3 najbolja VPN-a za Tajland u 2020. godini

Povijest, prirodne ljepote, nevjerojatne plaže i kaotični gradovi - Tajland ima sve to, pa nije čudo da Turistička uprava Tajlanda ove godine predviđa priliv od oko 40 milijuna posjetitelja.


Ako planirate putovanje na Tajland, imajte na umu da su zakoni o internetskoj sigurnosti mnogo strožiji od onih u zapadnom svijetu. Međutim, i dalje možete uživati ​​u neograničenom pristupu internetu, potreban vam je samo VPN.

U ovom članku

Četiri VPN-a za Tajland

# 1 ExpressVPN - najbolji VPN za Tajland

Brz i bijesan, ExpressVPN ima poslužitelje širom svijeta, osiguravajući da njegovi pretplatnici mogu uživati ​​u najboljem iskustvu pregledavanja koji se može zamisliti iz najudaljenijih krajeva našeg svijeta. ExpressVPN ne samo da je lider na tržištu u pogledu razine enkripcije i sigurnosnih protokola, već je i na čelu novih inicijativa za povećanje transparentnosti i pouzdanosti VPN-a širom svijeta..

ExpressVPN jamči velike brzine i ima dokazanu politiku nepojavljivanja, što znači da su sa njima vaše tajne doista sigurne. ExpressVPN je nedavno prošao neovisnu reviziju koja je potvrdila visoku razinu njegove sigurnosti dok je bila posvećena Centru za demokraciju i tehnologiju.’S Signali pouzdane inicijative VPN pojačavaju njezinu nepropusnu politiku privatnosti.

Kao jedan od svijeta’vodeći davatelji VPN-a, ExpressVPN ima dostupne aplikacije kompatibilne sa gotovo svim uređajima koje je moguće zamisliti, zabraniti vaš prehrambeni procesor. Uz aplikacije dostupne svima, od tradicionalnog Windows korisnika do ponosnog vlasnika vrhunskog Samsung Galaxy S9 Plus, ExpressVPN je potpuno svestran i siguran kao kuće.

Sve aplikacije ExpessVPN imaju koristi od kontinuirane posvećenosti tvrtke istraživanju i sprečavanju curenja DNS-a i imaju automatski prekidač za uklanjanje koji će osigurati da svi vaši podaci budu sigurni u slučaju izgubljene veze.

Vrlo je malo ako ima nedostataka u korištenju ExpressVPN-a, iako on ograničava istovremene veze na samo tri uređaja i pada u gornji sloj kada je u pitanju cijena. Rekavši to, kada je u pitanju vrijednost za novac, ExpressVPN je jednako konkurentan koliko i oni dolaze.

Ovdje pročitajte cijelu recenziju ExpressVPN-a.

# 2 NordVPN - Najbolje za sigurnost

Još jedna VPN koja je odabrala svoje sjedište u skladu sa zakonodavstvom o zadržavanju podataka, NordVPN djeluje izvan Paname, koristeći maksimalno svoje zakone o privatnosti prilagođeni građanima. Nekoliko je top VPN popisa koji ne’ne uključuje ovog sigurnosnog giganta i to’s iznenađenjem s obzirom na NordVPN’reputacija pouzdanog povezivanja i vrhunske enkripcije.

NordVPN ne samo da je poznat po vrhunskoj sigurnosti i snažnoj DoubleVPN funkciji, već ima i mogućnost automatske veze koja će vas zaštititi od trenutka uključivanja do isključivanja. NordVPN također ima zadani kill-switch i funkciju poznatu kao CyberSec koja blokira reklame i potencijalne prijetnje od zlonamjernog softvera.

Jedna značajka koja NordVPN čini osobito dobrim izborom za sve one koji posjećuju ili žive na Tajlandu je mreža omamljenih poslužitelja. Ti su poslužitelji posebno dizajnirani za povezivanje u zemljama u kojima postoje stroga internetska ograničenja. Koristeći složeno tehnološko rješenje, NordVPN’Zakrčeni poslužitelji djeluju kao alternativna metoda povezivanja u onim prilikama kada uobičajeni oblik VPN-a nije dostupan kao rezultat vladinog ograničenja..

Iako NordVPN ne upravlja uvijek munjevitom brzinom svojih najboljih rivala, posvećenost sigurnosti i privatnosti korisnika čini je odličnim izborom za one koji traže sveobuhvatno rješenje za cyber-sigurnost za Tajland.

