ExpressVPN vs PureVPN – Usporedba performansi, brzine i cijene

ExpressVPN vs PureVPN. Kojeg od najboljih pružatelja usluga trebate odabrati i što oni mogu ponuditi? Provest ćemo vas kroz što da tražite ako to učinite’pokušavam odlučiti između to dvoje. Sve u svemu, mi’d odlučite se za ExpressVPN zbog blistavih brzina i kvalitete usluge kupcima. U odnosu na njih imaju izdašnu politiku povrata, a pouzdani su i kada je riječ o vašim osobnim podacima. Pročitajte da biste saznali zašto to’s pobjednikom sigurnog požara.


PureVPN radi i radi od 2007. godine, proširujući mrežu na jednu od najvećih svjetskih mreža. Prepoznati su kao solidnog pružatelja usluga za niz zadataka, uključujući streaming i igre.

ExpressVPN, osnovan 2009. godine, nudi vrhunsku uslugu, brzinama koje su u stanju da odgovaraju (i u većini slučajeva pobijede) njihovu konkurenciju. Kao rezultat toga su ih dobro poštovali’uvijek je odlična opcija ako želite novi VPN.

Izvođenje Pobjednik
Gubitnik
Značajke Kravata
Kravata
sigurnosti & Privatnost Pobjednik
Gubitnik
Korisnička podrška Pobjednik
Gubitnik
cijena Pobjednik
Gubitnik

Naš je tim detaljno analizirao i testirao oba pružatelja usluga kako bi vam dao detaljnije detalje o njihovom podudaranju. Trebalo bi vam dati bolju predodžbu o tome koji će biti pravi za vaše potrebe.

U ovom članku

Izvođenje

ExpressVPN nudi velike brzine poslužitelja koji su dostupni širom svijeta, s više lokacija u SAD-u i Velikoj Britaniji. One su najbrže u raznim regijama i nismo imali problema s uslugom s obzirom na brzinu i dosljednost. Obećavaju produženje rada po stopi od 99,99%, pa tu je’mala je mogućnost da naiđe na probleme prilikom povezivanja s njihovim poslužiteljima.

PureVPN ima pokrivenost u preko 140 zemalja, s ukupno 750+ poslužitelja.

U tom su pogledu očito naprijed, ali njihova usluga nije’Ne može biti pouzdan kada je u pitanju održavanje optimalnih brzina tokom duljih razdoblja, i nešto je sporiji od ExpressVPN-a. Oni nadoknađuju specijaliziranim poslužiteljima za velike intenzitetske zadatke poput igranja i streaminga, tako da razlika nije toliko primjetna tijekom upotrebe.

Ako planirate koristiti na više uređaja, vi’Rado ću čuti da ExpressVPN omogućuje tri istodobne veze, dok s PureVPN možete koristiti pet. Svaka ponuda neograničena širina pojasa bez kape, što ih čini solidnom opcijom ako želite’tražite VPN koji može podnijeti široku upotrebu.

Značajke

Evo šest ključnih značajki koje smo koristili za razdvajanje dva pružatelja usluga.

Dostupne usluge streaminga: ExpressVPN i PureVPN predstavljaju se kao ‘izvrsno za strujanje,’ i oni pružaju robu većim dijelom. ExpressVPN je jedini koji će dati pristup američkom Netflixu, što je vrlo poželjno ako želite najbolju verziju njihove usluge. Bez obzira na to, svaki od njih ima veliku brzinu za gledanje sadržaja.

Mobilne aplikacije: Oboje imaju tipičan raspon podrške za mobilne aplikacije koje ste’Očekujem od dva najveća VPN pružatelja usluga. PureVPN ExpressVPN ima aplikacije za oba operativna sustava pametnih telefona na vrhu VPN-ovi za Android i iPhone.

protokoli: Protokoli omogućuju korisniku da se poveže s VPN-om na različite načine, tako da je uvijek poželjan širi raspon protokola. Oboje imaju OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP i IPSec, dok PureVPN također nudi IKEv2 (pogledajte više na VPN protokoli).

brzine: Kao i mi’spomenuo sam te’Brzim mjehurastim brzinama pronaći ćete s ExpressVPN-om, dok PureVPN nije daleko (odlučili smo spomenuti 6,5% na temelju razlike u brzini preuzimanja od 2,65 Mbps u izvješću PureVPN). Svatko s sporijom internetskom vezom definitivno će cijeniti snagu koja bi vam trebala pomoći da izbjegnete tampon.

