Gledajte MLB World Series Internet streaming – izvan Sjedinjenih Država ili bez kabela

Mi’Otvorit ćemo vas kako gledati MLB World Series s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. To uključuje i gledanje serije 2019. besplatno, s informacijama o različitim kanalima za streaming i načinima pristupa.


U smislu najboljeg pružatelja VPN-a za Svjetsku seriju, išli bismo ExpressVPN kao naš najbolji izbor kako biste bili u toku s akcijom. Njihova brzina i usluga ne odgovaraju konkurenciji.

Svjetska MLB serija 2019. bila je uzbudljiv preokret događaja s Houston Astrosom i Washington Nationalsom koji su krenuli u odlučujuću igru ​​7. Igra će se emitirati 31. listopada 2019. Iako su na početku sezone matice dobili samo 1,6% šanse za pobjedu u seriji, plasirali su se na svjetsku seriju koja ide glavom protiv Astrosa. Dakle, ovo je sigurno događajna igra 7.

Međutim, često je teško strujati igre uživo ako se ne nalazite u SAD-u. Za gledanje MLB-a online s bilo kojeg mjesta, VPN je najbolji način da se prebacite preko bilo kakvih ograničenja.

Gledajte svjetsku seriju na mreži

Evo popisa globalnih emitera temeljenih na pretplati koji će prikazivati ​​sezonu MLB za 2019. godinu:

Ujedinjene države: ESPN, Fox Sports, TBS, TNT, YouTube, Sling TV

Kanada: Sportsnet, RDS, MLB mreža, TVA Sports, TSN

Pan Azija: Fox Sports

Australija: ESPN

Latinska Amerika: Fox Sports Latinska Amerika, ESPN International

Europa: Fox Sports Europe

Francuska: od Sport

Španjolska: Kanal+

Ujedinjeno Kraljevstvo: BT Sport / ESPN

Evo potpunog popisa trenutnih svjetskih MLB kanala.

Ako ne’nemate kabel, postoji službena aplikacija MLB.TV koju je lako kupiti s bilo kojeg mjesta na svijetu, a dostupna je na širokom rasponu konzola, računala, telefona i pametnih TV kutija. Međutim, neke će regije pronaći pristup potocima zbog ograničenih blokova regija.

Za besplatno strujanje, SAD ima probne usluge za YouTube TV koje vrijedi isprobati. Ako imate američku TV pretplatu,’Moći ćete je gledati i putem aplikacije Fox / ESPN, ali igre mogu biti podložne ograničenjima temeljenja na temama ili regijama.

Svjetska serija emitira bez obzira na to gdje se nalazite

Unatoč ogromnom popisu međunarodnih emitera, teško je gledati svjetsku seriju 2019. ako niste u SAD-u. (Mnogi emiteri zatvoreni su iza skupih pretplatničkih paketa, dok drugi nemaju prava na svaku igru.) To znači da bi dijelovi publike mogli biti zaključani zbog gledanja World Series. Srećom, VPN (virtualna privatna mreža) može se koristiti za zaobilaženje bilo kakvih ograničenja promjenom lokacije vaše IP adrese.

VPN vam može dati američki IP koji će prevariti web stranicu / aplikaciju za gledanje njihovih tokova. Također se može koristiti za kupnju i gledanje igara uživo na MLB.TV aplikaciji ako se vaša lokacija nalazi’pokriven njihovom uslugom. Osim bejzbola, VPN će raditi na deblokadi širokog spektra sporta i zabave.

Ako živite u SAD-u, možete promijeniti svoju IP lokaciju pomoću VPN-a da biste zaobišli ograničenja zatamnjenja. Također se koriste za obilaženje svih ograničenja upotrebe propusnosti koje postavlja vaš ISP, tako da biste mogli vidjeti manje punjenja i bolje ukupne brzine.

Kako gledati internetske serije bejzbola putem VPN-a

Evo kratkog kratkog vodiča za gledanje MLB-ove svjetske serije 2019 putem VPN-a. (Prije nego što započnete, morate napraviti račun kod pružatelja VPN-a.)

