15 fenomenalnih stvari koje niste znali da biste mogli da napravite s VPN-om

Morate živjeti pod stijenom da niste čuli za virtualne privatne mreže i njihovu sposobnost da poboljšaju vaše iskustvo pregledavanja. Dok je većina nas svjesna da nas VPN-ovi mogu zamahnuti virtualnim ogrtačem nevidljivosti, ako i mi’ne preuzimamo porniće ili istražujemo najnoviju teoriju zavjere, stvarno nam treba?


Pa, VPN-i nisu’samo za istraživačke novinare i vrlo sumnjive pojedince, u stvari kad saznate neke od najboljih stvari koje možete učiniti s jednim,’Pitam se zašto ti’čekao sam do sad da skokne na pojas cyber-sigurnosti.

1. Igra na

Bilo da ti’ponovni zvižduk na Counter Strikeu: Globalna ofenziva ili na rubu da konačno smislite strategiju za DoTA 2, dobra VPN usluga može revolucionirati vaše internetsko igranje i pružiti vam brzu vezu bez ikakvih internetskih interferencija..

Najbolji VPN za online igranje je onaj koji omogućuje bujicu i ima veliku pokrivenost poslužitelja kako bi se osigurala velika brzina i pouzdana povezanost..

2. Cijev s pogledom

Jeste li ikad osjećali da je gledanje na YouTubeu ugašeno? Izađite ispod palca vašeg davatelja internetskih usluga instaliranjem ugledne VPN usluge koja vam omogućuje nesmetani pristup i gledanje najnovijih TV serija i filmova. Pristup određenim Netflix bibliotekama zahtijeva VPN koji može probiti svoj put kroz složene geo-restrikcije.

Budući da Netflix kontinuirano ažurira svoje blokove, VPN-ovi koji su se prikradali prošli mjesec nisu nužno isti oni koji danas imaju pristup. Pogledajte naše preporuke na dnu stranice za vrh VPN-ove za Netflix streaming.

15 fenomenalnih stvari koje niste znali da biste mogli da napravite s VPN-om15 fenomenalnih stvari koje niste znali da biste mogli da napravite s VPN-om

3. Putna greška

Mnogi od nas vole istražiti nove zemlje i kulture, ali propuštanje omiljenih TV emisija često je nedostatak putovanja - ali ne mora biti!

VPN može stvoriti lažnu IP adresu za vas, čineći se tako kao da vi’još uvijek si u SAD-u, čak i ako ti’lutajući pustinjom Sahara. Naravno da možda nećete dobiti signal u pustinji, ali bilo gdje da biste dobili pristup internetu, VPN vam može dati slobodu za pristup emisijama i filmovima bilo gdje u svijetu. Najbolji VPN-ovi za putovanja su oni koji imaju globalnu mrežu poslužitelja i pouzdane brzine širom svijeta.

4. Lutaju WiFi

Ako ti’stalno u pokretu, šanse su da koristite nesigurna javna WiFi žarišta kako biste bili u toku sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, pa čak i da biste obavili kupnju na mreži i bankarstvo. Pri tome, ti’ponovno se izlažite brojnim internetskim prijetnjama i prepuštate se cyber-kriminalu. VPN može vas zaštititi od tih ranjivosti sakrivanjem stvarnog identiteta i IP adrese kako biste mogli anonimno surfati.

Najbolji VPN-ovi za povezivanje s WiFi žarišnim točkama su oni koji pružaju visoku razinu enkripcije jer nude veću sigurnost protiv hakera i lopova identiteta..

Lažna javna WiFi vezaLažna javna WiFi veza

5. Vožnja karata

Nisu sve web stranice stvorene ravnopravno, a one koje su specijalizirane za najam automobila ili rezervacije zrakoplovnih kompanija pametno su osmišljene, koristeći geolokaciju, kolačiće i druge metode za prikupljanje podataka. Pri tome te web stranice ciljaju prema podacima koje su prikupili, što znači da će, ovisno o vašoj lokaciji i drugim čimbenicima, ponuditi različite cijene prijevoza.

Korištenje VPN-a znači da ove informacije nisu dostupne, pa ne samo da ćete dobiti bolju cijenu, već ćete i izbjeći buduće oglašavanje i druge iritacije. Najbolji VPN-ovi za online rezervacije su oni sa poslužiteljima u nekoliko različitih zemalja koji vam omogućuju odabir s različitih lokacija, ovisno o vašim potrebama.

6. Shopping okolo

Malo maloprodajne terapije može ići uz put i kupovina dok je još uvijek u krevetu sa mačkom jedan od najboljih načina uživanja. Nažalost, kupovina putem interneta je riskantan posao, pogotovo kada vi’dijeljenje podataka o vašoj kreditnoj kartici. Pronalaženje najboljeg VPN-a za kupnju na mreži može biti izazovno.

