Najbolji antivirusni softver – zaštita od virusa za 2020. godinu

Najbolji antivirusni softver tiho radi u pozadini, ostavljajući vas sami da u miru pregledavate internet.


Mnogi su se pretvorili u dosadne oglase koje je teško riješiti, dok drugi to čine’čini se da radim mnogo toga.

Sa toliko na tržištu’s teško je otkriti što je što, i ako jesu’prvo dobro.

U ovom članku

Zašto je antivirusni softver toliko važan?

Od poslovne do osobne uporabe, mi’ukupno provodite više vremena na internetu.

Povjerenje sve većoj listi web stranica i uređaja s kritičnim informacijama opasno je, usprkos njihovim prosvjedima protivnim.

Antivirusni softver postaje sve važniji za zaštitu uređaja od velikog broja potencijalnih napada.

Izvještaj o istraživanjima kršenja podataka o verizonu 2017. (DBIR) pregledao je probleme kibernetičke sigurnosti u SAD-u i ustanovio velik porast korištenja ransomwarea, pomaknuvši se do petog mjesta na njihovoj listi.

Bilo je to 22. u 2016. godini, što je pokazalo koliko je brzo prošlo’raste.

Vlada Velike Britanije naručila je izvještaj o kršenju cyber sigurnosti u 2017. godini u kojem je istraživanje pokazalo:

“Da su gotovo sve tvrtke u Velikoj Britaniji obuhvaćene istraživanjem izložene cyber sigurnosnim rizicima. Od 2016. udio web stranica (85%) ili stranica društvenih medija (59%) porastao je (za 8 i 9 postotnih bodova), kao i upotreba usluga u oblaku (s 49% na 59%).”

Antivirusni softver postoji već više od tri desetljeća, i to’postaje sve važnija za svakodnevnu upotrebu.

Besplatni antivirusni program naspram plaćenog antivirusa

Windows Defender može učiniti samo toliko, a namjenski antivirusni softver uvijek će biti od koristi.

Međutim, ništa u životu nije besplatno, i to’posebno vrijedi za ‘besplatno’ softver.

Najbolji antivirusni softver uvijek će biti zaključan iza platne pregrade, a besplatne usluge uglavnom su tu za generiranje prodaje premještanjem kupaca na premium verziju.

Uz najbolju volju na svijetu, čak se i najbolji besplatni antivirusni softver boriti za nadmetanje s plaćenom uslugom koja nudi korisničku podršku i česta ažuriranja.

Da’s prije nego što stignemo do ograničenja koja su uspostavljena kako bismo vas naveli da iskašljate novac, što obično uključuje oduzimanje korisnih značajki u pokušaju da vas frustrira. (Najgore je, djeluje.)

Prisjetite se bilo kojeg ‘besplatno’ inačica plaćene aplikacije koju’isprobao sam se u prošlosti. Oni’Obično nikad ništa dobro, osim * WinRAR.

* Čak vam je i WinRAR stalno govorio da plaćate, unatoč tome što niko koga ne znam nikad učinio.

Uvijek ažurirajte svoj antivirusni softver

Ako vam ovo nešto oduzme čitanje, budite sigurni da ćete redovito ažurirati svoj antivirusni softver redovito.

Kao i poboljšanja koja ste’Vidjet ću s novim softverom, to’Također ću ukloniti nedostatke ili iskorištavanja otkrivene u prethodnoj verziji.

Automatska ažuriranja najlakši su način da to osigurate’uvijek su aktualni. Tamo’uvijek je šansa da bi novi softver mogao imati dva ili dva pogreške, ali to’je bolje nego ostaviti da se ručno ažurira.

Ako zaboravite, mogli biste biti otvoreni za više hakova i napada.

Što tražimo u najboljem antivirusnom softveru

Web stranice i tvrtke poput Ashley Madison i Sony u prošlosti su uhvatile hakere i krađe identiteta, pokazujući kako je lako pametni hakeri biti uhvaćeni s malo znanja.

Ako se to može dogoditi tvrtki s posvećenim sigurnosnim timom poput Sonyja’s, može vam se dogoditi. U manjem obimu, bilo što od privitaka e-pošte do objavljenih radnih mjesta može se upotrijebiti za isprobavanje vaših podataka.

Koristili smo čitav niz kriterija da bismo utvrdili koji je antivirusni softver najbolje zaštititi na različitim uređajima.

Izbjegavanje zlonamjernog softvera, reklamnog softvera, špijunskog softvera i ostalog najvažniji je aspekt, jer ćete moći uživati ​​u širokom rasponu aktivnosti na mreži bez opasnosti od ugrožavanja..

