Besplatna antivirusna zaštita – što kupujete, a što ne morate?

Svatko voli dobiti stvari besplatno, ali kada koristite besplatne antivirusne programe, dobivate dobar proizvod?


Prije nego što se odlučite za korištenje besplatnog antivirusnog softvera, saznajte što stvarno dobivate, a zatim pročitajte najbolji softver antivirus 2020.

U ovom članku

Trebam li dobiti besplatni antivirusni softver?

Svi vole freebie, a to je podjednako točno i kada je u pitanju besplatni antivirusni softver. Iako plaćene verzije imaju jači sigurnosni udarac, mnogi ljudi biraju besplatne antivirusne programe.

Možda biste htjeli isprobati prije kupnje kako biste provjerili je li softver kompatibilan s vašim operativnim sustavom i upoznali se sa sučeljem i uputama.

Možda je vaš uređaj došao s dovoljno antivirusnog softvera ugrađenog u sustav za koji smatrate da vam treba samo besplatni antivirusni program da biste popunili praznine.

Korisnici besplatnog antivirusnog softvera često žele uštedjeti novac pomoću besplatnih antivirusnih alata, čak i ako to znači da budete u toku s ažuriranjima i dodavanjem dodatnih alata.

Besplatni antivirusni programi protiv plaćeni antivirusni programi

Kada koristite besplatne antivirusne programe, i dalje dobivate visoko učinkovitu identifikaciju virusa i zaštitu svojih uređaja. Općenito, ipak, ti’Morat ćete spojiti vlastitu kombinaciju vatrozida, anti-špijunskog softvera i antivirusnog softvera kako biste prikrili ranjiva mjesta na vašem uređaju. Kada koristite plaćenu verziju, dobit ćete sve te elemente u jednom paketu.

Besplatni antivirusni softver ne daje vam dodatne značajke poput roditeljskog nadzora, vatrozida i VPN-ova kako biste zaštitili i šifrirali vaše podatke ili upozorenja o potencijalno zlonamjernim aplikacijama ili prevarama o krađi identiteta. Također, u besplatnim verzijama uglavnom ne dobivate vrlo dobru tehničku podršku.

Također je puno veća šansa da će se besplatne verzije sukobiti s vašim postojećim aplikacijama, a vi ćete ih teže ispraviti. Jedna stvar koju dobijete je puno oglašavanja. Besplatni antivirusni softver danas je mnogo bolji nego ikada prije, ali vi’gotovo sigurno ćete stići do točke gdje ste’spremni ste platiti za bolju podršku, bolje alate i manje provale.

Ako ti’tražite najbolji besplatni antivirusni program za zaštitu uređaja, pogledajte naš popis najboljih besplatnih antivirusnih programa za 2020. godinu..

# 1 McAfee

Ako ti’tražite antivirus koji će vam pružiti potpunu zaštitu, a ne samo osnove dostupne besplatnim antivirusnim softverom, McAfee je mjesto koje treba biti. McAfee nisu dokazali samo laboratorijske testove’s mogućnošću blokiranja zlonamjernih prijetnji, uključujući napade bez dana, ali antivirus na ulaznoj razini dolazi s osvojenim značajkama’ne možete naći u besplatnom paketu. McAfee Antivirus uključuje opciju sigurnog pregledavanja koja će vas zaštititi od zlonamjernih preuzimanja, nesigurnih web stranica i phishing napada..

Još snažniji proizvod dolazi u obliku McAfee Total Protection koji uključuje sve zamislive značajke i alat koje većina svjesna cyber-sigurnosti može poželjeti, od roditeljskog nadzora do šifriranja datoteka, upravitelja lozinki do zaštite ransomwarea. Da’s cijelim izdanjem sigurnosti zamotan u iznenađujuće laganu aplikaciju koja se lako može instalirati na gotovo bilo koji operativni sustav.

Prijavite se za McAfee dan!

# 2 PC Protect

PCProtect’s besplatnim antivirusnim programom ima jasno sučelje i jednostavan je za korištenje. PC Protect možete koristiti za skeniranje uređaja i upozorenje o prijetnjama prije nego što odlučite nadograditi na plaćenu verziju ili ne. PC Protect razumno je učinkovit u pronalaženju i identificiranju infekcija na vašem uređaju, a možete izbrisati ili ignorirati aplikacije i datoteke označene kao zlonamjerne pomoću besplatnog softvera.

Ovdje se besplatno prijavite uz PC Protect.

# 3 Panda

Panda ima jedan od najboljih besplatnih antivirusnih programa što uključuje zaštitu od krađe identiteta i blokiranje sumnjivih URL-ova kao i učinkovito skeniranje zlonamjernog softvera u vašim datotekama i aplikacijama te automatsko brisanje zaraženih datoteka. Sučelje je jednostavno za korištenje i dobro je postavljeno. Panda također nudi zaštitu od virusa koji uđu kroz vaš USB pogon tako da ih potpuno blokirate i mogućnost stvaranja spasilačkog USB pogona za zaštitu podataka u slučaju da ih trebate obnoviti.

Prijavite se besplatno s Panda ovdje.

# 4 BullGuard

BullGuard nudi besplatni antivirusni softver za pametne telefone i tablete koji su nevjerojatno snažni. Uključuje alate protiv krađe kao što su lociranje telefona, daljinsko zaključavanje i brisanje i automatsko antivirusno skeniranje koje lociraju, izoliraju i uklanjaju zlonamjerni softver, špijunski softver i trojance. Također možete koristiti BullGuard za blokiranje neželjenih poziva i tekstova te za sigurno sigurnosno kopiranje podataka u slučaju da trebate obaviti potpuno brisanje i vraćanje.

Prijavite se besplatno s Bullguardom ovdje.

Nadogradite svoj besplatni antivirus do plaćen

Iako besplatni antivirusni programi mogu uvelike zaštititi svoje uređaje od virusa i hakera, još uvijek postoje ograničenja u onome što nude. Čak i najbolji besplatni antivirusni softver 2020. zadržava svoje najmoćnije i vrhunske alate za plaćene verzije. Roditeljska kontrola, karantenske značajke, 24/7 tehnička podrška i VPN-ove sve su značajke koje jednostavno nisu’nije dostupno bez plaćanja. Besplatno je fantastično, ali ponekad je istina da dobijete ono što plaćate, čak i uz najbolji antivirusni softver.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me