 1. Za početak otvorite VPN klijent i prijavite se s pojedinostima koje ste koristili kada ste napravili svoj račun.
 2. Odaberite poslužitelj smješten u SAD-u s niskim pingom.
 3. Nakon povezivanja odaberite jednu od gore navedenih opcija struje. (Da biste uživo gledali MLB, u toku je probno vrijeme nove YouTube TV usluge kojoj možete pristupiti u većim američkim gradovima.) Inače, službena aplikacija MLB odličan je izbor.
 4. Prijavite se / prijavite se za uslugu streaminga.
 5. Trebala bi biti dobra da odeš odavde. Ako imate bilo kakvih problema, prebacite lokaciju poslužitelja na drugo u SAD-u, jer će ograničenja zamračenja povremeno utjecati na programiranje.

Brzo i relativno brzo započinje nakon što ste napravili račun s VPN-om. Ali koji biste trebali odabrati? U nastavku smo naveli četiri najbolja za MLB sadržaj.

# 1 ExpressVPN - najbolji VPN za strujanje svjetske serije

ExpressVPN je naš najbolji izbor za strujanje svjetske serije u 2019. Njegova brzina poslužitelja u SAD-u savršena je za sport uživo i nećete vidjeti nikakav utjecaj na cjelokupnu vezu dok se izvodi u pozadini. S vrhunskim poslužiteljima i nevjerojatnom uslugom za korisnike, ExpressVPN je sposoban davatelj koji može mnogo toga ponuditi. Također ima 30-dnevna garancija povrata novca koji se može koristiti za dobivanje besplatnog VPN-a za Windows na mjesec dana. ExpressVPN je imao najveću brzinu od svih VPN-ova koje smo testirali.

cijena:

 • 1 mjesec: 12,95 USD
 • 6 mjeseci: 9,99 USD mjesečno
 • 15 * mjeseci: 6,67 USD mjesečno * Tri mjeseca besplatno

Za daljnje informacije pročitajte našu ExpressVPN recenziju ili Ovdje se prijavite ExpressVPN.

# 2 NordVPN

NordVPN nam nije pravio probleme kada smo ga testirali kako bismo usmjerili MLB sadržaj. Brzine poslužitelja u SAD-u mogu se usporediti s ostalim na našem popisu, s tim da je dodatni bonus jedan od najcjenjenijih na internetu kada je u pitanju sigurnost i zaštita podataka. NordVPN je i jedan od najboljih pružatelja usluga u pogledu vrijednosti za novac, s tim da njihov ugovor na 24 mjeseca dolazi s manje od jednog dolara tjedno. Poput ExpressVPN-a, i NordVPN ima 30-dnevno jamstvo koji se mogu iskoristiti za upotrebu kao besplatni VPN za Windows.

cijena:

 • 1 mjesec: 11,95 USD
 • 12 mjeseci: 6,99 dolara mjesečno
 • 24 mjeseca: 3,99 dolara mjesečno

Za dodatne informacije pročitajte našu NordVPN recenziju ili Ovdje se prijavite sa NordVPN.

Kako doći do raskida MLB

Nažalost, čak i ako se trenutno nalazite u Sjedinjenim Državama, postoje privremeni povremeni nestanci koji se nazivaju MLB Blackouts. To se događa samo u određenim regijama zemlje, kada kanal koji emitira igru ​​posjeduje prava na nju i neće dopustiti da se emitira putem bilo koje druge platforme osim nje same. Ako vam se to dogodi, dobit ćete jednu od sljedećih poruka:

"Mi’žao mi je. Utvrdili smo da se nalazite u nekom od primjenjivih Kluba’s područja kućne televizije i zbog toga su crnački gledali odabranu igru. Live Audio ove igre dostupan je kao dio vaše pretplate na MLB.TV.”

“Pogreška medija. Ova je igra privremeno nedostupna. Pokušajte ponovno za nekoliko trenutaka.”

“Mi’žao mi je. Emiteri’ trenutno se ne mogu izvršiti provjere zamračenja. Pokušajte ponovno za nekoliko trenutaka.”

Ako se to dogodi, lako možete zaobići zamračenje tako što ćete VPN prebaciti na drugo mjesto u Sjedinjenim Državama koje nije iscrpljeno. Jednostavno odaberite drugi grad na koji ne utječe zatamnjenje kanala i uključite svoju VPN da biste spofigurali svoju IP adresu.

Dno crta o tome kako danas gledati MLB

Za daljnje lokacije preporučujemo korištenje brzog VPN davatelja za najbolje moguće brzine veze.

Za sve koji samo žele gledati World Series, VPN je najbolji način da osiguraju nesmetano strujanje s bilo kojeg mjesta na svijetu. Uostalom, što’s točka u a ‘Svijet’ Serije koje se mogu vidjeti samo iz SAD-a?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me