5 savjeta za najbolje ponude u trgovini putem interneta

Tko ne voli kupnju na mreži? Danas tamo’nema potrebe da se oblačite i napuštate kuću kada u ponoć možete surfati webom u pidžami - praktičnost se ne može precijeniti! Kada mrežna kupovina raste, na primjer možete kupiti gotovo sve na mreži. Ali ostaje pitanje - kako možete postići najbolje ponude putem interneta za kupovinu i uštedjeti nešto novca? Evo nekoliko šoping hakova koje bi svi trebali znati ...


Internet kupovina: svi’s na to; s tim da više od 80% Amerikanaca kupuje u posljednjih mjesec dana, a 5% na dnevnoj bazi, započela je nova era kupovine. Američki online kupci troše nevjerojatnih prosjeka 1.804 dolara godišnje! Bilo da je to za praktičnost ili jeftinije cijene, kupovina putem interneta sigurno ima svoje prednosti. Vas’Mislim da su to bili uglavnom milenijali koji čine većinu kupaca na mreži. U stvari, trendovi e-trgovine vode muškarci i žene u dobi od 45 do 54 godine, što čini ogromnih 24% kupaca na mreži. Ali čak je i gen Xers na tome. Najpopularnije web stranice uključuju mamuta Amazon, eBay, Etsy, Walmart i Nasty Girl, da nabrojimo nekoliko najboljih..

Svi su vani i traže najbolje ponude koje mogu dobiti. Evo nekoliko lukavih savjeta kako pronaći najbolje ponude putem interneta za kupovinu i koristiti neke odvažne shopping hake na putu.

U ovom članku

# 1 Ostavite stvari u svojoj košarici

Ako proizvode ostavite u svojoj košarici za kupnju ili ih čak stavite na svoju listu želja i ostavite da se lagano kuhaju nekoliko dana,’učinili ste dvije stvari kako biste sebi pomogli u dobivanju najboljih ponuda za online kupnju:

Don’t Kupnja impulsa. pustiti’kažem ti’zaustavili ste se prije klika “Kupi sada” u vašoj košarici. Da li vam stvarno treba taj nož u obliku žirafe? Hoće li vaš značajan drugi cijeniti tog psa na glavi na instrumentnoj ploči, i zašto-oh-zašto vam treba toliko par tenisica? Ako stavite stvari u svoj koš na dan ili dva, dat ćete vremena za razmišljanje da li vam doista trebaju.

Prodavci žele zatvoriti prodaju. Prodavači mrze strast od zatvorene prodaje i učinit će sve što mogu kako bi vas privukli. Mnogi će vam poslati dodatne ponude i kupone ako’dovoljno strpljiv. Cilj je, na primjer, to puno radi. Samo pripazite da na web lokaciji za kupnju imate račun kako biste mogli dobiti sva upozorenja. To’Također je sjajna ideja imati zaseban račun e-pošte koji ćete koristiti za samo internetsko kupnje, tako da ne’ne morate trpjeti sve promocije i neželjenu poštu koja napadaju vaš direktni račun.

# 2 Kupujte pravi dan

Ako ti’ne budi strpljiv i nemoj’Ne želite loviti kupone, a zatim jednostavno odaberite pravi dan za kupovinu. Nedjelja poslijepodne može se činiti kao najprikladnije vrijeme za lagano pregledavanje kuća pregledavanja interneta ... ali više nego vjerojatno da svi drugi misle isto. Većina trgovina će tijekom tjedna objavljivati ​​posebne ponude i popuste, a najskuplje će cijene ostati za vikend.

Nedjelja je najbolja za avionske karte. Iako je nedjelja ‘najgori’ dan za kupnju u maloprodaji, ne radi’to znači’s najgori dan za kupnju drugih proizvoda. Studija Airlines Reporting Corporation (ARC) utvrdila je da su, primjerice, avionske karte jeftinije ako se kupe nedjeljom, a sljedeći dan (ponedjeljak) su najskuplji.

# 3 Izbjegavajte diskriminaciju cijena

Možda se pitate ‘što je različita cijena?’ Sada, ovisno o vašem zemljopisnom položaju u SAD-u, vašem uređaju, povijesti pregledavanja, pa čak i vašem operativnom sustavu, internetske stranice često pokazuju različite cijene: ovo je poznato kao cjenovna diskriminacija. Da biste dobili najbolje ponude za online kupnju, možete’Pretpostavljam da svi putem interneta uvijek dobijaju isti posao, jer to nije uvijek slučaj. Nekoliko tvrtki, uključujući Home Depot i Staples, imaju različite cijene ovisno o nizu karakteristika korisnika. Office Depot priznao je Wall Street Journalu da koristi "povijest pregledavanja kupaca i geolokaciju" da bi promijenio ponude koje prikazuje posjetiteljima.

Studija španjolskih istraživača utvrdila je da su Amazon, Staples i Steam među onima koji cijene po geografskom položaju variraju za čak 166%! Možeš’Ne krivite tvrtke za to što vide jer upravo idu s WTP cijenom (spremnost na plaćanje). Ako će ljudi u bogatijim područjima platiti više, zašto ne iscijediti najviše što mogu.