Prvo, treba vam pouzdana veza koja je pobijedila’neću vas usred transakcije. Također želite VPN s zajamčenom politikom nepojavljivanja i čvrstom enkripcijom od najmanje 256 bita.

15 fenomenalnih stvari koje niste znali da biste mogli da napravite s VPN-om15 fenomenalnih stvari koje niste znali da biste mogli da napravite s VPN-om

7. Preskačući Geo-blokove

Iako svi možemo shvatiti potrebu za autorskim pravima i cenzurom, ponekad je hvatanje najnovije epizode Parkovi i rekreacija više nužno. Nažalost, osim ako ne’Ako se nalazite u SAD-u, možda ćete pronaći pristup web lokacijama za strujanje kao što su Hulu i Netflix. Srećom, VPN-ovi se mogu činiti kao da ste vi’ponovno si u Americi čak i ako ti’ponovno cvrkutati palčeve u Moskvi.

Međutim, prolazak kroz geo-blokove i druga ograničenja može biti nešto protiv napada, a samo najbolji VPN-ovi uspijevaju pronaći put. Najbolji VPN-ovi za pregovaranje o geo-ograničenjima su oni s vrhunskom enkripcijom, svjetski poslužitelji i stalno visoke brzine..

8. Čak i virtualni zidovi imaju uši

Ako ti’Ponovno se kod kuće vrteći na društvenim mrežama, velike su šanse’gleda. Isprobajte istu stvar na javnoj mreži, poput internetskog kafića ili aerodroma, a vi biste mogli izložiti sebe i svoj profil brojnim hakerima i cyber-kriminalcima.

Ako želite nastaviti pregledavati bez narušavanja privatnosti, potreban vam je pouzdan VPN koji može sakriti vaš uređaj i šifrirati vaše podatke. Najbolji VPN-ovi za tu svrhu su oni s visokom razinom enkripcije i opredjeljenjem za privatnost korisnika.

15 fenomenalnih stvari koje niste znali da biste mogli da napravite s VPN-om15 fenomenalnih stvari koje niste znali da biste mogli da napravite s VPN-om

9. Svjetski socijalni vrtlog

Pa ti’napokon smo rezervirali taj praznik i upravo će označiti ukidanje Velikog kineskog zida sa vašeg popisa. Naravno, želite podijeliti ovo iskustvo u životu sa svojim prijateljima, ali ako mislite da se možete samo prijaviti na Facebook i uploadati svoje prazničke snimke iz Pekinga, razmislite ponovo.

Kina, poput Bangladeša i Sjeverne Koreje, da navedemo samo nekoliko mjesta sa cenzurom, poput Facebooka, što znači da ne možete imati pristup do bilo kojeg drugog mjesta, osim ako niste dovoljno pametni za preuzimanje VPN-a na svoj telefon prije nego što krenete iz kuće.

10. Provjerite opoziciju

Ako ste ikada sanjali o tajnim superlaturama, korištenje VPN trebalo bi vam dati nagovještaj uzbuđenja. Uvijek postoje slučajevi kad radije da nas nitko ne slijedi, a nikad više nego kad želimo otkriti šta su naši poslovni rivali. Čak i najnevine nevino posjećivanje web stranice ostavlja trag, pa ako i vi’redovito se provjeravajte na natjecanju, možda biste htjeli koristiti VPN da biste povukli vunu preko očiju.

Najbolji VPN-ovi za anonimnost sakrivaju vaš identitet i uređaj iza slučajne IP adrese, dajući vam slobodu da idete kuda god želite bez da vam se prati.

11. Opuštanje mentalnog bloka

Facebook je jedina platforma društvenih medija koju su blokirale zemlje sa više cenzure. Početkom ove godine, Alžir je blokirao sve aktivnosti na društvenim medijima u borbi protiv bjesnoće varanja među srednjoškolcima. Druge zemlje, poput Sirije i Irana, također imaju stroge politike koje jako ograničavaju pristup web stranicama društvenih medija poput Twittera i Instagrama.

Ako putujete u zemlju sa takvim ograničenjima, možda biste htjeli uložiti u učinkovitu i pouzdanu VPN uslugu prije nego što krenete - ili riskirate biti odsječeni od svijeta tijekom trajanja putovanja.

facebook ne volimfacebook ne volim

12. Vrijeme je za govor

Iako možda već nekoliko godina koristite davatelja usluga prenosa glasa, poput Skypea, vi’Vjerojatno nikad nisam razmatrao rizik koji vi’uzimaš kad radiš. Iako većina VOIP usluga ima prilično rigorozne protokole za smanjenje rizika od cyber kriminala, jer sami kriminalci postaju sve napredniji, tako da se rizici povećavaju.

Jedna od najčešćih prijetnji VOIP-om je prisluškivanje, dok ozbiljnije zabrinutosti nastaju kada haker preplavi cijelu mrežu, uspori promet i pruži im pristup osjetljivim podacima. Korištenjem jednog od najboljih VPN-ova za VOIP, možete se zaštititi i zaštititi svoje privatne podatke.