Ovdje pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

# 3 Surfshark - najbolje za višestruke uređaje

Kao i naša VPN broj jedan za Tajland, Surshark je smješten na Britanskim Djevičanskim otocima, što je velika prednost kada je u pitanju sigurnost podataka. Britanski Djevičanski otoci su izvan saveza sa pet i 14 očiju, što znači da se nemaju obvezu pridržavati tih zakona o zadržavanju podataka. To dodaje taj sloj sigurnosti koji može osigurati da informacije o vašim mrežnim aktivnostima ostanu izvan dosega tajlandskih vlasti.

U usporedbi s ExpressVPN-om i NordVPN-om, Surfshark ima vrlo ograničenu mrežu poslužitelja, ali nekako uspijeva stvoriti odlične rezultate i u pogledu povezivanja i brzine. Iako je poprilično nov na VPN sceni, Surfshark pruža sve značajke koje bi vam mogle zatrebati od VPN-a u Tajlandu, uključujući blokiranje oglasa, podijeljeno tuneliranje, DNS poslužitelje s nula znanja i dvostruku sigurnosnu opciju dvostruke VPN..

Surfshark je također uspio osigurati dosljedan pristup ozloglašenoj Netflix biblioteci, besprijekorno dogovarajući svoje geoblokove sa gotovo svih svojih međunarodnih poslužitelja. To’s impresivnom uslugom, koja je sve istaknula više neograničene istovremene veze i konkurentne cijene.

Iako Surfsharku nedostaje malo sofisticiranosti koju njegovi rivali pokazuju u pogledu dizajna korisničkog sučelja, on pruža solidnu uslugu s puno prilagodljivih postavki i pouzdanim brzinama.

Ovdje pročitajte našu cjelovitu recenziju Surfsharka.

# 4 CyberGhost - čvrst svestrani krug

Sa savršeno proporcionalnom kombinacijom brzine, pouzdanosti i sigurnosti, CyberGhost je dosljedan svestrani uređaj koji će vas sigurno i povezati čak i ako’krenuli smo prema udaljenim usponima nacionalnog parka Khao Kho u Sjevernom Tajlandu.

Kao i drugi naši najviši VPN-ovi za Tajland, sjedište CyberGhosta temelji se na međunarodnim savezima za razmjenu podataka. CyberGhost VPN smješten je u Rumunjskoj i posvećen je sigurnosti i privatnosti korisnika, pa ima koristi od Rumunjske’s nedostatak bilo kojeg zakonodavstva o zadržavanju podataka.

Nažalost, CyberGhost’pouzdanost je dovedena u pitanje nakon što je Kape Technologies kupio ovu VPN uslugu. Ranije poznat kao Crossrider, Kape Technologies djeluje od 2011. godine, ali je svoj naglasak iz oglasne tehnologije u kibernetičku sigurnost promijenio tek prošle godine. Crossrider je bio najpoznatiji po svom zlonamjernom softveru koji baca nešto sjene na CyberGhost’pouzdanost, iako ovo nije’ne odražava se na rastućoj popularnosti davatelja VPN-a.

Sa pet istodobnih veza i kompatibilnosti s više platformi, CyberGhost ostaje svestrano i učinkovito rješenje za cyber-sigurnost koje ima dokazanu evidenciju u navigaciji po zemljopisnim ograničenjima i vladinim cenzorima kako bi međunarodnim korisnicima omogućio anonimno iskustvo pregledavanja unatoč bilo kakvim sumnjama u matičnoj tvrtki’s mrežnim aktivnostima.

Ovdje pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

Što Vrh VPN može učiniti za vas u Tajlandu

Tijekom 2016. godine, tajlandska vlada uvela je kontroverzni Zakon o kriminalu povezanom s računalom (CCA) koji im je dao ovlast za provođenje internetskog nadzora i cenzure mjesta koja se smatraju suprotnim drugim nacionalnim zakonima. Zakon je koristio tako široke definicije da se gotovo svaka aktivnost ili web mjesto može smatrati uvredljivim. Klauzule u zakonodavstvu ukazivale su na podatke koji podliježu obvezi “izazvati javnu paniku” ili bi se na štetu nacionalnoj sigurnosti moglo zabraniti.

Taj je čin već postavio stroga ograničenja za pristup tajlandskih stanovnika i posjetitelja na internet, a također je prisilio platforme društvenih medija poput Googlea i Facebooka da brišu sadržaj za koji se utvrdi da krši lokalne propise o veličanstvu. Presuda iz 2016. također je utjecala na privatnost mrežnih aktivnosti, proširujući prikupljanje podataka i dajući vladinoj dalekosežnoj ovlasti za nadzor cjelokupnog internetskog prometa.

