3 najbolja VPN tunela

Steve McQueen i njegovi kolege koji su pobjegli dokazali su koliko učinkovit tunel može biti kad su se u Velikoj bijeg ukopali na slobodu. Tijekom više od 50 godina i način na koji se približavamo slobodi drastično se promijenilo. Ovih dana nije potreban nikakav pik ili užurbani rad - sve što trebate je pouzdan VPN i pristojna internetska veza.


VPN stvara cjevovod kroz koji promet može putovati na i sa vašeg uređaja bez praćenja ili otkrivanja. Uspostavljanjem šifriranog prolaza VPN osigurava da se nitko ne presreće ili ne miješa s vašim prometom, bilo da otkriva državne tajne ili jednostavno dijeli snimke odmora na Instagramu.

Prednosti najboljih tunela VPN-a su ogromne i uključuju mogućnost pristupa geografski ograničenom sadržaju, izbjegavanje vladinog nadzora, pa čak i uštedu novca. Baš kao što ne bi’Ne želim da se tunel ruši na tebe, nemoj’ni ne želim perforirani VPN tunel, zbog čega i mi’odradili smo neko kopanje i smislili najbolje i najsigurnije za razmišljanje.

Nabavite Express VPN sada kako biste zaštitili svoje mrežne aktivnosti i zaštitili svoje podatke.

U ovom članku

Najbolji VPN tuneli

# 1 ExpressVPN

Dva najvažnija aspekta bilo kojeg VPN tunela su sigurnost i brzina, a ExpressVPN ih ima, izvinjavam se s punom! Koristeći kombinaciju sigurnosnih protokola i enkapsulacije, ExpressVPN stvara jednu od najsigurnijih dostupnih privatnih mreža.

Sve informacije koje se šalju i dijele u cyberspaceu organiziraju se u komade veličine zalogaja poznate kao paketi. Kada koristite ExpressVPN’s tunelom, svaki paket koji korisnik pošalje ili primi stavi se u dodatnu omotnicu - malo poput staromodnog pisma - i na taj način se izvornim podacima uklopi u šifriranu vanjsku ljusku koja sprečava bilo koga osim primatelja koji je namijenjen da vidi što’je unutra.

Za šifriranje originalnog sadržaja paketa koriste se različiti sigurnosni protokoli, a najbolji i najpouzdaniji je OpenVPN. Ostali sigurnosni protokoli, poput L2TP / IPsec i PPTP, manje su sigurni od OpenVPN-a, ali mogu se koristiti u određenim situacijama.

Na primjer, ako jednostavno želite stvoriti lažnu IP adresu na drugom mjestu ili anonimiti svoje mrežne aktivnosti, L2TP / IPsec je savršeno učinkovit, iako može usporiti vaš uređaj dok prolazi kroz proces dvostruke enkripcije. Ipak, na starijim uređajima koji nemaju’Ne podržavate najnoviji OpenVPN protokol, L2TP / IPsec je pouzdana alternativa.

Osim gotovo neprobojnog VPN tunela, ExpressVPN je također poznat i po vodonepropusnoj politici zapisivanja bez zapisivanja i predanosti privatnosti korisnika. Njegova međunarodna mreža poslužitelja koristi DNS sa nultim znanjem, što znači da sve što ulazi ili izlazi iz vašeg tunela ostaje neviđeno u mjeri u kojoj čak i ExpressVPN ne bi’ne mogu to komentirati.

Unatoč impresivnom pristupu sigurnosti i zaštite privatnosti, ExpressVPN uspijeva proizvesti neke od najbržih brzina VPN-a na svijetu i nepokolebljivo je dosljedan u svojoj sposobnosti da se zaobiđu geografska ograničenja i vladina cenzura..

Ako se želite probiti u besplatni digitalni svijet, a da vas nitko ne pozna’radeći to, iskoristite njihovu posebnu ponudu i gopher zlato, ili možete pogledati našu recenziju ovdje za više informacija.