13. Gdje na Zemlji ...?

Ako ti’planirate li poslovno putovanje ili odmor, možda ćete se osjećati sklonima svima ispričati, ali obično postoji nekoliko pojedinaca za koje biste radije ostali u mraku. Lopovi, na primjer, mogu imati terenski dan u praznom domu dok vi i vaš partner natapate sunce na egzotičnoj lokaciji.

Slično tome i ako’trebate zatvoriti ključni posao, možda nećete htjeti da vaši konkurenti znaju. Jedna od najboljih stvari u vezi s VPN-om je ta što se može činiti kao da ste vi’budeš kod kuće, čak i kad ti’ponovno na drugoj strani svijeta.

uštedjeti novac na putovanjimauštedjeti novac na putovanjima

14. Ušteda milosti… i novca

Iako su VOIP usluge izvrsne za povezivanje s prijateljima i obitelji u dalekim mjestima, oni također vrlo rado naplaćuju zemlju za pozive na daljinu. VPN može vam uštedjeti novac omogućujući vam da virtualnu lokaciju promijenite u bližu osobi koju zovete i tako vas poveže s djelićem troškova.

Recimo, na primjer, da želite stupiti u kontakt sa starim prijateljem u Londonu, možete upotrijebiti svoju VPN uslugu za odabir poslužitelja u Velikoj Britaniji i razgovarati po lokalnim cijenama, umjesto da forsirate međugradske tarife..

15. Koristite mrežu - Pristupite UseNet

Mnogo prije nego što su bujice i društveni mediji preuzeli naš virtualni svijet, UseNet je već visio okolo, pružajući korisnicima mogućnost dijeljenja datoteka, vijesti i sitnica o svemu drugom. Tijekom godina, međutim, mnogi davatelji internetskih usluga blokirali su web mjesto u pokušaju da spriječe ilegalno dijeljenje datoteka. Čak i ako ti’ako ne radite ništa ilegalno, možda ćete naći jedini način da pristupite UseNetu putem pouzdane VPN.

15 fenomenalnih stvari koje niste znali da biste mogli da napravite s VPN-om15 fenomenalnih stvari koje niste znali da biste mogli da napravite s VPN-om

Tri vrhunska VPN-a za potpunu fantastičnost

Sada znate što možete s VPN-om’vrijeme je da shvatimo koja od mnogih usluga tamo može pružiti vrhunsku fantastičnost. Sljedeće tri tvrtke su renomirane i pouzdane, zbog čega i mi’ponovno ih preporučujući.

# 1 - ExpressVPN - najbolji VPN za izvrsnost

ExpressVPN je jedno od velikih oružja u svijetu virtualne anonimnosti i tamo’vrlo malo to može’ne mogu. Bez obzira želite li razgovarati na Twitteru dok vozite biciklom po Kineskom zidu ili uživate u najnovijoj epizodi Ludih ljudi na Netflixu iz vašeg hotela u Pekingu, ExpressVPN ima odgovor.

S doslovno tisućama poslužitelja širom svijeta i nekim od najbržih brzina na svijetu, ExpressVPN očit je izbor za sve one koji traže vrhunsko VPN iskustvo. Jednostavno postavljanje i rukovanje, uz internetsku opciju korisničke podrške 24 sata dnevno, u slučaju da se zaglavite, ExpressVPN su se vratili na vrh virtualnih popova.

# 2 - CyberGhost - VPN Dinamo

Teško je ispuniti standarde koje je postavio ExpressVPN, ali CyberGhost je prije svog osnutka prije sedam godina prošao dug put. Iako je povezivanje iz Kine malo složenije nego s ExpressVPN-om, jednom kada’ponovno povezani, svijet je vaša kamenica.

Uz šifriranje vojne snage, CyberGhost je jedan od najboljih VPN-ova za internetsku kupovinu i povezivanje s javnim WiFi žarišnim točkama, čime zadržavate svoj identitet dok se razmazite novim parom cipela.

# 3 - NordVPN - savršen proizvod iz Paname

Ako vam je sigurnost od primarnog značaja, tada je NordVPN za vas. Oni ne samo da nude dvostruke VPN usluge, već su i normalno kodiranje šifriranja jedno od najboljih. S preko 5000 servera širom svijeta, mogli biste prilično putovati bilo gdje i dalje uspostaviti brzu i pouzdanu vezu, što NordVPN čini jednim od najboljih VPN-ova za putovanja.

Još bolje, jer oni’nalazi se u Panami, gdje nema internetskog nadzora, znate da su vaše informacije u sigurnim rukama. Oni koji žele pratiti najnovije rezultate svojih rivala mogu to učiniti koristeći NordVPN, znajući da njihove vlastite aktivnosti ostaju bez nadzora i anonimne.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me