Detaljna usporedba između NordVPN i IPVanish

NordVPN i IPVanish su visoko kompetentni davatelji VPN-a. Budući da su obojica VPN-ovi dobro poznati i ujedno tržišni lideri, teško je birati između dva. Ako ti’Ako imate poteškoća s vaganjem koje odabrati iz NordVPN-a i IPVanish-a, ovaj će vam članak biti vrlo koristan. Ovdje ćemo ispitati specifične razlike između dviju marki kako bismo vidjeli tko izlazi na vrh.


Posjetite nordvpn stranicu
Izvođenje Gubitnik
Pobjednik
Značajke Gubitnik
Pobjednik
sigurnosti & Privatnost Gubitnik
Pobjednik
Korisnička podrška Gubitnik
Pobjednik
cijena Pobjednik
Gubitnik

Naš ukupni pobjednik je NordVPN. Čitajte dalje kako biste vidjeli opis kako mjere svake marke.

U ovom članku

Izvođenje

Bez snažnih performansi i brzine, VPN-ove jednostavno nije moguće koristiti jer potpuno inhibira osobu’pristup internetu - iz bilo kojeg razloga su na mreži. Jedan od glavnih razloga što su NordVPN i IPVanish postali toliko popularni je zbog njihove stalno visoke brzine i pouzdane veze. Uz to, obojica nude kompatibilnost sa sljedećim operativnim sustavima bez ikakvih performansi s bilo kojim od njih: iOS, Linux, Mac, Windows, Android, pa čak i pametni televizori.

Što se tiče broja poslužitelja koji imaju oba, NordVPN je jasan pobjednik, iako IPVanish još uvijek ima pohvalnu mrežu veličine. NordVPN ima 5244 poslužitelja u 62 zemlje, što rezultira time da su korisnici razmaženi zbog izbora lokacije koju odabrati. IPVanish i dalje ima vrlo impresivnih 1100+ poslužitelja i 60+ lokacija u zemlji.

Što se tiče brzine veze, dok i NordVPN i IPVanish usporavaju golu vezu, to je samo vrlo mala količina. Kada je testiran, NordVPN pretrpio je prosjek gubitka brzine od 5%, a IPVanish je imao impresivnih 3% gubitka, ali IPVanish testovi nisu tako dosljedni kao Nord’a.
Kao što pristaje vrhunskim pružateljima VPN-a, oba nude neograničenu propusnost koja omogućava maksimalnu brzinu pregledavanja i brzinu strujanja. Povrh toga NordVPN može koristiti do šest istodobnih veza na različitim uređajima s IPVanishom što omogućuje do pet veza istovremeno. Mogućnost povezivanja toliko uređaja odjednom čini oba ova VPN-a savršena za one s mnogo uređaja, velike obitelji ili čak one koji žele dijeliti račune s drugima.

Također treba napomenuti da, kao i kod svih VPN-ova, može doći do neobičnog zaostajanja, posebno pri streamingu emisija na mreži, i ovo vrijeme kašnjenja može se smanjiti odabirom poslužitelja koji su bliži zemlji u kojoj se nalazite. S obzirom da obojica imaju toliko mnogo lokacija u državi, to bi se trebalo pokazati izuzetno jednostavno.

Ukupni pobjednik: Tie

Značajke

Značajke koje VPN nudi zaista pokazuju kada se pružatelj može odvojiti od konkurencije. Što se tiče uspoređivanja NordVPN-a i IPVanish-a, upravo je NordVPN najbolji pobjednik kada je u pitanju koje značajke dolazi u bilo kojem od njegovih cjenovnih planova..