Možete očekivati ​​da ćete biti zaštićeni bilo kojom od antivirusnih servisa s našeg popisa, dok većina ima dodatne značajke za odvajanje od paketa..

# 1 McAfee

McAfee razvija 30 najboljih antivirusnih softvera na svijetu u posljednjih 30 godina, a njegova predanost stalnom unapređenju svojih proizvoda znači’i dalje vodi paket. McAfee nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje na svim svojim proizvodima kako biste mogli testirati voziti sve, od antivirusa početne razine do vrhunskog LiveSafe-a prije nego što se odlučite..

Sve McAfee’njeni proizvodi imaju koristi od svoje dugovječnosti na terenu i bogatstva podataka’sakupljeno u to vrijeme. Sigurnosna analitika koristi i umjetnu inteligenciju i tehnologiju strojnog učenja za otkrivanje i obranu od najopasnijih mrežnih prijetnji današnjice.

Ovdje se prijavite s McAfee-om.

Pročitajte naš cjeloviti pregled Mcafee Antivirus ovdje.

# 2 Panda

Panda’sigurnosne značajke su značajne, s sposobnim filtriranjem URL-ova da blokiraju sve sumnjive veze prije nego što se otvore. To’precizni su i intuitivni zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu sa antivirusnim softverom i oni imaju pristojne kontrole aplikacija za prilagođavanje vašeg postavljanja.

Njihov najjeftiniji antivirusni plan procjenjuje se na 19,99 USD za jedan uređaj, a košta 37,49 dolara za zaštitu tri. Tu je i premium verzija koja dolazi po cijeni od 52,49 USD. Njihova pravila o povratu vrijede prvih 30 dana.

Ovdje se prijavite sa Pandom.

Da biste pročitali cjelovitu recenziju Panda Antivirus, kliknite ovdje.

# 3 BullGuard

Napokon, imamo BullGuard. To’je jeftin, brz i jednostavan za upotrebu. Njih troje čine odličnu kombinaciju, a to znači i londonskom programeru’s antivirusni softver visoko na našoj listi. To’s odzivnim i dosljedno ažuriranim, bez većih nedostataka.

To’s 19,96 USD godišnje za antivirusnu zaštitu na jednom računalu, a njihov paket Internet Security zasebno se naplaćuje 19,98 USD. Za najbolje rezultate, njihov premium plan zaštite trenutno je diskontiran na 20,98 USD godišnje za više uređaja.

Ovdje se prijavite s Bullguardom ili pročitajte našu cjelovitu recenziju Bullgarda

# 4 ScanGuard

ScanGuard su manja usluga s pristojnom antivirusnom zaštitom. Dostupno na raznim mobilnim i stolnim uređajima, oni nude tipični raspon anti-špijunskog softvera koji nadopunjuje njihov ugrađeni VPN.

Njihova je cjenovna politika jednostavna za razumijevanje, a tri su uređaja pokrivena njihovim godišnjim naknadama od 49,00 USD. Povrat sredstava se isplaćuje u prvih 30 dana od kupnje, pa vi’Imat ću priliku probati prije kupnje. (Iako ćete prvo morati platiti.)

Ovdje se prijavite na Scanguard.

# 5 PC Protect

PC Protect u osnovi nudi točno isti posao kao i Scanguard. Da’nije loše, kao što’s kompetentna služba s velikom zaštitom i zaštitom od zlonamjernog softvera. Imaju ugrađeni VPN i veliki raspon podrške za platformu. Temeljito smo ga testirali za potrebe našeg antivirusnog pregleda, otkrivši da nema većih nedostataka osim relativnih troškova u odnosu na ostale.

Tri uređaja pokrivaju se godišnje u iznosu od 49,00 USD i nude 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ovdje se prijavite s PC Protect.

Poanta

Dobivanje pravog antivirusnog softvera neophodno je za vašu sigurnost i sigurnost na mreži. Ne samo da će vaše računalo čuvati od štetnih virusa i hakera, već će osigurati da vaši osobni podaci ostanu dostupni samo vašim očima.

Najviše ‘najbolji antivirus’ recenzije se usredotočuju na neugodne značajke i ‘besplatno’ ponude, ali mi’jednostavno sam se usredotočio na ono najbolje što novac može kupiti. Oni’Zaštitit ćete se od većine upitnih web stranica, omogućujući vam da kliknete na rizične veze bez opasnosti od drskih preuzimanja.

Ne ostavljajte se ranjivim na potencijalni hack, nabavite najbolji antivirus danas McAfee, i pripazite da su vaši osobni podaci u potpunosti sigurni.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me