Najbolji Mac Antivirusni softver 2020

Antivirusni softver je presudan, jer bez Mac antivirusa vaše računalo može biti izloženo štetnim virusima i zlonamjernom softveru. Prije kupnje bilo kojeg antivirusnog softvera’Važno je usporediti različita antivirusna rješenja i provjeriti se’dobivate najbolju vrijednost za novac.


U ovom članku

Nabave li se Mac računala virusi?

Korisnici Maca čine oko 12% svih korisnika operativnih sustava, što iznosi oko 300 milijuna ljudi. Kao takvi, korisnici Maca osjetljivi su na zlonamjerni softver i viruse i to’s iznimno je važno zaštititi vaše računalo od štetnih i zlokobnih prijetnji koje mogu oštetiti vaš softver i ukrasti povjerljive podatke.

To’s općenito pretpostavljaju da je macOS operativni softver koji napaja Mac računala sigurniji od Windowsa, pa su zato korisnici Mac i iphonea potrebni’Ako ne kupujete antivirus za Mac, ovo je mit. Istina je, macOS isn’nije imun na zlonamjerni softver i zapravo je ranjiv na viruse kao što su Thunderbolt 2 ("dongle" koji inficira malware) i DMA oporavak. Osim toga, hakeri su razvili malware koji je zapravo prilagođen macOS-u, a Apple ima određena sigurnosna pitanja u vezi sa softverom za digitalni potpis.

Apple je u rujnu objavio svoje 14. ažuriranje softvera, nazvano High Sierra. Samo nekoliko dana nakon lansiranja, bivši agent NSA-e, Patrick Wardle, objavio je video u kojem objašnjava kako hakirati novi softver koristeći eksfiltraciju lozinke. Ovo je začaran oblik zlonamjernog softvera koji može dohvatiti sve podatke o zaporkama pohranjene na Macu’s Privjesak za ključeve. Pritom je Patrick Wardle razotkrio koliko su Maci osjetljivi na viruse, a ova je demonstracija pojačala potrebu za Mac korisnicima da ulažu u odgovarajući antivirusni softver.

Kakvi sigurnosni rizici štite protiv vas antivirusni sustav Mac??

Mac Antivirus može zaštititi vaš Mac od svih različitih vrsta cyber prijetnji i virusa. Cyber ​​hakeri koriste razne metode da bi se infiltrirali u vaše računalo i ukrali podatke ili oštetili vašu mrežu. Neke od popularnijih metoda uključuju:

  • Ransomware: Ransomware je vrlo čest oblik cyber napada. To’s vrsta zlonamjernog softvera koji može dohvatiti sve vaše osobne podatke i zaključati ih na mjestu kojem izvorni vlasnik ne može pristupiti. Cyber-kriminalci koji koriste Ransomware prijetit će da će ih objaviti ili uništiti ukoliko otkupnina ne bude plaćena. Ransomware prevare su sve veća prijetnja, 2015. FBI je procijenio da su lopovi ukrali više od 18 milijuna dolara.
  • KeRanger: KeRanger, također poznat kao OSX.KeRanger.A je ransomware trojanski konj koji posebno cilja Mac računala. Sve dok nije otkriven u ožujku 2016., zlonamjerni softver utjecao je na više od 7.000 Mac računala. KeRanger daljinski oštećuje nekoliko datoteka na korisniku’s računalom, a kada pokušaju popraviti pogođene datoteke, aktivira se KeRanger virus koji šifrira datoteke žrtvi’s računalom. Ove se datoteke mogu dešifrirati samo uz plaćanje otkupnine za cyber kriminalca.

Nabavite najbolji Mac antivirusni softver u 2020. godini

Prije kupovine antivirusa za Mac ili čak preuzimanja besplatnog antivirusa za Mac morate uzeti u obzir nekoliko stvari. Prvo i najvažnije, provjerite od kojih vrsta zlonamjernog softvera softver štiti, na primjer, štiti li ga od Adwarea, Spywarea, Ransomwarea? Ako ne, vjerojatno biste ga trebali izbjegavati. Također, to’s korisnim za usporedbu cijena da biste se osigurali’dobivate najbolju vrijednost za novac. To’Također je važno provjeriti koliko prostora zauzima i utječe li na performanse računala. Ostale važne značajke uključuju: zaštitu vatrozida, zaštitu u stvarnom vremenu i zaštitu od krađe identiteta.

# 1 Panda

Panda je još jedan izvrstan komad softvera protiv zlonamjernog softvera koji mogu zaštititi vaš Mac od svih cyber napada. Softver također može šifrirati vašu Wi-Fi mrežu te liječiti i čistiti zaražena računala.

cijena:

Osnovni paket - 19,99 dolara
Napredni paket - 37,49 dolara
Kompletan paket - 52,49 dolara

Pročitajte našu cjelovitu Panda Antivirus recenziju i Ovdje se prijavite s Panda Antivirusom.

# 2 Skeniranje

Scanguard je vrlo ugledno Mac antivirusno rješenje, to’softver uključuje potpunu zaštitu od zlonamjernog softvera, trojana i štetnih virusa. Osim toga, Scanguard može u potpunosti osigurati vaše privatne podatke dvosmjernom zaštitnom zaštitnom zidom. Pomoću programa Scanguard možete pratiti i svoju djecu’mrežne aktivnosti i upotreba s platformom za roditeljski nadzor.

cijena: 49,00 USD za 12-mjesečni paket zaštite (dolazi s a 30-dnevna garancija povrata novca).

Pročitajte naš cjelovit pregled i antivirusni program Scangaurd Ovdje se prijavite pomoću programa Scanguard Antivirus.

# 3 Bullguard

Protuvirusni softver Bullguard koristi anti-malware sljedećeg gena da proaktivno zaštitite svoj Mac od zlonamjernog softvera, špijunskog softvera, ransomwarea i krađe identiteta. Softver uključuje skener kućne mreže koji štiti pametne domove.

cijena:

Antivirus - 23,96 dolara
Internet sigurnost - 23,98 dolara
Premium zaštita - 529,98 USD

Svi paketi dolaze s a 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Bullguarda i Ovdje se prijavite s Bullguard Antivirusom.

# 4 PC Protect

PC Protect brz je i jednostavan način zaštite vašeg Maca. Mac antivirusni softver uključuje zaštitu u stvarnom vremenu, vatrozid za obranu od krađe identiteta, pametno skeniranje za otkrivanje zlonamjernih datoteka i pojačanje sustava koji pomaže u optimizaciji vašeg Maca’s performanse.

cijena: 49,00 USD za 12-mjesečni paket zaštite (dolazi s a 30-dnevna garancija povrata novca).

Pročitajte naš cjeloviti PC Protect Antivirus pregled i Ovdje se prijavite s PC Protect.

Nabavite najbolji Mac Antivirus danas

Imati najbolji antivirusni softver apsolutno je neophodno. To’Važno je za bilo kojeg Mac korisnika kako bi računalo bilo potpuno zaštićeno i zaštićeno, jer su u protivnom podložni zlokobnim cyber napadima i digitalnim krađama. Vaši osobni podaci, uključujući podatke o kreditnoj kartici i banci, kao i lozinke i osjetljive podatke obično se pohranjuju na vaš uređaj i ako padnu u pogrešne ruke, rezultat bi mogao biti katastrofalan. Istražite koji je antivirusni softver najprikladniji za vas i provjerite je li vaše računalo dovoljno zaštićeno.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me