# 2 Surfshark VPN

Iako morski psi nisu’Obično ga nalazimo pod zemljom, Surfshark VPN je krenuo u tuneliranje poput ribe u vodu. To’s morali su kopati duboko da bi došli do proizvoda koji će osporiti nadmoć ExpressVPN-a, no, do sada se čini da je udario ekserom cyber-sigurnosti na glavu. Dok se ExpressVPN teži samo stvaranju najizoliranijeg tunela oko sebe, Surfshark je ubacio nekoliko naprava i remenica kako bi putovanje kroz tunel bilo još pojednostavljeno.

Surfshark’s VPN tunel je vrlo sličan onome ExpressVPN, zapravo svi vodeći VPN koriste iste standardne protokole šifriranja i sigurnosti. Pomoću industrijskog i federalnog standardnog šifriranog koda AES-256, Surfshark osigurava da vaši podaci ne mogu’nemojte biti šifrirani čak ni koristeći najbrže računalo koje je tek dizajnirano.

Da bi vaše putovanje kroz tunel bilo malo ugodnije, Surfshark pruža značajku pretraživanja bez oglasa sa značajkom CleanWeb. Također dodaje tunel i lažni zid tunelu sa svojom MultiHop opcijom koja baca na drugi sloj šifriranja jer preusmjerava vaše podatke putem drugog sigurnog poslužitelja..

Iako još uvijek nov u igri cyber-sigurnosti i s relativno malenom mrežom od nešto više od 800 poslužitelja, čini se da promet prometuje kroz Surfshark’s tunelima impresivnom brzinom čvorova. Do danas se također čini da Surfshark znači ono što govori o nepisivanju podataka o sesiji ili povijesti pregledavanja ili prikupljanju bilo koje IP adrese. Njegova je politika privatnosti također sveobuhvatna i jasna, izbjegavajući uobičajene legale.

Tamo’Ima puno za voljeti Surfshark, iako se prijava s novijim proizvodom uvijek uključuje malo više kockanja nego igara sa starijom, većom ustanovljenom alternativom poput ExpressVPN-a. Ipak, Surfshark je brz, siguran i nudi izvrsnu korisničku podršku, pa pogledajte naš pregled ovdje i iskoristite 30-dnevno jamstvo povrata novca.

# 3 CyberGhost VPN

Ako ti’tražite način da postanete potpuno nevidljivi i ne ostavljate traga svojim internetskim pokretima, a zatim tuneliranje na Internetu sa CyberGhostom je put. Spajanje na jedan od CyberGhosta’s brojnim poslužiteljima omogućuje vam privatni pristup javnom digitalnom svijetu, omogućavajući vam putovanje bilo gdje da želite, zaobilazeći geografska ograničenja kao da su puki nalet na cesti.

CyberGhost koristi vatrozid zajedno sa svojim šifriranim tunelom kako bi spriječio bilo kakav promet da se izbjegne oko tunela i pristupi vašem uređaju paralelnom vezom. Istodobno, korisnik može odabrati izravno slanje određenog prometa, bez preusmjeravanja kroz VPN tunel. Ova je značajka dostupna s većinom vrhunskih VPN-ova i način je za poboljšanje brzine omogućavanjem sigurnog izravnog pristupa prometu, istovremeno šifrirajući sve ostale podatke.

S preko 4000 poslužitelja širom svijeta, korisnici CyberGhost-a mogu očekivati ​​velike brzine i pouzdane veze s bilo koje lokacije. Upotreba i prilagodba CyberGhost VPN-a jednostavna je s grafičkim sučeljem, dok unaprijed postavljene mogućnosti za streaming znače da možete pristupiti najbržim poslužiteljima optimiziranim za strujanje jednim pritiskom gumba..

Sva šifriranja u svijetu ne znače ništa ako oni s kodom koji dešifriraju podatke nisu’t pouzdan. To je razlog zašto je CyberGhost preradio i svoje proizvode i politike kako bi pružio uslugu bez evidentiranja s adekvatnom politikom privatnosti. Ovih dana korisnici CyberGhosta uživaju u internetskoj prisutnosti koja’Ništa manje nego sablasno, pa čak i ide toliko daleko da objavljuje redovna izvješća o transparentnosti u kojima se detaljno navode što se traži za podatke’primljen, od koga i kako’s.