Načini plačanja: Oboje imaju veliki izbor opcija plaćanja, uključujući PayPal i Bitcoin.

Proširenja preglednika: Proširenja preglednika jednostavan su način da vam se doda dodatni sloj sigurnosti’ponovno koristite stolni uređaj. ExpressVPN ima pristojno proširenje za Chrome koje će podvaliti vašu lokaciju, dok je PureVPN dostupan i na Chromeu i Firefoxu.

Sigurnost i privatnost

Slično su u pogledu protokola, dok svaki ima sigurnu AES-256 enkripciju. Vaš promet neće zabilježiti, ali oni će upotrebljavati propusnost i vremenske oznake. ExpressVPN možete koristiti preko Tor, dok PureVPN također radi s .onion web mjestima.

PureVPN je nedavno stigao do naslova nakon što su FBI-u pomogli u navodnom navodu ‘cyber stalker’ pružanjem podataka o zapisu. To’pobjeda za one koje je navodno maltretirao, ali zabrinjavajući je razvoj za sve koji planiraju koristiti njihovu uslugu. (Uostalom, anonimnost je poanta VPN-a za velik broj korisnika.)

U svjetlu navedenog, mi’morao bih ići za ExpressVPN između njih dvojice.

Služba za korisnike

Služba za korisnike vrlo je važna za ExpressVPN. Oni imaju opcije chatanja uživo za trenutni odgovor na bilo koje probleme, a nude pristojnu raznolikost članaka o postavljanju i rješavanju problema. PureVPN imaju samo kontaktni obrazac s prosječnim vremenom odziva od nekoliko sati.

Ako ti’nada se garanciji povrata novca, to’s još jedna pobjeda za ExpressVPN. Oni nude povrat novca za prvih sedam dana usluge, ali ExpressVPN će vam nadoknaditi iznos do mjesec dana.

cijena

Tamo’neznatna razlika u cijenama između dvaju pružatelja usluga s nekoliko posebnih ponuda o kojima ćemo detaljno razgovarati.

ExpressVPN:

  • Mjesec dana: 12,95 USD
  • Tri mjeseca: 9,99 USD mjesečno
  • 15 mjeseci: 6,67 USD mjesečno * Uključuje tri dodatna mjeseca

ExpressVPN je na tržištu kao premium VPN - i to’s ogleda u cijeni. To’skuplje je od prosječnog davatelja usluga, ali to’s nadoknađuje brzinom koju nude. Njihov 12-mjesečni ugovor dolazi s tri mjeseca bačenim, što je dugoročno pristojna ušteda, ali oni to mogu’Ne podudarajte se s PureVPN-om kada je u pitanju ušteda.

PureVPN:

  • Mjesec dana: 9,95 USD
  • Šest mjeseci: 7,95 USD mjesečno
  • 24 mjeseca: 2,45 USD mjesečno

Ako tražite najbolju vrijednost za novac, tu je jasan pobjednik; i to’s PureVPN. Trudit ćete se pronaći bolju ponudu od njihovog 24-mjesečnog paketa koji stiže za 2,45 USD mjesečno i to’Savršena je opcija ako to želite’ponovno na tijesnom proračunu.

Naš izbor između ExpressVPN i PureVPN

Naš ukupni pobjednik je ExpressVPN, iako to nije tako jasno rezanje koliko biste mogli očekivati. Imaju prednost kada je u pitanju brzina, Netflix i korisnička usluga, ali to ne znači da PureVPN ne vrijedi provjeriti kao alternativu. Unatoč pričama koje se tiču ​​njihove politike evidentiranja, PureVPN sama cijena ga čini izvrsnim za aktivnosti koje nisu u stalnom položaju i to’je blizu podudaranja u pogledu značajki i brzina.

ExpressVPN vs PureVPN zapravo nije bio nesklad, a svaki je naglašavao zašto’viđen kao par najboljih dostupnih pružatelja usluga. Više o našim najboljim izborima VPN recenzija.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me