Iako je izvješće Freedom Housea za 2018. godinu naznačilo neka poboljšanja u pristupu internetu, također je primijećeno da su korisnici interneta i novinari i dalje procesuirani prema CCA-i. Izvješće kada na priznanje “zabrinjavajući razvoj događaja” u vladi’s strategijama i tehnologijama nadzora, koji su uključivali centralizirani centar za praćenje društvenih medija.

Krajem prošle godine, Freedom House’zabrinutosti su postale stvarnost kada su vijesti o Tajlandu’s predloženim Nacionalnim odborom za kibernetičku sigurnost (NCSC) postao je javan. Ovo novo državno tijelo imalo bi pravo pristupa digitalnim uređajima, koji pripadaju i tvrtkama i pojedincima, te izrađivati ​​kopije svih pronađenih podataka, bez potrebe za pravnom intervencijom ili sudskim nalozima.

Prema zagovornicima građanskih prava, ovaj bi novi zakon mogao lako olakšati cenzuru i novom licenci povjerenstva pružiti pregled i ograničavanje sadržaja “bez podvrgavanja provjeri i ravnoteži, kontroli ili regulaciji.

Što vrhunski VPN može učiniti za vas izvan Tajlanda

Dakle, proveli ste nekoliko godina na Tajlandu, a sada možete’neću živjeti bez dnevnih popravki Ab Ruk Onlinea, ali streaming tajlandske televizije iz SAD-a samo nije’je li moguće ... ili je to? Vrhunski VPN davatelji poput NordVPN i ExpressPVN imaju poslužitelje na Tajlandu, što znači da se možete povezati s tim poslužiteljem, dobiti tajlandsku IP adresu i gledati sve usluge tajlandskog streaminga koje vam se sviđaju, čak i ako želite’tada niste u zemlji.

Tri najbolje usluge streaminga na Tajlandu su:

Iflix - sa sjedištem u Maleziji, ova usluga vam omogućava pristup originalnom sadržaju, sportovima uživo i emisijama kompanija poput MGM, Paramount i Warner Bros.

Viu - fokusiran je na azijske drame, vijesti o zabavnim programima i raznorodne programe

HooqTV - svestrana aplikacija koja korisnicima omogućuje pristup nizu domaćih i međunarodnih naslova.

Guranje granice: Kako izmicanje Tajlanda’s Cyber ​​cenzura

Čak i ako ti’ako niste veliki ljubitelj tehnologije, morate prihvatiti određeni razvoj događaja ako želite pristupiti internetu i uživati ​​u istoj slobodi pristupa na Tajlandu kao i kod kuće. Srećom, tehnologija s kojom se morate suočiti osmišljena je da bi besplatno i anonimno pregledavanje bilo jednostavno kao pita. Virtualne privatne mreže postoje već više od 20 godina i, kako su se poboljšali njihova sigurnost i šifriranje, pa su u mogućnosti kršiti vladina ograničenja i korisnicima omogućiti pristup cjelokupnom virtualnom iskustvu, bez obzira na to gdje se nalaze..

Stvaranjem sigurnog tunela kroz koji možete pristupiti internetu, VPN vam može dati slobodu da zaobiđete vladina i zemljopisna ograničenja kako biste mogli vidjeti koji sadržaj vašeg srca želi. Pouzdan VPN također vam može dodijeliti lažnu IP adresu tako da, iako vi’zapravo se spajaš na internet iz svog kreveta u Bangkoku’čuvenu bolnicu Bumrungrad International, vaš VPN može učiniti da se čini kao da ste vi’gledate Netflix iz udobnosti vlastitog doma.

Iako postoje problemi koji se odnose na zakonitost upotrebe VPN-a na Tajlandu, trenutni zakon kaže da je sama VPN zakonita dok je’ne koristi se za ilegalnu aktivnost ili zaobilazak vladinih blokova. Iako bi ovo moglo ostaviti nekoliko pitanja neriješenima, u Tajlandu nije bilo povijesti da je netko uhićen zbog korištenja VPN-a, dok je evidencija tajlandskih vlasti o nanošenju oštrih kazni onima koji krše njihove zakone o veličanstvenim veličanstvima na mreži dovoljna za uvjerenje. nama da je VPN put kojim treba ići.

Kako odabrati najbolji VPN za Tajland

Iako je moguće instalirati VPN dok ste na Tajlandu, preporučujemo da istražite i pretplatite se prije putovanja, samo da biste si olakšali život i tako znali da ste zaštićeni od trenutka kada se dotaknete u Bangkokovoj zračnoj luci Suvarnabhumi.

Na vama je doslovno stotine VPN pružatelja usluga, ali mnogi ne pružaju brzinu, dosljednost veze i razinu šifriranja koje trebate pregledavati slobodno i sigurno dok ste na Tajlandu.