Dostupne usluge streaminga

Oba VPN-a omogućuju pristup velikom broju popularnih servisa za strujanje. NordVPN čini dostupnima Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime i Hulu - nabrojimo ih samo nekoliko. IPVanish će pružiti izvrsnu kvalitetu strujanja na BBC iPlayeru, Amazonu Prime i Hulu, ali neće deblokirati Netflix na temelju posljednje provjere’napravio. To je zato što IPVanish tek treba deblokirati Netflix’s geo-ograničenjima koje NordVPN ovdje pobjeđuje.
Pobjednik: NordVPN

Mobilne aplikacije

I NordVPN i IPVanish imaju atraktivne i jednostavne aplikacije za Android i iOS, ali IPVanish je naišao na neke probleme sa svojom Mac OS aplikacijom. Iako je korisnička podrška na raspolaganju za razvrstavanje bilo kakvih problema, mi više volimo NordVPN’nudi mobilnu aplikaciju.
Pobjednik: NordVPN

protokoli

IPVanish nudi 256-bitnu AES enkripciju, OpenVPN, PPTP i L2TP / IPSec protokole. NordVPN također nudi 256-bitnu AES enkripciju, OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, ali povrh toga također ima SSTP i IKEv2 / Ipsec. NordVPN’Stoga je protokolski pristup ovdje jasan pobjednik.
Pobjednik: NordVPN

Prebacivanje poslužitelja

Oba VPN-a nude neograničeno prebacivanje poslužitelja, tako da ako jedan poslužitelj loše radi, možete se prebaciti tako da ne radite’ne iskusite stanke u vezi s bilo kojim davateljem usluga.
Pobjednik: Kravata

Dodatni alati

IPVanish uključuje besplatni Nat Firewall i mogućnost blokiranja LAN prometa što omogućuje kontrolu vašeg računala kad je povezan s internetom. Ipak, NordVPN svojim dodatnim značajkama prelazi i dalje. To’s ozloglašenom je po redovitom ažuriranju softvera, a njihovi alati to pokazuju. Nudi dvostruko VPN šifriranje za povećanje anonimnosti i ima alat koji se zove CyberSec koji štiti od zlonamjernog softvera, oglasa i botova. Kada su u pitanju dodatni alati i dodatna privatnost, NordVPN je lako pobjednik.
Pobjednik: NordVPN

Ukupni pobjednik: NordVPN

Sigurnost i privatnost

U području sigurnosti i privatnosti, NordVPN i IPVanish, izvrsno se snalaze. Oni su naprosto vodeći na tržištu u pogledu razine sigurnosti koju pružaju.

I NordVPN i IPVanish nude vojnu 256-bitnu AES enkripciju plus oba VPN-a također nude prekidače za ubijanje i DNS prevenciju propuštanja uz vrlo strogu politiku zapisivanja. Stroga politika nepostojanja dnevnika nije nešto što bismo željeli smatrati standardom u pogledu privatnosti, ali to nije često slučaj s toliko pružatelja VPN-a. Ako pružatelj VPN-a ne održava nijednu evidenciju, to znači da u slučaju hakiranja njihovih vlastitih sustava, nema šanse da se podaci o klijentima naruše. To također znači da nemaju informaciju o prodaji trećim osobama u marketinške svrhe ili vladama koje pokušavaju špijunirati svoje građane.

Kad su vezani jedni protiv drugih, stoga je u početku teško odabrati jasnog pobjednika između IPVanish-a i NordVPN-a. No, NordVPN ima malu sigurnosnu prednost zbog brojnih dodanih alata, od kojih su neki spomenuti gore. Osim toga, ono što ga zaista izdvaja je da se nalazi u Panami. To znači da NordVPN mora poštivati ​​samo panamske zakone koji su malo fleksibilniji u pristupu podacima o klijentima.

IPVanish, s druge strane, ima sjedište u SAD-u, gdje je vlada notorna po sve invazivnijim pristupima praćenja svojih građana’ mrežna aktivnost.

Oba VPN-a nude i anonimne bujice velikim brzinama, što ih čini idealnim pružateljima za one koji pohlepno preuzimaju medije iz bujica. Oboje također podržavaju VPN preko TOR-a, jer nisu prijavljeni.