Također se mora uzeti u obzir diskriminacija na cijene hotela, kao i automobilska industrija i industrija letova koristeći iste prljave taktike. To je uglavnom zbog razlika u prosječnom dohotku koji ovisi o zemljopisnom položaju. Drugim riječima, ako područje vašeg poštanskog broja ima visoki prosječni dohodak, dobro biste mogli plaćati više na mreži.

Koristite VPN da biste pobijedili diskriminaciju cijena. Jednostavan odgovor kako bi se zaobišla cjenovna diskriminacija je korištenje VPN-a. VPN je virtualna privatna mreža, savršeni šoping centar koji će učinkovito sakriti vašu zemljopisnu lokaciju, sakrivanjem vaše IP adrese i omogućavanjem privatnog pregledavanja. Da biste dobili najbolje ponude za online kupnju, njegova snažna tehnologija enkripcije pobrinut će se da nijedna treća strana ne može vidjeti vaš otisak na mreži. Dobar VPN također će osigurati brisanje vaših zapisnika, tako da nema podataka vezanih uz vašu povijest pregledavanja, što vam daje potpunu anonimnost na mreži i mogućnost online kupovine bez pristranosti. Ovdje su tri glavna izbora VPN-a i malo o svakom, tako da možete odlučiti koji je najbolji za vas.

# 1 ExpressVPN

ExpressVPN koristi vrhunsku tehnologiju enkripcije (256-bitni AES) kako bi vaše iskustvo pregledavanja bilo potpuno privatno. Učinkovito će sakriti vašu IP adresu (mislite anonimno, ali bolje) i ponosit će se zadržavanjem trupaca. S preko 130 poslužitelja za odabir iz 94 zemlje možete promijeniti svoju lokaciju (možda na lokaciju na kojoj je prihod niži) kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje ponude. Njegova korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i vi’Jedva da znam ExpressVPN postoji li dok u pozadini radi tako velikim brzinama.

Cijena

  • 12,95 dolara mjesečno
  • Uključuje a 30-dnevna garancija povrata novca

# 2 NordVPN

Drugi način da se izbjegne diskriminacija u hotelskim cijenama ili bilo koji oblik diferencirane cijene je pouzdan i siguran NordVPN. S dvostrukom 256-bitnom AES enkripcijom, NordVPN ima nevjerojatnih 1.374 poslužitelja u 61 zemlji, tako da i vi’Nikad mi neće nedostajati izbora. To također ima dodatnu prednost što možete spojiti do šest uređaja odjednom, tako da možete dodati jedan Mac, PC, telefon i tablet na jedan račun. Njegova stroga politika bez zapisivanja znači za vas’Moći ćete kupovati putem interneta bez da web stranica poznaje vašu povijest pregledavanja ili lokaciju, tako da možete otkriti svoje geografske cijene i dobiti najbolje ponude na World Wide Webu.

Cijena

  • 11,95 dolara mjesečno
  • Uključuje a 30-dnevna garancija povrata novca

# 3 Kuponi kupona Kuponi

Postoji puno web lokacija s kuponima kao što su groupon.com, coupon.com i maloprodaja.com. Prijava na malo’S popisa za slanje pošte, kupone možete dostaviti izravno u poštu. Možete naići na povremene istekle kodove, ali tamo’uvijek je posao s kuponom vani’spremni ste to potražiti i dobiti najbolje ponude za online kupovinu.

Koristite kupone mudro. Možda ste naišli na mnogo kupona za isti proizvod. Sada to ne dopuštaju sve web stranice, ali sjajan kupovni mehanizam bilo bi kombinirati različite kupone i promo kodove prilikom odjave. Da biste dobili najbolje ponude za kupnju na mreži, samo pripazite da ih koristite ispravnim redoslijedom, odnosno; recimo da imate promotivni kôd za popust od 15% i još jedan kupon za popust od 5 USD. Obavezno prvo primijenite 15% koda kupona. Ovo će oduzeti 15% od pune cijene i tada možete dobiti dodatnih 5 dolara - genijalno!

# 4 Kukajte s korisničkom službom

Baš kao ti’Ako želite kupiti najbolje ponude putem interneta, vrijedi isto. Recite da ste upravo dobili sočni kupon da biste otkrili da mu je istekao par dana prije. Razgovarajte s korisničkom podrškom i pitajte možete li kupon proširiti objašnjavajući da lebdite iznad miša ‘kupiti’ dugme. Predstavnici prodaje žele zaključiti ugovor i češće će vam donijeti novi kod kupona ili čak proširiti postojeći. Možemo’ne garantiram ovo’Ja ću raditi svaki put, ali to’sigurno vrijedi pucati.

Dobijte najbolje ponude - kombinirajte lot!

Najbolji trik od svih u pitanju kako pronaći najbolje ponude za kupnju na mreži je vidjeti koliko ovih strategija možete koristiti odjednom. Uvijek surfajte VPN-om, a zatim možete dodati popust od Groupona, budite sigurni da kupujete pravi dan i ostavite ga u košarici za odvikavanje da pari i par dana. Kombinacija znači vama’Pronaći ću najbolje ponude vani! Tko’s pametnim kolačićem?!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me