тржишту постоји много провајдера’с тешко је ефикасно упоредити ВПН услуге.

Перформансе Победник
Губитник
Карактеристике Губитник
Победник
Сигурност & Приватност Кравата
Кравата
Подршка муштеријама Губитник
Победник
Цене Губитник
Победник

У овом издању нашег поређења ВПН-а узимају се наши технолошки стручњаци ИПВанисх и ПриватеВПН за спин, судећи по факторима у распону од сигурности до перформанси. Сада смо спремни да откријемо резултате. Која компанија ће вас најбоље заштитити? Прочитајте нашу детаљну анализу у наставку да бисте сазнали.

У овом чланку

Како упоређујемо ВПН услуге

Наши технолошки стручњаци рашчлањују све аспекте наших истакнутих ВПН-ова, тестирајући их у низу категорија које нам дају јасну слику о томе који провајдер је домаћин најбоље платформе. Наши тестови укључују перформансе, цене, безбедност и неколико других кључних фактора који додају велику вредност. Свестрано упоређујемо ВПН-ове да бисмо пронашли победника.

Перформансе

Понуда већег броја сервера и локација побољшава ВПН мрежу’с брзином и омогућава корисницима приступ већем броју закона о садржају земље или цензурирање сукњи. ИПВанисх излази на прво место у овој категорији, са више од 950 сервера у преко 60 земаља света. Компанија такође нуди неограничену пропусну ширину, неопходну за кориснике заинтересоване за приступ гео-ограниченом садржају. Штавише, ИПВанисх корисници такође могу да повежу до 5 уређаја истовремено приликом своје претплате.

ПриватеВПН заостаје са више од 100 сервера у 56 популарних земаља, али такође има неограничену пропусност што, опет, представља велику корист. ВПН услуга омогућава до 6 истовремених веза, једну више од ИПВанисх-а.

Карактеристике

Доступне услуге стриминга. Многи корисници користе ВПН-ове за приступ стриминг сервисима који су у њиховим земљама ограничени као што је Нетфлик. Оба бренда нуде услуге стриминга, тако да су клијенти у могућности да деблокирају гео-ограничени садржај. ИПВанисх нуди приступ Хулу, ХБО, ББЦ и Амазон Приме. ПриватеВПН снабдева приступ свим тим каналима И Нетфлику, помало водећи у овој категорији.

Мобиле Аппс. ПриватеВПН и ИПВанисх све развијене апликације које су компатибилне са Андроид и Аппле уређајима. На тај начин клијенти могу уживати у истом осећају сигурности као и код куће.

Протоколи. Протоколи су метода којом добављачи ВПН услуга користе један или више кодова да би осигурали сигурност својих клијената. ПриватеВПН користи ОпенВПН, Л2ТП, ППТП, ИПсец и ИКЕв2. ИПВанисх користи исте протоколе, осим за ИКЕв2 протокол.

Килл Свитцх. Ако ваша сигурна веза изненада не успе или наиђе на друге проблеме, прекидач килл омогућава вам да прекинете везу. Било нам је драго што и ПриватеВПН и ИПВанисх пружају ову функцију.

Зеро дневник активности. Да би обезбедили бољу анонимност, ИПВанисх и ПриватеВПН имају строгу политику евиденције активности. То значи да неће пратити нити правити белешке о било каквим подацима које ставите на мрежу док користите њихове услуге.

Торрент Довнлоадс. Корисници који желе заштитити свој идентитет за вријеме преузимања торрента требају ВПН који може поднијети велику ширину појаса док нуди снажну енкрипцију. И ИПВанисх и ПриватеВПН су се добро тестирали са великим брзинама преузимања заједно са чврстом сигурношћу за преузимање П2П датотека.

Гаранција поврата новца. Сваки корисник има различите потребе, а није сваки ВПН подударање. Гаранције за поврат новца омогућавају вам да без ризика упоређујете ВПН провајдере. Открили смо да ИПВанисх и ПриватеВПН прате политике враћања новца.

Сигурност и приватност

Корисници се окрећу ВПН софтверу како би заштитили свој идентитет и осетљиве податке од хакера и знатижељних очију. ПриватеВПН има сједиште у Шведској и има строгу политику нулте евиденције. Иако ИПВанисх такође наглашава политику непостојања дневника, они се налазе у САД-у (земљи која је део заједнице Пет очију), мада то до сада није био проблем. Ове услуге такође користе сигуран ОпенВПН протокол и укључују безбедносне функције као што су прекидачи за уклањање и ДНС заштита од цурења који осигуравају да корисници’ подаци нису у опасности да падну у погрешне руке.

Кориснички сервис

Могућност приступа помоћи у хитним случајевима или проверите да ли ваш ВПН функционише као што би требао бити неопходан за било којег корисника. ПриватеВПН сија овде, нудећи функцију за ћаскање уживо која је доступна током радног дана, као и образац за е-пошту на који агенти брзо реагују. Компанија’Агенти су одговорили на сва наша питања ефикасно. ИПВанисх, с друге стране, нуди само е-форму, мада смо открили да су одговори брзи и задовољавајући.

Цене

Цијене су важно разматрање, као и сваки корисник’околности су јединствене, а понекад је важна флексибилност. ПриватеВПН нуди једномесечну претплату за 8,21 УСД, тромесечни план за 5,63 УСД месечно и 15-месечни план за 3,60 долара, мада се сви наплаћују у једном плаћању (све цене важе у време писања). Да би заокружила понуду, компанија издаје 30-дневна гаранција поврата новца.

ИПВанисх нуди сличан пакет, са једномјесечним планом који кошта 10,00 УСД, тромесечном претплатом за 8,99 УСД месечно и једногодишњим планом за 6,49 УСД месечно, који се наплаћује годишње. Нешто је јефтинији од ПриватеВПН-а, али ипак даје снажну вредност Политика поврата новца од 30 дана.

Дражљив потез

Изненађујуће, наш тим стручњака био је подједнако задовољан током својих искустава са ПриватеВПН и ИПВанисх. Желели бисмо да видимо више канала за корисничку подршку од сваке компаније, мада и даље дајемо заслугу за изванредну услугу коју смо добили. Корисници који траже више локација сервера и велике брзине за преузимање могу уживати ИПВанисх, са правилима прилагођеним бујицама што га чини врхунским избором. ПриватеВПН нуди снажну посвећеност приватности и сигурности, а услуга је одлична за приступ гео-ограниченом садржају као што је Нетфлик. Слободно нам пошаљите своје предлоге за наше следеће поређење ВПН-а у коментарима испод!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me