Jednostavno rješenje za zaobilaženje geografskih ograničenja i uživanje u privatnom, anonimnom internetskom iskustvu, CyberGhost zaista skriva vas i vašu aktivnost ispod ogrtača nevidljivosti i osvojene pretplate.’ni probiti banku. Rezervirajte svoj sigurni prolaz do druge strane cyber-sigurnosti ili saznajte više s našim pregledom CyberGhost ovdje.

# 4 NordVPN

NordVPN je toliko siguran da nema’neću vam dati skriveni tunel, već cijeli nuklearni bunker za dizanje. Barem, uskoro će. NordVPN je došao, vidio i osvojio i sada to’s uvođenjem novog alata za šifriranje datoteka koji će vaše izvanmrežne podatke držati sigurnim kao i vaš mrežni promet.

Kao jedan od prvih VPN-ova koji su nadogradili na 256-AES enkripciju, NordVPN je bio na vrhu oštrog sigurnog pristupa internetu i sada djeluje na dva sigurnosna protokola - IKEv2 / IPsec i OpenVPN. OpenVPN je daleko najbolja opcija i, zato što’s otvorenim kodom, neprestano se krpa i poboljšava. Također pruža najbrži sigurnosni protokol, što ga čini savršenim za strujanje, igre i bujice.

IKEv2 / IPsec visoko preporučuje NordVPN, i iako upotrebljava stariji IPsec protokol, koristi ga’poboljšana je najnovijim kriptografskim ključevima. Primijenjen kao zadani za korisnike iOS-a, IKEv2 / IPsec olakšava ponovno uspostavljanje prekinute veze, svestraniji je na različitim platformama i nudi poboljšanu brzinu aplikacije.

NordVPN ne’samo imati čvrste temelje u pogledu sigurnosti, ali ona također ima ogromnu mrežu poslužitelja, ukupno preko 5.000. Uspostavljanje sigurne veze s NordVPN-om moguće je s gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu, a njegovi opušteni poslužitelji osiguravaju da se korisnici mogu povezati čak i iz visoko cenzuriranih područja.

Iako NordVPN nije’Uvijek je bio najtransparentniji kada je u pitanju prijava, bavio se tim problemima, čak je i došao neovisni revizor i provjerio svoju politiku nepojavljivanja za veću transparentnost.

Pouzdan i učinkovit dio softvera za cyber-sigurnost, NordVPN je jednostavan za navigaciju i vrlo prilagodljiv. Ako ne’Imajte na umu pad brzine s vremena na vrijeme i želite iskoristiti svoje dodatne DoubleVPN i Onion preko VPN značajki, a zatim se prijavite za NordVPN danas ili prvo pogledajte naš pregled ovdje. Pobjedio si’ne žalim.

Prednosti ukopavanja: Prednosti upotrebe tunela VPN

Kad god se povežemo s internetom, stvaramo dvosmjerni prolaz između našeg uređaja i weba širom svijeta i svih njegovih gadnih znakova. To znači da bi sve što unesemo na web stranicu ili u e-poštu moglo biti hakirano ili ukradeno.

Razmislite na trenutak. Prijavite se na uslugu internetskog bankarstva, unesite zaporku i pristupite svim podacima svog računa. Ako netko drugi ima vašu lozinku, može to učiniti isto. Ista stvar vrijedi i za kupnju putem interneta, rezervaciju letova putem interneta, iznajmljivanje automobila, nastavlja se popis.

Slanjem svih vaših podataka putem šifriranog VPN tunela, osiguravate da ga nitko ne može presresti ili, ako to učini, dešifrirati. To znači da se podaci o vašoj kreditnoj kartici dijele samo između vas i vašeg VPN davatelja.

Što se događa u tunelu, ostaje u tunelu:

Zašto nema evidentiranja nije moguće pregovarati?

Teoretski, sve što napravite unutar svog VPN tunela vidljivo je samo vama i vašem pružatelju VPN-a. No, s povećanjem potrebe za povećanjem privatnosti korisnika i smanjenjem razine povjerenja tih istih korisnika u svoje VPN davatelje, najbolji VPN-ovi su usvojili tehnologiju koja znači da čak ni oni ne mogu vidjeti ili dešifrirati vaše osobne podatke.