Sve u svemu, mi’moram reći da NordVPN ima prednost pri sigurnosti.

Ukupni pobjednik: NordVPN

Služba za korisnike

Korisnička usluga jedno je od područja na koje se tvrtke ili izvrsno slažu ili ih jednostavno nemaju’ne obratite nikakvu pozornost na. Davatelji VPN-a koji ostaju vodeći na tržištu bit će izvrsna usluga kupcima, ukoliko se pojave problemi, VPN je vrsta proizvoda koja treba brzo riješiti ta pitanja..

Obje ove tvrtke nude dobru uslugu, s tim da je NordVPN u svom pristupu i dalje neznatno bolji. Za početak, NordVPN nudi podršku putem e-pošte i podršku 24 sata dnevno, tako da kupci mogu pitati o upitima kad god su online. Dok ponekad NordVPN’s LiveChat može potrajati nekoliko minuta, u glavnom, odgovori su dati odmah što je ogroman bonus. Uz to, sadržaj bilo kakve pomoći također je bio relevantan i koristan.

S druge strane, IPVanish iznenađujuće nudi samo podršku putem e-pošte. Iako je to bilo prijateljski i nudilo je kvalitetne odgovore, ali mi’volio bih vidjeti više oblika korisničke podrške.

Za oba VPN-a mogli bi ponuditi telefonski broj jer je ponekad moguće telefoniranje pravog ljudskog bića jedini način za rješavanje problema.

Ukupni pobjednik: NordVPN

cijena

  • NordVPN: Niže $ 2,99
  • IPVanish: Najniže $ 4.12

Općenito, kad se u početku prikažu mjesečni troškovi, potencijalni VPN korisnici mogu osjetiti da su ta dva VPN pružatelja malo skupa, ali to je mala cijena koju plaćate za vrhunski VPN. Plus čim se prijavite na dugoročniju pretplatu, cijena se znatno snižava i pruža kupcima potpunu internetsku privatnost i slobodu, kao i pristup svim omiljenim geo-blokiranim sadržajima.

NordVPN djeluje malo skuplje ako platite samo mjesec dana, ali vrlo je nisku cijenu svog dvogodišnjeg plana teško pobijediti sa samo 3,99 dolara mjesečno. Da’jedva nešto više od šalice kave.

Uz to, uvijek nam je drago vidjeti dugo jamstvo povrata novca jer nije samo mnogo praktičnije, već i znači da se tvrtka vraća i ima povjerenja u svoj proizvod. NordVPN nudi puno duži vremenski okvir (30 dana) za svoju garanciju povrata novca od IPVanish-a’s kratko 7-dnevno razdoblje povrata novca.

Sve što je rečeno, IPVanish je jeftiniji od NordVPN-a, pa zato IPNanish korisnik sa krajnjim cijenama osvaja ovu kategoriju..

Ukupni pobjednik: IPVanish

Pobjednik: NordVPN

S obzirom da i NordVPN i IPVanish čine niz najboljih i najpovoljnijih VPN dobavljača iz različitih razloga i upotrebe, izbor između dva je vrlo blizu. Kao što pokazuje gornja istraga, oba su cijenjena i kompetentna u svim područjima.

Ovi ambiciozni pružatelji usluga nude najveću moguću privatnost i sigurnost, a oba imaju intrigantne značajke i protokole. Međutim, kada ih oba puta usko uspoređujemo, NordVPN je sveukupno najbolji pružatelj VPN usluga.

NordVPN pobjeđuje IPVanish, ne samo što u globalu ima puno više poslužitelja, već i sama lokacija tvrtke dvostruko povećava svoju sigurnost. Kao i to, to’znatno je jeftiniji ako kupci odaberu njezin vrlo konkurentni dvogodišnji plan koji iznosi samo nekoliko dolara mjesečno. Mala je cijena koju možete platiti za uslugu koju pruža, zajedno sa svojim značajkama i performansama.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me