HideMyAss vs NordVPN – Usporedba performansi, brzine, cijena

Odabir najbolje VPN usluge iz širokog izbora marki nije lak zadatak. Unatoč dugom popisu konkurentskih značajki i primamljivih opcija, jedna’s osobnim preferencijama su krajnji odlučivači. Vidi kako HideMyAss i NordVPN, dva najpopularnija VPN-a, međusobno se postavljaju.


U tehnologiji se neophodnost dokazala kao majka izuma, a VPN usluge savršen su primjer ovog pojma, proizilazeći iz potrebe za zaštitom’identitet s interneta. Oni’također su presudni za preskakanje geo-ograničenih sadržaja i pristup istinskoj širini interneta.

Zahvaljujući stručnoj analizi našeg tima, sada možete pregledati mnoge prednosti tržišta’s dvije najbolje marke, HideMyAss i NordVPN.

Posjetite nordvpn stranicu
Izvođenje Gubitnik
Pobjednik
Značajke Gubitnik
Pobjednik
sigurnosti & Privatnost Gubitnik
Pobjednik
Korisnička podrška Gubitnik
Pobjednik
cijena Gubitnik
Pobjednik

U ovom članku

Kako uspoređujemo VPN usluge

Kad sjednemo za usporedbu VPN-ova, naš iskusni tim temeljito testira svaku od marki i ocjenjuje ih na temelju ključnih čimbenika. To uključuje sve, od podržanih usluga strujanja do protokola šifriranja i lokacija poslužitelja. Osiguravamo da su izvedba i sigurnost u oba jednaka, a nijanse cijene istaknute i odmjerene.

Izvođenje

Nudenje više lokacija na poslužitelju može korisnicima pružiti bolju mogućnost suočavanja sa geo-ograničenjima i pružiti jaču ukupnu mrežnu vezu. HideMyAss posluje na više od 860 poslužitelja širom svijeta, pružajući korisnicima interneta više načina da pobjegnu od znatiželjnih očiju i zaštite sebe. Nudi propusnost od 10 GB i ima aplikacije za Windows, Mac, iOS i Android, s klijentima koji se mogu istovremeno prijaviti s 5 različitih uređaja.

NordVPN, međutim, ima oko 2600 poslužitelja širom svijeta, a nudi neograničenu propusnost koja uslugu čini bržom od konkurencije. Osim toga, dostupne su aplikacije za Mac, Windows, iOS, Android, Linux i Chrome, a korisnici se mogu istovremeno prijaviti sa 6 uređaja.

Značajke

Dostupne usluge streaminga. Gledajte svoje omiljene filmove, TV emisije i više koristeći VPN da biste zaobišli geo-ograničenja postavljena na ovaj sadržaj. HideMyAss svojim korisnicima omogućuje pristup mrežama Netflix, BBC iPlayer i Hulu.

NordVPN, međutim, pruža svojim klijentima pristup više platformi, uključujući Netflix, Kodi, BBC, Hulu, HBO i Amazon Prime, što ga čini jasnim pobjednikom za streaming korisnike.

Mobilne aplikacije. Uključujemo mobilne aplikacije kada uspoređujemo davatelje VPN-a jer su oni vitalni za zaštitu korisničkih podataka u pokretu. NordVPN i HideMyAss imaju aplikacije za iOS i Android uređaje, uključujući tablete i pametne telefone.

protokoli. Ovi algoritmi šifriranja čuvaju vaše podatke skrivene od neželjenih očiju, a razlike među njima utječu na sigurnost i brzinu. HideMyAss radi s PPTP, L2TP i OpenVPN protokolima. NordVPN uključuje IPsec i IKEv2 s otvorenim kodom softvera, što omogućava još veću prilagodbu.

Ubrzati. VPN usluga mora biti dvije stvari: sigurna i brza. HideMyAss kritiziran je zbog svoje sporo spojene veze, ali otkrili smo da kritika nije’t jamče. NordVPN’Usluga je, međutim, znatno brža zahvaljujući marki’s neograničenom propusnošću. Korisnici obje platforme trebali bi moći uživati ​​u internetu bez štucanja.

Nulta-Log politika. Većina VPN marki neće kopirati, pohranjivati ​​ili koristiti podatke koje proizvedete na mreži, niti će voditi evidenciju o vašim aktivnostima. HideMyAss optužen je da je navodno predao te zapise vladi, ali davatelj usluga to negira. NordVPN se po svim računima pridržava svojih pravila o privatnosti, pomažući tako da se učvrsti među korisnicima koji poštuju privatnost.

Povrat novca zagarantovan. Kupci koji nisu zadovoljni uslugom, trebali bi dobiti svoj novac natrag, tako je’Dobra je vijest da i HideMyAss i NordVPN nude 30-dnevna pravila povrata novca.

Ubojiti prekidač. Ako vaša veza iznenada ne radi, ova značajka je spasilački radnik. To će vas odmah isključiti od vaše osjetljive aktivnosti pregledavanja dok se štitnik ne podiže. HideMyAss bio je jedan od prvih koji je pionir ove tehnologije i pomaže korisnicima da odaberu koje aplikacije žele’voljeli bismo koristiti s ovom funkcijom, dok se NordVPN također može pohvaliti učinkovitom opcijom prebacivanja.

Sigurnost i privatnost

Privatnost je glavna briga, a VPN-ovi se ocjenjuju prije svega o tome koliko dobro štite korisnike’ podaci. Obje tvrtke nude snažne mogućnosti izbora protokola, ali NordVPN se ističe svojim strogim pridržavanjem politike bez prijavljivanja. Obje tvrtke nude prekidač kill, iako je HideMyAss izdan zbog praćenja dnevnika.

Služba za korisnike

Korisni tim može odgovoriti na svako pitanje o tome kako najbolje ostati zaštićen, a to je neophodno. Osoblje službe za pomoć HideMyAss dostupno je u dva različita medija, e-pošti i chatu, ali kupci su se žalili da ponekad ne reagiraju. NordVPN ima 3 komunikacijska kanala, a članovi njegovog tima vrlo brzo odgovaraju na upite kupaca.

cijena

Kako bismo zaokružili našu procjenu, napravili smo usporedbu cijena VPN-ova kako bismo vidjeli kako se svaka usluga slaže. HideMyAss nudi tri plana pretplate: mjesečnu pretplatu za 11,52 dolara, šestomjesečni plan za 8,33 dolara mjesečno i cijelu godinu za mjesečnu stopu od 6,56 dolara. Planovi tvrtke uključuju: Politika povrata od 30 dana.

Za usporedbu, NordVPN nudi četiri plana plaćanja: mjesečno za 11,95 dolara, 1 godinu s mjesečnom stopom od 6,99 dolara, 2 godine za 3,99 dolara mjesečno. Za one koji su voljeli besplatno probno razdoblje i spremni su dugoročno ići, NordVPN je pristupačnija opcija, ali vi ipak morate isprobati uslugu za 30 dana, povrat novca zajamčen.

Najbolji VPN je uvijek subjektivan

Naši stručnjaci vratili su nam dobra iskustva iz oba VPN brenda, ali NordVPN ističe se boljom uslugom, tehnički gledano. Ne samo da je usluga za korisnike bila bolja, već je tvrtka provodila svoju nulu zapisnika i tijekom ispitivanja pokazala je pouzdanije brzine. HideMyAss odradili dobar posao u cjelini i obećavajuća su alternativa ako vam se sviđa prilagodljivost i lagana aplikacija. Ako ti’Ako ste zainteresirani za odabir kandidata za našu sljedeću VPN usporedbu, ostavite nam komentar u nastavku.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me