ExpressVPN koristi DNS sa svim spoznajama na svim svojim poslužiteljima, a potpuno značenje toga postalo je očito prije nekoliko godina kada su turski agenti za provođenje zakona zatražili davatelju VPN-a da preda zapisnike osumnjičenog za ubojstvo’s mrežnom aktivnošću. Nakon atentata na Andreja Karlovea, Rusija’s turskim veleposlanikom, istražitelj je zahtijevao pristup osumnjičenom’s internetskim zapisnicima. ExpressVPN nije mogao udovoljiti zahtjevu samo zato što, kao VPN bez evidentiranja, nije imao podatke za dijeljenje. Vlasti su zatim uhvatile poslužitelj u pokušaju da dođu do podataka za sebe, ali tamo nije bilo ničega.

Kad govorimo o nepojavljivanju zapisnika, to’upravo je takva vrsta o kojoj sanjamo. Znajući da nijedan od naših osjetljivih podataka ne pristupa ili pohranjuje vaš VPN davatelj daje nam privatni pristup i potpunu anonimnost koju svi želimo i zaslužujemo. Nažalost, svi VPN-ovi ne smatraju ovu stranu usluge ozbiljno kao ExpressVPN, a u 2017. sličan scenarij sugerirao je da PureVPN’s nema zahtjeva za beleženje’t sve što su provalili da budu.

Prema izvješću FBI-ja, kada je pristupio PureVPN u vezi s aktivnostima korisnika osumnjičenog za cyberstaking, “PureVPN je mogao utvrditi da je njihovoj usluzi pristupio isti kupac s dvije izvorne IP adrese”. Iako se PureVPN branio rekavši da je "uvučen u ovaj incident zbog nedostatka jasnoće u mehanizmima za bilježenje mreže koji su implementirani u cijeloj industriji",’Prepustit ću vam da se sami odlučite.

Ove dvije studije slučaja ukazuju na to što znači nejavljivanje i zašto’je važno. Uostalom, svojim životom mogu vjerovati najboljem prijatelju, ali ne nužno i detalje o kreditnoj kartici, pa zašto bih vjerovao svom pružatelju VPN-a s njima?

Poanta

Budući da se tehnologija svakodnevno mijenja i poboljšava, cyber-sigurnost je industrija koja se stalno razvija i kao takva mora se kretati s vremenom. Najbolji VPN-ovi to rade koristeći sve napredniju kriptografiju kako bi vaše osobne podatke učinili nedodirljivima. Najbolji VPN tuneli kapsuliraju i kriptiraju vaš promet, čineći ga praktički nemogućim presretanjem i slično nemogućim dekodiranjem u slučaju presretanja ili curenja..

Propuštanja su u potpunosti druga stvar, a VPN tuneli pruženi poput ExpressVPN-a gotovo ne propuštaju. Slično tome, davatelji VPN-a poput CyberGhost VPN-a, koji upravlja vlastitim poslužiteljima, brzo reagiraju na bilo koji znak ranjivosti i primjenjuju sigurnosne zakrpe prije nego što su te ranjivosti izložene ili ugrožene..

Čak i ako smatrate da vaše internetske aktivnosti nisu’Ne vrijedi takve zaštite na visokoj razini, kad razmotrite posljedice hakiranja vašeg Airbnb ili Google računa, možda biste htjeli razmisliti još jednom.

Iako gotovo svi VPN-ovi tvrde da pružaju siguran tunel kroz koji prolaze’Korisnici mogu pristupiti internetu, a nisu svi tuneli jednako propusni ili pametno šifrirani kao što je ovdje navedeno. Bez obzira jeste li’ako dijelite vladine tajne putem interneta, posjetite porno stranice ili jednostavno pokušavate kupiti nešto na Amazonu, VPN tunel vam omogućuje siguran pristup u digitalnom svijetu prepunom prijetnji i lukavih cyber-kriminalaca.

Za najbolji VPN tunel odaberite Express VPN kako biste bili sigurni da vaša osobna internetska aktivnost ostaje sigurna.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me