Znate li da vas NSA sada može gledati?

Sažetak: Danas su sigurnost i privatnost podataka pomalo mit, a NSA svaki pogled klizi preko ramena, zar ne’je li vrijeme da ste koristili VPN da zadržite internetsku aktivnost za sebe? Ako ti’ikad sam se pitao “da li me vlada promatra?” vas’bolje nastavite čitati.


Oscarom nagrađeni film Citizen Four izabran je za najboljeg deset filmova godine od strane magazina Time, i to’je jasno da vidim zašto. Šokantna otkrića Edwarda Snowdena o tome kako je SAD špijunirao svoje građane, a magičan način na koji je ovo snimljeno bilo je stvarno buđenje za prosječnog Amerikanca kada je u pitanju privatnost podataka i sigurnost na mreži. Amerikanci su odjednom morali znati - jesu li ih promatrali dok koriste internet?

U ovom članku

Gleda li me NSA?

Možda se pitate, špijunira li nas vlada? Prema američkom Ministarstvu unutarnje sigurnosti, pravila o tome koji se podaci prikupljaju nedavno su promijenjena, u ovom slučaju - posebno za imigrante. Sada će se prikupljati podaci koji se odnose na društvene medije “društvene mreže ruče, pseudonime, povezane identificirajuće informacije i rezultate pretraživanja.” Ali ovo nije’samo nešto za što se imigranti brinu.

Ali, ako ti’ikad sam se pitao ‘promatra me NSA?’, prema NSA ‘Prizma’ programa, mnoge velike internetske tvrtke koje koristite svaki dan predaju svoje korisničke podatke NSA-i’to sam radio neko vrijeme. Tvrtke među kojima su Google, Apple i Facebook očistile su u vezi sa svojim programom, što je ozbiljan korak ka potpunom nadzoru interneta. Dakle, vlada li nas špijunira? Da, da jest.

Nemojte biti u potpunosti izloženi državnom nadzoru

Suprotno uvriježenom mišljenju, pomoću Googlea’s anonimnim načinom ili samo odjavljivanjem s računa na društvenim medijima kad ste vi’Ako završite, nije dovoljno da biste se zaštitili.

Jedan od zaista jakih savjeta za privatnost podataka jest nabaviti sebi zgodan VPN. Zamislite VPN kao podzemni tunel koji vodi krugom od vašeg računala do World Wide Weba. Svaka poslana interakcija se šifrira i šalje putem globalnih poslužitelja širom svijeta.

Postoji nekoliko desetaka razloga zašto želite svoju privatnost na mreži, od onog bijesnog oduška koji ste poslali prijatelju o šefu, do osjećaja sigurnosti u vezi s financijskim transakcijama prilikom internetskog kupovine. Možda ne’ne želite se brinuti o tome kako izlaze vaše kasnonoćne pornografske proslave ili jednostavno želite biti u mogućnosti dijeliti informacije o svojim političkim privrženjima, a da pritom nema sjajnih digitalnih otisaka natrag do vaših vrata. Ako bilo koji od ovih zvuči poznato, VPN ne motivira.

Zaštitite se od špijuniranja NSA - Odaberite dobavljača VPN-a

Ali postoji toliko mnogo izbora! Mi’Prikupili smo popis naših preporučenih tvrtki za potpunu privatnost protiv internetskog nadzora, koji nude najbolju šansu da ostanete anonimni putem Interneta i držite NSA od vaših aktivnosti. Više VPN značajki je uključeno najbolje VPN recenzije.

# 1 ExpressVPN za privatnost podataka

To’Zaista je važno ovdje to primijetiti ExpressVPN prikuplja zapise o nula aktivnosti i zapise nulte veze. Da’s koliko su ozbiljni po pitanju privatnosti korisnika. Kao zagovornici digitalnih prava, oni su vjerojatno najozbiljniji VPN na tržištu kada je u pitanju internetska privatnost. Jedan mjesec iznosi 12,95 USD, ili trenutno možete dobiti 35% popusta za 12 mjeseci, pri 8,32 USD mjesečno. Sve to, i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ovdje se prijavite ExpressVPN.

# 2 NordVPN za privatnost podataka

Što’s oko NordVPN je njihovo dvoslojno šifriranje, tako da vaši podaci nisu’Samo jednom skriven, ali dvaput. Također nude DNS tehnologiju propuštanja, što je sjajna opcija koju nemaju sve VPN-ove. Ponekad se vaša mreža može vratiti na izvorne DNS poslužitelje, a to je noćna mora’pokušavate zadržati svoju aktivnost privatnom. Razmislite o DNS tehnologiji propuštanja kao pomoćnom pojasu za upravo ovo. 11,95 USD mjesečno, ili trenutno 6,99 USD mjesečno u trajanju od 12 mjeseci, uz isto jamstvo povrata novca od 30 dana. Ako ti’zabrinuti ste zbog špijuniranja NSA-e’je odličan izbor.

Ovdje se prijavite sa NordVPN.

# 3 PrivateVPN za privatnost podataka

PrivateVPN također imate politiku nulta evidentiranja, tako da možete biti sigurni da se osjetljivi podaci ne predaju NSA-i ili bilo gdje drugdje, jednostavno ne’Ne spremajte ga na prvom mjestu. Omogućuju vam i korištenje VPN-a na šest istodobnih uređaja, što je sjajno s obzirom na višekanalni način na koji danas većina nas koristi internet, od radne površine do mobilne telefonije, do tableta. To’također je vrlo isplativa i nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Po 9,95 USD mjesečno ili samo 3,36 USD mjesečno u trajanju od 12 mjeseci, pod posebnom ponudom trenutka’odličan je izbor proračuna.

Ovdje se prijavite s PrivateVPN.

# 4 CyberghostVPN za privatnost podataka

Cilj CyberghostVPN-a je povratiti svoju digitalnu privatnost što je jednostavnije i na taj način ponuditi svoje svestrane aplikacije za Windows, Mac OS, Android, iOS i još mnogo toga. Imaju DNS i IP zaštitu od curenja, kao i strogu politiku zapisivanja bez trupaca. Korištenje Cyberghosta dok surfate javnim Wi-Fi-jem čini vas najzaštićenijima u vašoj najslabijoj točki. Ako plaćate po mjesecu, to će vas koštati 10,49 USD, uz naravno jamstvo povrata novca od 30 dana. Dogovor možete zasladiti tako da se prijavite na godinu dana, što troškove smanjuje na samo 2,90 dolara mjesečno.

Ovdje se prijavite sa CyberghostVPN.

Nadzor vlade: Možete li priuštiti bez VPN-a?

To’jasno je da nas NSA promatra, bilo da je to’putem IP adrese, aktivnosti na društvenim medijima ili zbog statusa našeg građanina. Ali špijuniranje NSA-e ne’ne mora biti tvoj problem. Pravo na digitalnu slobodu i privatnost je naše, a s moćnim i pristupačnim VPN uslugama to možemo, i trebali bismo ga vratiti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me