ExpressVPN Partneri s Mozilla Firefox Lite

ExpressVPN sklopio je strateško partnerstvo s Mozillom. Kroz svoj Firefox Lite proizvod Mozilla će svojim korisnicima nuditi besplatne probe programa ExpressVPN. Ovaj oblik besplatnog suđenja usluge pregledavanja putem interneta prvi je takve vrste i signalizira i Mozillu’posvećenost privatnosti klijenta, kao i ExpressVPN’nastavljeno ciljanje jedinstvenih i inovativnih načina za poboljšanje sigurnosti na Internetu u cjelini.


Što je inicijativa?

ExpressVPN i Mozilla udružili su se kako bi ponudili Firefox Lite korisnicima besplatno sedmodnevno testiranje VPN-a koje nudi davatelj VPN-a. Ovaj besplatni probni rok dostupan je u Indiji, Indoneziji, Tajlandu i na Filipinima pa će biti uveden ogromnom broju korisnika.

Dvije tvrtke vide savez samo kao jedan korak na putu dugoročnog strateškog partnerstva. Sigurnost korisnika je od najveće važnosti za obje tvrtke, tako da udruga ima smisla jer obje tvrtke rade na ostvarenju svojih ciljeva kako bi osigurale da korisnici nikada ne budu žrtve internetskih prijevara ili hakiranja cyber kriminalaca, ili čak podvrgnuti izviđanju očiju nekih državnih vlasti..

Što je Firefox Lite?

Firefox Lite ranije je bio poznat kao Firefox Rocket. Mozilla je nedavno rebrandirala i ponovno pokrenula softver dizajniran za korisnike mobilnih uređaja. Softver smanjuje upotrebu mobilnih podataka tako da korisnici brže mogu pregledavati čak i ako koriste podstandardne veze zbog kojih su sesije pregledavanja sklone puferiranju i zamrzavanju..

Trenutno se Firefox Lite uvodi samo Android korisnicima u Aziji i tamo ga kupci koriste za smanjenje troškova telefona putem preuzimanja manje podataka, kao i poboljšanja svog vremena na mreži općenito. Početni oblik softvera, Firefox Rocket, postigao je uspjeh kada je predstavljen u Indoneziji, za koju se očekuje da će nastaviti sa svojim pokretanjem Firefox Lite-a na još širem području.

To je zato što se obraća potrebi, ai to čini previše učinkovito. Korisnici ne samo da štede na pohrani podataka i telefona, već mogu brzo dijeliti sadržaj na bilo kojem mjestu. Uz to, Firefox Lite-u treba samo maksimalno 3,5 MB prostora na uređaju, tako da za njegovo preuzimanje uopće ne treba vremena. To’Također fantastična aplikacija zahvaljujući značajci koja se zove Turbo Mode, a koja vrlo korisno djeluje kao sredstvo za blokiranje oglasa, dodatno štedi upotrebu korisničkih podataka i omogućava brže učitavanje web stranica.

Još jedna fantastična i korisna značajka je aplikacija’sposobnost spremanja čitavog zaslona sadržaja kako bi korisnici potom mogli čitati taj sadržaj na mreži. Sve ovo zahtijeva korisnik je jedan dodir na alatnoj traci. Aplikacija također automatski sprema i poveznicu na web mjestu. Tako to’zaista je korisno kada u mjesečnoj nadoknadi pokušavate izdvojiti zadnjih nekoliko MB podataka. I to’u najmanju ruku - Mozilla tvrdi da je spremljeno preko 440 GB podataka kada su svi korisnici sami koristili ovu značajku zaslona.

Konačno, Firefox Lite dolazi sa privatnom zaštitom pregledavanja i praćenja kako korisnici ne bi imali zapise o korištenju podataka putem web stranica ili oglašivača. Dakle, i prije partnerstva s ExpressVPN-om, radilo se na poboljšanju privatnosti korisnika na mreži.

Zašto se ovo partnerstvo dokazuje ExpressVPN je kvalitetan VPN pružatelj usluga?

ExpressVPN je dugo ostao naš najbolji izbor VPN pružatelja usluga, ali njegov rad s organizacijama poput Mozille, a odnedavno i CDT-a na uspostavljanju inicijative za izgradnju povjerenja unutar VPN zajednice, i dalje ga izdvaja od ostalih pružatelja usluga.

Konkretnije, njegovo partnerstvo s Mozillom nastalo je nakon što je usluga pregledavanja pozvala nekoliko pružatelja VPN-a da sudjeluju u postupku odabira kako bi postali VPN davatelj koji su odlučili implementirati s Firefox Lite-om. To je značilo da ExpressVPN’Pristup sigurnosnim standardima, zaštiti privatnosti, jednostavnost upotrebe, između ostalog, ocjenjeni su s velikom pažnjom. Mozilla je utvrdila da je ExpressVPN vodeća u svom stavu prema sljedećim ključnim područjima pružanja VPN-a:

  • Zaštita od propuštanja - Mozilla se pohvalila kako je ExpressVPN sigurnost svojih kupaca i njihovih podataka stavio na prvo mjesto svoje liste prioriteta
  • Razina brzine i pouzdanosti veze - Važno je da VPN ne ometa koliko je dobra ili brza internetska veza..
  • Količina platformi s kojom je kompatibilna - VPN-ove se moraju koristiti na različitim platformama kako bi i dalje bile korisne klijentima
  • Korisnička podrška 24 sata dnevno - Mozilla je bila impresionirana ExpressVPN-om’s korisničkom podrškom koja je odgovarala na upite kupaca brzo i učinkovito.
  • Snažna evidencija zagovaranja digitalnih prava - ovo je najvažnije za VPN davatelja jer naglašava njihovu integritet s obzirom na proizvod i uslugu koji nude.

U konačnici za ExpressVPN da će ga Mozilla izabrati nakon što je podvrgnut tako intenzivnom nadzoru još više dokazuje društvo’Vrijednost je i naglašava da je dobavljač vrlo ugledan i vrijedan svakog kupca’Poslovanje.

S obzirom da privatnost i sigurnost kupaca stavljaju u prvi plan u svemu što rade, a pritom još uvijek pružaju pouzdanu i brzu internetsku vezu, nije iznenađujuće što je takav tehnološki div izabrao, ne samo kao partner s njima, već i partnerstvo s njima dugoročno.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me