3 najbolja VPN-a za Vijetnam 2020. godine

Vijetnam je zemlja bogata poviješću, kulturom, fenomenalnom hranom i prekrasnim plažama koje oduzimaju dah. Međutim, jedna stvar koja nedostaje Vijetnamu je direktan i lagan pristup internetu. Ako planirate posjetiti ovu slavnu lokaciju ili trenutno živite tamo, VPN će biti vaša najbolja opklada za nesmetan pristup webu..


Kao komunistička zemlja, vijetnamska vlada voli štititi svoju ideologiju filtriranjem sadržaja i čak prisiljavanjem kompanija da skinu sve što se na vladu i njezine tradicije može smatrati uvredljivim. U prošlosti su bili poznati po zatvorskim novinarima i blogerima koji kritiziraju autoritarnu vladu koja vlada Vijetnamom. Zapravo su Reporteri bez granica proglasili zemlju “internet neprijatelj”.

Uz pomoć VPN-a, ne samo da ćete imati pristup svojim omiljenim uslugama poput Hulu i Netflixa, već ćete moći koristiti i platforme poput WordPressa, Twittera i drugih vijesti na kojima ćete možda imati problema s pristupanjem. Danas istražujemo koji su VPN-ovi najprikladniji za Vijetnam, tako da možete bezbrižno odmarati.

Najbolji VPN-ovi u Vijetnamu

# 1 ExpressVPN

Trenutno je jedan od vodećih VPN pružatelja usluga u svijetu. Zašto? Brojevi govore sami za sebe:

 • 94 lokacije poslužitelja
 • 148 gradova
 • 2000 poslužitelja
 • 3 uređaja pokrivena
 • Pouzdane brzine - 63 Mbps globalni prosjek
 • 99,99% produženja, što znači da je vaša privatnost u Vijetnamu uvijek zaštićena
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Nuklearni poslužitelji
 • Ubojiti prekidač

Povrh svega toga, ExpressVPN je vjerojatno najbolje dizajniran i dostupan VPN. To znači da ne’ne moram biti tehnički štićenik da bih bio siguran u inozemstvu.

Vaša VPN postavljanje je dovršena u samo nekoliko jednostavnih koraka:

 1. Prijeđite na njihovu web stranicu, otvorite račun i navedite pojedinosti o plaćanju.
 2. Pričekajte svoju potvrdu e-pošte i vodič za instalaciju.
 3. Otvorite aplikaciju, odaberite mjesto poslužitelja i pritisnite “Spojiti”.
 4. Od tamo će aplikacija moći automatski odabrati najbolji sigurnosni protokol.

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

Ako želite lako surfati mrežom u Vijetnamu, već danas se prijavite na ExpressVPN kao najbolji VPN za Vijetnam! ExpressVPN također nudi sljedeće: a poseban posao, dobiti 3 mjeseca besplatno i 49% uštede svojim godišnjim planom pretplate!

# 2 Surfshark

I dalje ćete ostati na desnoj strani zakona dok ste u Vijetnamu, a Surfshark će vam to sigurno omogućiti sa sljedećim značajkama:

 • Preko 500 poslužitelja u 50 zemalja
 • Nema ograničenja propusne širine - strujte toliko ili onoliko malo koliko želite jer ne postoji isključivanje uporabe podataka
 • Neograničen broj veza s Surfshark VPN-ima bilo kada
 • Nulta politika sječa
 • Bonus oglas, alat za praćenje i blokiranje zlonamjernog softvera

Proglašen za najboljeg novaka u 2019. godini, ovaj VPN pružatelj pružit će vam sve što trebate i više kada je u pitanju zaštita vaše privatnosti.

Iako ne’nema toliko zemalja koliko je ExpressVPN, Surfshark kruži svojim ostalim konkurentima jer nudi neograničene uređaje na koje možete spojiti svoju VPN uslugu.

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

# 3 CyberGhost

Još jedan od naših najboljih izbora za VPN sigurnost je CyberGhost. Njihove značajke uključuju:

 • 3000+ poslužitelja u 58 zemalja
 • Nema politike dnevnika
 • Milioni korisnika
 • Koristite na 7 uređaja istovremeno
 • 45-dnevna garancija povrata novca

Možete uživati ​​u prednostima strujanja iz svojih omiljenih aplikacija bilo gdje u svijetu, uključujući Kodi, Hulu, Netflix, YouTube, Spotify i ESPN među mnogim drugima. Koristite ovu VPN uslugu na bilo kojoj iOS, Mac, Android ili Windows platformi lako. CyberGhost tvrdi da će osobi trebati tisuće godina da hakira vaše podatke zbog 256-AES enkripcije.