Ako ti’ronite na Phuketu ili posjetite povijesna mjesta Ayutthaya, ovo su neke od glavnih značajki na koje morate paziti pri odabiru najboljeg VPN-a za Tajland:

sigurnosti

Ugrožavanje sigurnosti moglo bi vas spustiti u vruću vodu u Tajlandu, tako da je odabir VPN-a koji ima vojnu šifriranje, upotreba industrijskog standarda AES 256-bitnog protokola putem OpenVPN protokola, nužan, tako da se svaki VPN koji ne nudi ne može zanemariti. odmah.

Povezivanje

Svi znamo kako je osjećati gubitak povezanosti, pogotovo usred preuzimanja, ali ako vam VPN veza padne a da to niste znali, mogla bi vas ostaviti izložene drakonskim tajlandskim vlastima. To je razlog zašto’Ključno je da odaberete VPN s zapisom za pouzdane i dosljedne globalne veze.

Ubrzati

To’sve se može povezati s YouTubeom ili Facebookom, ali ako su brzine tako male da možete napraviti i popiti šalicu kave dok čekate da se stranica učita,’Vjerojatno se neću gnjaviti. To je razlog zašto je pronalaženje uglednog VPN-a koji može osigurati stalne brzine kroz njihovu međunarodnu mrežu poslužitelja je neophodan.

Distribucija poslužitelja

Zanemarite bilo koji VPN koji ne’nemate poslužitelj na Tajlandu ili pokrivenost mreže u SAD-u i Europi. Ograničene lokacije poslužitelja mogu obuzdati vaš pristup davanjem ograničenih opcija za dodjelu lažnih IP adresa, dok ograničeni brojevi poslužitelja također mogu umanjiti vašu propusnost i snažno utjecati na brzinu. Na primjer, VPN poput ProVPN-a koji je imao poslužitelje na samo sedam međunarodnih lokacija, a nijedan u Aziji, malo je vjerojatno da će vam pružiti korisnu uslugu na Tajlandu, dok usluga poput one koju nudi NordVPN, s međunarodnom mrežom od preko 5000 servera, ima puno veće šanse da vam pruži brzu i pouzdanu vezu.

Ne-Prijava

Vlasti Tajlanda više nego sretne da razbijaju bič i izriču oštre kazne onima koji krše zakone o kibernetičkoj sigurnosti, a imaju pružatelja VPN-a koji’Ako želite da vaše mrežne aktivnosti ostanu povjerljive, neophodno je. Iako gotovo svaki VPN vani tvrdi da nema pravila o nepozivanju dnevnika, neki i dalje pohranjuju dovoljne količine podataka da bi ih mogli inkriminirati ako tajlandske vlasti pozovu svoje evidencije..

Imajući u vidu ove važne osobine, mi’istraživali smo vrhunske VPN usluge oko sebe kako bismo procijenili koje će vam najbolje pružiti podršku i pokrivenost na Tajlandu, tako da možete zaboraviti na istraživanje mogućnosti svih različitih VPN-a vani i samo se odlučiti za jedan od naša četiri najbolja preporučena VPN-a za Tajland.

Poanta

Bez obzira koliko ste pažljivi ili savjesni u vezi sa svojim mrežnim aktivnostima, ako jeste’krećemo prema Tajlandu, to’dobra je ideja uložiti u VPN prije nego što krenete, jer čak i posjet neškodljivijim web lokacijama može upozoriti vlasti i ostaviti vas da se borite za obranu svoje nevinosti.

Bilo da ti’se stalno selite na Tajlandu ili se samo upućujete na medicinski zahvat, korišćenje jedne od preporučenih usluga pružatelja VPN-a dat će vam slobodu da istražite virtualni svijet bez da vam vlada diše za vrat.

Kako tajlandsko zakonodavstvo nastoji primijeniti daljnja ograničenja za svoje stanovnike’ virtualne slobode, tako da potreba za potpunom zaštitom od cyber sigurnosti postaje sve hitnija. Vrhunski VPN može sakriti vašu IP adresu, kretati se po geografskim ograničenjima i stvoriti tajni tunel kroz koji možete pristupiti internetu bez da itko prati vaše kretanje.

Ne samo da će vam VPN omogućiti pristup blokiranim web lokacijama dok ste na Tajlandu, već će vam i omogućiti pristup web lokacijama koje su geografski ograničene na ljude koji se nalaze na Tajlandu. Stvaranjem lažne tajlandske IP adrese, možete pristupiti svim omiljenim programima Thai TV-a iz inozemstva - a sve zahvaljujući inovativnoj VPN tehnologiji.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me