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

Pretplatite se na CyberGhost ovdje

# 4 NordVPN

Prije samo nekoliko godina NordVPN je bio mali VPN koji se borio da ostane u vodi. Međutim, danas su jedni od najboljih na tržištu.

Dolje navedene značajke su zašto je to tako:

 • Preko 5000 poslužitelja u 62 zemlje
 • IP zaštita od propuštanja
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Postavljanje traje samo nekoliko minuta
 • Podrška korisničkoj službi

NordVPN je dobro podmazan stroj kada je u pitanju čuvanje podataka. Zapravo koriste dvostruko VPN tuneliranje, a dodali su i neke sigurnosne značajke koje nećete pronaći u većini VPN-ova, poput CyberSec-a.

Uz to, sa sjedištem su u Panami, što znači da ne moraju dijeliti nikakve informacije s državnim agencijama.

Nažalost, NordVPN ne’ne radite s PayPalom kao nekad, pa ako želite koristiti taj način plaćanja, možda ćete htjeti potražiti drugog pružatelja VPN-a kao što je ExpressVPN.

Želite saznati više? Cijeli pregled pogledajte ovdje

Pretplatite se na NordVPN ovdje

Zakoni o privatnosti i sigurnosti u Vijetnamu

Za razliku od zemalja poput Saudijske Arabije koje svoju internetsku politiku temelje na islamskim zakonima, vijetnamska cenzura najčešće je političke prirode. Njihov komunistički režim ne dopušta dijeljenje bilo kakvih anti-vladinih ili antikomunističkih sadržaja s masama. To znači da zabranjuje bilo kakvim blogerima i korisnicima društvenih medija da prikupljaju i rasipaju bilo koje podatke s vladinih web stranica.

Ako vam u Vijetnamu nije moguće pristupiti određenom web sadržaju, to može značiti da ste pogodili njihov takozvani Bamboo Firewall. Zbog autoritarnih ograničenja postavljenih građanima i posjetiteljima koji koriste VPN u Vijetnamu mogla bi biti opasna.

To je razlog zašto je presudno odabrati pažljivo, koristeći VPN s vojnim šifriranjem.

Jesu li VPN legalni u Vijetnamu?

Da. Deblokiranje ograničenih sadržaja u Vijetnamu može biti protuzakonito, ali ne možete sami imati problema s posjedovanjem VPN-a. Iako je to slučaj, toplo se preporučuje da u Vijetnamu koristite prikriveni način tako da vaš VPN ne može biti prepoznat.

Prije nego što se uputite u Vijetnam, obavezno prethodno aktivirajte prekidač za uklanjanje da biste izbjegli probleme.

Cenzura i socijalni mediji

U prošlosti je vijetnamska vlada znala da blokira platforme za društvene medije poput Twittera i Facebooka, kao i mnoge web stranice za bloganje. Vaš pouzdan VPN omogućit će vam pristup platformi za instant messenger koje su na rubu njihove zabrane (Viber, WhatsApp, Facebook Messenger, itd.).

Neke web stranice za bloganje, kao što su Yahoo360 i WordPress, nisu dostupne za upotrebu u Vijetnamu. U prošlosti su blogeri uhićeni zbog kritiziranja vijetnamskog režima, pa ćete ga htjeti igrati sigurno dok pišete o svom svakodnevnom životu ili putovanjima pomoću VPN-a..

Donja linija

Putovanje na novo odredište nevjerojatno je uzbudljivo, ali češće nego ne, nalazimo se zaslijepljeni od uzbuđenja, zaboravljajući ono bitno što je potrebno da bi naš avanturistički boravak bio što ugodniji. Vijetnam je sjajan primjer gdje se to ne može dogoditi. Navedena kao jedna od pet najcenzuriranijih zemalja kada je riječ o internetu, ulaganje u VPN u Vijetnamu je presudno.

Kao što je ranije spomenuto, vaš boravak u Vijetnamu bez prekida je kill-no-no. Uz to, kad odaberete savršenu VPN uslugu za vas, obavezno objasnite svoje činjenice, tako da vam ne bude’dugoročno vas ne košta.

Na primjer, postoje neke web stranice koje navode da je PureVPN sjajna VPN usluga za Vijetnam. Međutim, ista ta tvrtka pretrpjela je curenja DNS-a zbog kojih ste mogli provesti noć (ili više) u zatvoru.

Poštedite se opasnosti putovanja bez VPN-a i uložite u vrlo cijenjen i siguran VPN za maksimalnu zaštitu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me